המשבר ב-yes מחמיר: חברת הלוויין מקצצת בתנאי העובדים
הם בבעיה כי הם לא יכולים להציע את הטלוויזיה כחלק משירות טריפל עם חברת האם בזק.
בנוסף נדרשת הפרדה מוחלטת בין החברות וזה עולה בעוד הוצאות לYES.
בנוסף נדרשת הפרדה מוחלטת בין החברות וזה עולה בעוד הוצאות לYES.
ואז יעברו מקיצוץ התנאים לקיצוץ העובדיםBonanja כתב:לא רחוק היום שיאפשרו להם לשווק טריפל לדעתי.ariel-ro כתב:הם בבעיה כי הם לא יכולים להציע את הטלוויזיה כחלק משירות טריפל עם חברת האם בזק.
בנוסף נדרשת הפרדה מוחלטת בין החברות וזה עולה בעוד הוצאות לYES.......
בסופו של דבר כל חברה צריכה לעבור התיעלות, לא יכול להיות שהציבור ישלם על עודף עובדים שלא לצורך..itsik123 כתב: ואז יעברו מקיצוץ התנאים לקיצוץ העובדים...
אישית שיהיה טריפל ליס אני ישקול לעבור אליהם אם מחיר והיצע שמתחרה בהוט.
לא יודע מה חשבו לעצמם בדה-מרקר כשפירסמו את התרשים הזה:
[img2=275x359]http://www.themarker.com/ibo/images/tm10/h1.jpg[/img2]
[img2=275x359]http://www.themarker.com/ibo/images/tm10/h1.jpg[/img2]
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
משקיעים מליונים בפרסומות, משקיעים במחלקת שימור לקוחות טונה - כי הלקוח׳ות כל השמן רוצים לעזוב.
במקום להשקיע ברעיונות שיגרמו ללקוח׳ות וות׳יקים להשאר.
למרות שלאחרונה זה קצת השתנה.
למרות שלאחרונה זה קצת השתנה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
צודק.Itay_Pollak כתב:משקיעים מליונים בפרסומות, משקיעים במחלקת שימור לקוחות טונה - כי הלקוח׳ות כל השמן רוצים לעזוב.
למרות שלאחרונה זה קצת השתנה....
אבל החברה הזאת קמה מראש
על זמן שאול.
קמה כנגד הוט בתקווה שבזק תיתן השלמה כטריפל אבל זה כשל מבחינה רגולטורית.
כמות הלקוחות הפוטנציאלים גם ככה קטנה ,הריי ישראל מונה כ2 מיליון בתיי אב, לעומת ארצות אחרות עם אוכלוסיה ענקית שמכסה את העלויות העצומות.
אם התרחיש שיס תאבד לקוחות בכמות מטורפת ,תילך כל ההשקעה בהקמת יותר מכ70 אלף צלחות על כל
וילה \בנין.
הלווין עמוס 3 עמוס ואין תקווה בעשור הקרוב,ללווין שישוגר כתגבורת לאזורינו,ומעבר לHD בערוצים נוספים
לא ריאלי,אולי על חשבון דחיסה מטורפת שלא תוכל להתמודד נגד איכויות במהירויות של 100 מגה,של
פלטפורמות שדור,כמו סלקום,אורנג, ואולי גם רמי לוי יצטרף לחגיגה הזולה ב90 שקל, לעומת 200-400 ביס.
גם התשתית בכל בנין שמבוססת על חשמל ציבורי לטובת הצלחת של יס,לא היתה רצינית,ופתחה חזית חשופה לתקלות והפרעות.
בזק הולכת חזק על סיבים עד הבנין בשנים הקרובות,והיא כנראה תבלע את יס , ותשתמש בה כחברת תוכן.
מיותר לציין ש2500 עובדים ומנהלים ביס,יישארו בקבות מהלך כזה,פחות אנשים.
יס נכנסה למהלך גבוה במיוחד בהקמה בשנת 2000 ,כאשר כל ההיתנחלויות,גוש קטיף ,יהודה ושומרון
וכל הישובים המבודדים בגולן ובערבה התחברו אליהכאוויר לנשימה.
מהסיבה שהוט בכלל לא יכלה לבצע תשתיות,בעוד הלווין סיפק כיסוי בכל נקודה בישראל.
היום עם התקדמות האינטרננט הסוללארי ומגמתהמחיר הנמוך היא לא בלעדית בנישה הזו.
הקיצר פתרון כיסוי באמצעות לווין מספק את הסחורה,כל עוד מחיר החבילה מכסה את העלויות שדור,
אך בלי לכסות את העלויות ולעבוד עם כמות קטנה של לקוחות פוטנציאלים זה כלכלי לבעלי המניות
והדריקטוריון לתת תמיכה כלכלית במצב שוק כזה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
איזה כיף להיות חלק מהמהלך.
לפני כחודש התנתקתי לאחר עשור בו שלשלתי לידי החברה כ 40,000 שח.
איזה טיפש היתי.
מצידי שיסגרו את הבסטה והמנהלים יחזירו את מכוניות היוקרה שרכשו מכספי.
הגורם היחיד עליו צר לי הם העובדים.
