מבקש המלצה למסך פלאזמה 50-55 אינטש FHD
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מסגרת התקציב שלך די מתאימה למסך פלזמה של פנאסוניק דגם ST-30 גודל 50-55 .DannyZ כתב:סדר גודל מחיר 8-9K
3 כניסות HDMI
רצוי פנסוניק או סמסונג
אם אפשר, על הדגמים שאתם ממליצים, לציין יתרונות/חסרונות
תודה...
ממליץ לך לרכוש דרך חנות מתמחה 5 שנים אחריות מלאה של היבואן הרשמי
לגבי יתרונות וחסרונות ממה שאני מכיר את המסך הזה הוא רכישה פנטסטית מבחינת עלות תועלת .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

ממליץ לך להיכנס לחנות מתמחה איכותית ולצפות במסכים הנהדרים האלה ולקבל החלטה לגבי אחד מהם .DannyZ כתב:מה זה G50? אפשר לפרט? ומה מחיר השוק שלו בימים אלה?uv2u כתב:אם אתה מסוגל למתוח את התקציב במקצת אתה יכול להגיע ל-G50 ..........
בהצלחה
GT50 שייכת לסדרות הגבוהות של פנסוניק והינה סדרה אחת מתחת לאחותה הבכירה VT ואחת מעל ה-ST.DannyZ כתב:מה זה G50? אפשר לפרט? ומה מחיר השוק שלו בימים אלה?uv2u כתב:אם אתה מסוגל למתוח את התקציב במקצת אתה יכול להגיע ל-G50 ..........
מחירה בשוק כיום בסביבות 11.5K ש"ח.
יש לה לא מעט ביקורות ברשת (חלקן אף בעברית באתר השכן).
אבל שוב, על מנת להבין את האיכויות של המסך אתה חייב לראות אותו בעיניים.
St30
לפני שאתה קונה אני מציע לך לקרוא את השרשור שלהלן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=45
הערה קטנה אוסיף בכל זאת, על אף שאני פרו פנסוניק בפלזמה, ה st30 לדעתי לא שווה את המחיר (וזה במילים עדינות) אני הייתי הולך או על דגם יותר טוב כמו או על ה e550
בהצלחה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=45
הערה קטנה אוסיף בכל זאת, על אף שאני פרו פנסוניק בפלזמה, ה st30 לדעתי לא שווה את המחיר (וזה במילים עדינות) אני הייתי הולך או על דגם יותר טוב כמו או על ה e550
בהצלחה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

Re: St30
אני מבין שזה בדיחה למוצאי שבתדרור123 כתב:
בהצלחה...
ממש לא!9000es כתב:אני מבין שזה בדיחה למוצאי שבתדרור123 כתב:
בהצלחה...![]()
...
ואם יהיה גם בתגובה שלך שאלה עניינית אשמח לענות בצורה עניינית
שיהיה שבוע טוב לכולם
אשמח לחדד את התגובה שלי כי אני רואה שברח לי ״הכמו״ בתגובה הקודמתדרור123 כתב:ממש לא!9000es כתב:אני מבין שזה בדיחה למוצאי שבתדרור123 כתב:
בהצלחה...![]()
...
ואם יהיה גם בתגובה שלך שאלה עניינית אשמח לענות בצורה עניינית
שיהיה שבוע טוב לכולם...
מה שכתבתי הוא שאני הייתי הולך על דגם יותר טוב בפנסוניק ולא מתפשר על הדגם הזה או לחלופין במידה והתקציב לא גמיש הייתי קונה את ה e550 . ד