עד כמה נוראי הSW3?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
ronny_ch פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי,

הביאו לי מהדיוטי פרי בטעות SIDEWINDER 3 (חשבתי לקחת את הבוקסי, אבל הם אמרו להורים שלי שנגמר או משהו כזה).

השאלה שלי היא עד כמה הוא נורא? מה בדיוק הבעיות והבאגים שלו כרגע?
האמת היא שגם הSIDEWINDER1 היה מספיק לי, אבל ממש אהבתי את הממשק של הבוקסי.

בנוסף אשמח לדעת האם אפשר לצפות בתרגום יחד עם סרטי תלת מידע (סרטים שמגיעים כISO)?

בעקרון תלת מימד זה לא הכרח בשבילי, אלא סתם נחמד שיש. האם שווה ללכת לבאג ולהחליף אותו לבוקסי שללא תלת מימד ועולה עוד 300 ש"ח? בהפרש הזה אני כמעט יכול לקנות עוד SW 1 :-)

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #2 

לא בדקץי אץ ה SW3 אבל לחבר יש את ה פרודיגי השחור שזה בדיוק אותה החומרה והקושחה רק במארז שונה ובתוספת טיונר.. המוצר ממש לא מאפשר שימוש מהנה מרוב באגים ובעיות.. בעיות הזרמה ברשת, כולל החוטית.. אין GB כמובטח וככל הנראה לא יהיה, כך שמניגון תלת מימד בלו ריי אפשר לשכוח.. בעיות תזמון קול ותמונה במקרה של הרצה קדימה או אחורה בחלק מהקבצים... תמיכה מינימאלית ביותר בקבצי מוסיקה.. בעיות רבו עד כדי חוסר תפקוד ב JB... הטיונר בקושי קולט גם עם אנטנה חיצונית מוגברת בבאר שבע... התמיכה בפורום נוראים.. תתלונן על באג חדש וימחקו לך את השרשור... בקיצור הסאגה נמשכת עם החברה זו... הבטחות לא מקויימת שמאחוריהן עומד ציוד *** שלא מתפקד... אני מניח שב SW3 זה אותו הסיפור ואולי יותר גרוע... תתחדש...

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #3 

יש לי את הפרודיגי' בלאק ואני לא נתקלתי בכל כך הרבה בעיות כמו שמספרים.
הקליטה שלו פחות טובה מזאת של הטיונר החיצוני הקודם שלי, אבל עדיין יש קליטה. ראיתי איתו מספר סרטים עד כה בהזרמה מדיסק קשיח ב USB ולא היו שום בעיות.

eransp
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

הוא נוראי.
מצטער לומר לך את זה אבל אם אתה יכול, תמצא דרך להחזיר אותו. הוא סטרימר מזעזע, חוויית שימוש נוראית, ממשק גרוע מאוד, זה ממש מתסכל לאתר םרק מסדרה או אפילו סרט בממשק המשתמש שלו, הכל הולך לאט בצורה נוראית, אפילו השלט רחוק מייאש מרוב כפתורים ופונקציות חסרות ערך.
היה לי אותו בדיוק ליום אחד ובאג ברוב טובם לקחו אותו חזרה וזיכו אותי. במקומו לקחתי בוקסי ואני מברך על הבחירה. נהנה מכל רגע.
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music

PMAN
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

אני די מרוצה ממנו. זה הסטרימר השני שלי אחרי ה WD HD TV
התמיכה שלו בעברית ובכתוביות נהדרת, כולל סנכרון.
הגדרת רשת פשוטה.
מזרים יפה 720P ב WIFI אני מניח שב 1080P לא יהיה כך, אבל לא ניסיתי עדיין.
לועס ובולע סרטים עם ביט רייט מטורף שהנגן הקודם היה, או נתקע איתם לגמרי, או מגמגם.
3D

חסרונות:
40-50 שניות STARTUP
רק לאחר עדכון יש JB . לא ברור איך דבר כזה יוצא לשוק ללא עדכון ועם פיצ'רים מוצהרים שלא עובדים. כאמור לאחר עדכון פשוט - הכל טוב.
שלט לא ארגונומי (אני עובד עם הרמוני אז פחות משנה לי).

יש עוד כל מיני שטויות כמו יוטיוב, בראוזר, אנדרוייד, אפליקציות וכו'...אבל בסופו של יום מי שמחפש להזרים סרטים עם כתוביות בפשטות לא יתאכזב.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”