אותו דבר נעשה לחברות הסלולר ולחברות המזון.
עשקו אותנו בלי רחם במשך שנים.
יס גם לא באמת פועלת לשמר את לקוחותיה. היתי מוכן לשלם בעבור השרות עד 100 שח אבל הם העדיפו לנתק. שיבוסם להם.
לפני כחודש התנתקתי לאחר עשור בו שלשלתי לידי החברה כ 40,000 שח.
איזה טיפש היתי.
מצידי שיסגרו את הבסטה והמנהלים יחזירו את מכוניות היוקרה שרכשו מכספי.
הגורם היחיד עליו צר לי הם העובדים.
אותו דבר נעשה לחברות הסלולר ולחברות המזון.
עשקו אותנו בלי רחם במשך שנים.
יס גם לא באמת פועלת לשמר את לקוחותיה. היתי מוכן לשלם בעבור השרות עד 100 שח אבל הם העדיפו לנתק. שיבוסם להם.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זה שהיית מוכן לשלם 100 שח,נראה לך ריאלי?
כשממיר מקליטHD וחבילת ספורט לבד,עוברת את ה100 שקל?
וחוץ מיזה אני לא חושב שהיית טיפש,
אולי יהיר,כי הלכת כמו כל עם ישראל כמו עדר לאופציה יותר נחשבת לתקופה.
כשממיר מקליטHD וחבילת ספורט לבד,עוברת את ה100 שקל?
וחוץ מיזה אני לא חושב שהיית טיפש,
אולי יהיר,כי הלכת כמו כל עם ישראל כמו עדר לאופציה יותר נחשבת לתקופה.
נערך לאחרונה על ידי זורו44 ב 20/07/2012 10:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
kobbi
החברה הזאת בחיים לא הרוויחה, היא באופן תמידי בהפסדים רציניים ואתה אומר שהם עשקו אותך? מה אתה רוצה שהם יעשו, יקצצו מהרווח? אבל אין להם שום רווח.
החברה הזאת בחיים לא הרוויחה, היא באופן תמידי בהפסדים רציניים ואתה אומר שהם עשקו אותך? מה אתה רוצה שהם יעשו, יקצצו מהרווח? אבל אין להם שום רווח.
ניהול כושל... המחירים של יס בזמן האחרון קצת ירדו אבלב אופן כללי הייתה מגיע לחשבונית ביס למחיר של טריפל בהוט, זו בעיה.ariel-ro כתב:kobbi
החברה הזאת בחיים לא הרוויחה, היא באופן תמידי בהפסדים רציניים ואתה אומר שהם עשקו אותך? מה אתה רוצה שהם יעשו, יקצצו מהרווח? אבל אין להם שום רווח....
חבל לשמוע
אני אחרי 11 שנה עוזב אותם ואנסה לחיות קצת בלי TV ברודקאסט
תגידו, הבנתי שיס מציעים מול הטריפל שילוב של אינטרנט וטלפון דרך אוראנג סביב 70 שח ועוד 220 לחבילה די בסיסית כדי ליישר את ה 289 טריפל של הוט
יש לכם תובנות על ההצעה הזאת? חבר שואל
אני אחרי 11 שנה עוזב אותם ואנסה לחיות קצת בלי TV ברודקאסט
תגידו, הבנתי שיס מציעים מול הטריפל שילוב של אינטרנט וטלפון דרך אוראנג סביב 70 שח ועוד 220 לחבילה די בסיסית כדי ליישר את ה 289 טריפל של הוט
יש לכם תובנות על ההצעה הזאת? חבר שואל
לכל ה"גאונים" האלה שחושבים שזה טוב ש-YES יקרסו :
ומה אח"כ ??? HOT תהיה מונופול ?
אני המון שנים הייתי ב-YES , במקביל אליהם הייתי כשנתיים ב-הוט ומה לעשות ל-YES יש תכנים טובים יותר (שמתאימים לי) .
אני חושב שצריך שתהיה תחרות תמיד .
תחרות זה בריא אבל במידה מסויימת וזאת על מנת שכולם יהיו מרוצים - גם החברות (מגיע להם שיהיו ברווחים ולא בהפסד) וגם הלקוחות שיקבלו
תכנים איכותיים במחירים סבירים .
בסלולר קרתה מהפיכה של חברות ומחירים - אבל אני מקווה שהשירות לא יחמיר (גם ככה הוא לא היה משהו) .
ומה אח"כ ??? HOT תהיה מונופול ?
אני המון שנים הייתי ב-YES , במקביל אליהם הייתי כשנתיים ב-הוט ומה לעשות ל-YES יש תכנים טובים יותר (שמתאימים לי) .
אני חושב שצריך שתהיה תחרות תמיד .
תחרות זה בריא אבל במידה מסויימת וזאת על מנת שכולם יהיו מרוצים - גם החברות (מגיע להם שיהיו ברווחים ולא בהפסד) וגם הלקוחות שיקבלו
תכנים איכותיים במחירים סבירים .
בסלולר קרתה מהפיכה של חברות ומחירים - אבל אני מקווה שהשירות לא יחמיר (גם ככה הוא לא היה משהו) .