מכונת קפה מתלבט...
שלום וברכה.
אני רוצה לשדרג את המכונת קפה שלי כיום vibiemme.
מתלבט בין כמה מכונות קפה. צי׳מבלי. ECM הגרמני.
אשמח לשמוע את היתרונות וחסרונות שלהם.
מעוניין לקבל עוד הצעות על עוד מכונות ברמה הזו שיהיה השדרוג אחרון שלי!
התקציב באזור 10k
אני רוצה לשדרג את המכונת קפה שלי כיום vibiemme.
מתלבט בין כמה מכונות קפה. צי׳מבלי. ECM הגרמני.
אשמח לשמוע את היתרונות וחסרונות שלהם.
מעוניין לקבל עוד הצעות על עוד מכונות ברמה הזו שיהיה השדרוג אחרון שלי!
התקציב באזור 10k
- ronenkotigaro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
יש לי על השיש את הדגם הגרמני של ה ecm. אני גר בפרדס חנה, אם מתאים לך גאוגרפית אתה מוזמן להתרשם בעצמך.
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
Bezzers Strega
מכונת מנוף מניבה טעם והכנת קפה ברמה גבוהה יותר מכל מכונה אחרת. נסה לחפש בפורום ולקרוא קצת. כל שדרוג אחר הוא בעצם שינוי ב "עטיפה" של אותה מכונה-וחבל לשדרג. אם הדוד מספיק גדול אני לא רואה הצדקה לדבל בוילר עם שני דוודים קטנים הרי ממילא ניתן להקציף סימולטאנית ב hx כשהאלמנט חזק דיו והדוד מספק "גיבוי" לקיטור חזק. ה ecm יפה והיא כמובן בגימור מעולה ללא פשרות-ליגה אחת מעל כולן אבל הקפה בספל לא יהיה שונה, לעומת זאת במכונת מנוף יורגש טעם ממצה יותר ועמוק יותר ויתקבל קפה אחר מזה שאתה מכיר, נסה לשוחח עם מי שכתב עליה ביקורת בפורום. בהצלחה.
מכונת מנוף מניבה טעם והכנת קפה ברמה גבוהה יותר מכל מכונה אחרת. נסה לחפש בפורום ולקרוא קצת. כל שדרוג אחר הוא בעצם שינוי ב "עטיפה" של אותה מכונה-וחבל לשדרג. אם הדוד מספיק גדול אני לא רואה הצדקה לדבל בוילר עם שני דוודים קטנים הרי ממילא ניתן להקציף סימולטאנית ב hx כשהאלמנט חזק דיו והדוד מספק "גיבוי" לקיטור חזק. ה ecm יפה והיא כמובן בגימור מעולה ללא פשרות-ליגה אחת מעל כולן אבל הקפה בספל לא יהיה שונה, לעומת זאת במכונת מנוף יורגש טעם ממצה יותר ועמוק יותר ויתקבל קפה אחר מזה שאתה מכיר, נסה לשוחח עם מי שכתב עליה ביקורת בפורום. בהצלחה.
it is the unexpected which plays the biggest role in life
- עמרי
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 325
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני לא חושב שהמוטיבציה ל DB הוא הקצפה וחליטה במקביל
לי יש HX ונדיר שאני עושה זאת במקביל
היתרון המשמעותי לדעתי הוא יציבות הטמפרטורה והדיוק שלה (בדוד של הראש חליטה כמובן)
נ.ב.
לדעתי בשביל חליטה והקצפה במקביל בפועל עדיף לחצני חליטה ולא מנוף...
היתרון המשמעותי לדעתי הוא יציבות הטמפרטורה והדיוק שלה (בדוד של הראש חליטה כמובן)
נ.ב.
לדעתי בשביל חליטה והקצפה במקביל בפועל עדיף לחצני חליטה ולא מנוף...
- liorcimbali
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
לי יש צ׳ימבלי ג׳וניור כבר שנה ,מעבר לזה שהיא מוציאה קפה נהדר הצ׳ימבלי בנויה ברמה מאוד גבוהה , הבעיה שלה שאין לה שעון לחץ למשאבה ,יש אומרים שזה זניח. מפישפושים בפורם הבנתי שהדגם עם חיבור ישיר לא סלחני, כדאי שתיבדוק. אגב אני שמתי מצוף במיכל מים כך שאני לא צריך לדאוג למילוי קח בחשבון שמיכל האגירה מאד קטן לכן בנוסף עשיתי גם ניקוז ישירות לבייוב וזה מאוד פשוט לעשות, אגב ליראות איך היא בנויה מביפנים זה פשוט חגיגה לעיניים. לגבי מכונות D.B לא הצלחתי להבין מה היתרון בשימוש ביתי אולי ביגלל שבצ׳מבלי אין לי שום בעיה עים יצוב טמפ׳ קולינג פלש קטן וקיבלתה שוט לפנים . לי יש בעיה עים מטחנה אבל זה כבר סיפור אחר. אים יש לך שאלה אשמח לענות במה שאני יודע. ב ה צ ל ח ה!
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
עמרי כתב:אני לא חושב שהמוטיבציה ל DB הוא הקצפה וחליטה במקביל
נ.ב.
לדעתי בשביל חליטה והקצפה במקביל בפועל עדיף לחצני חליטה ולא מנוף......
אתה מוזמן אלי לבדוק ולראות בעצמך.........
היו לי כמה מכונות עם לחצני חליטה, מהטובות שיש בשוק וגם אני עצמי הופתעתי לגלות שפשוט אי אפשר להשוות..וזה כולל גם יציבות טמפרטורה בדוד אחד וראש מתאים................
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
למה להחליף את ה VBM?האופציות האחרות שהצעת לא יוציאו קפה אחר (בצ'ימבלי אין פרה אינפיוז'ן ועכשיו יש לך)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
http://www.htcafe.co.il/article03581.Be ... 7%A8%D7%AA
אם אתה מרגיש צורך להתקדם ממכונה כמו שלך, כנראה שזה הפתרון
אם אתה מרגיש צורך להתקדם ממכונה כמו שלך, כנראה שזה הפתרון
what's next?
- liorcimbali
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
עמרי! תרשה לי להמליץ לך להענות בחיוב להצעה של קונקורדיה, אני בכל אופן זכיתי לילגום אצלו אספרסו בין הטובים אם לא הטוב ביותר ואני לא מגזים .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: