מתלבט בין שתי מכונות
זה היה בציניות??
בגדול, כדאי לחכות לערב כדי לקבל תשובות, תחשוב שהרבה אנשים עוד לא ממש התישבו על המחשב עדיין.
בקשר למכונות, אתה מדבר על שתי דגמים היי אנד, מכונות מדהימות, עם העניין של הדאבל בויילר זה מה שגורם לך להתלבט, הבנתי שזה לא ממש מוסיף, כיוון שבמקום לעשות קולינג פלוש, עושים וורמינג פלוש, אני יסביר, כמו שבמכונת מחליף חום הראש חם מידי וצריך לקרר אותו בשביל לקבל חליטה טובה, כך יש צורך לחמם את הראש במכונת דאבל בוילר, כיוון שבסופו של דבר גם ראש תרמו-סיפוני מאבד חום, כך שהמים הראשוניים יהיו קצת קרים מידי במידה והחום בדוד הוא מיטבי, במקרה שהמכונה פועלת במסעדה אז היתרון יהיה יותר משמעותי, כיוון שמוציאים כוס אחרי כוס בחלק משעות היום.
בגדול, כדאי לחכות לערב כדי לקבל תשובות, תחשוב שהרבה אנשים עוד לא ממש התישבו על המחשב עדיין.
בקשר למכונות, אתה מדבר על שתי דגמים היי אנד, מכונות מדהימות, עם העניין של הדאבל בויילר זה מה שגורם לך להתלבט, הבנתי שזה לא ממש מוסיף, כיוון שבמקום לעשות קולינג פלוש, עושים וורמינג פלוש, אני יסביר, כמו שבמכונת מחליף חום הראש חם מידי וצריך לקרר אותו בשביל לקבל חליטה טובה, כך יש צורך לחמם את הראש במכונת דאבל בוילר, כיוון שבסופו של דבר גם ראש תרמו-סיפוני מאבד חום, כך שהמים הראשוניים יהיו קצת קרים מידי במידה והחום בדוד הוא מיטבי, במקרה שהמכונה פועלת במסעדה אז היתרון יהיה יותר משמעותי, כיוון שמוציאים כוס אחרי כוס בחלק משעות היום.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
תודה רבה לך
אבל אני הבנתי שאפשר לכוון במכונה את הדיפרנציאל ושהראש מגיע לטמפרטורה של המים בדוד
אז מה בתכלס בין המכונות השונות
אני מכרתי לפני יומיים קוויקמיל אקווילה בת ארבע חודשים
האם אתה חושב שזו טעות
אני גם הבנתי שהקיטור במכונה שתי דודים טובה יותר וגם שזה ךא משפיע על האספרסו או הפוך
תודה
אבל אני הבנתי שאפשר לכוון במכונה את הדיפרנציאל ושהראש מגיע לטמפרטורה של המים בדוד
אז מה בתכלס בין המכונות השונות
אני מכרתי לפני יומיים קוויקמיל אקווילה בת ארבע חודשים
האם אתה חושב שזו טעות
אני גם הבנתי שהקיטור במכונה שתי דודים טובה יותר וגם שזה ךא משפיע על האספרסו או הפוך
תודה
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
קיטור במכונת שני דוודים בד"כ יהיה פחות חזק מבמחליף חום מכיוון שדוד ההקצפה בדאבל בוילר קטן מהדוד היחיד במכונה עם מחליף החום.
היתרון הוא שהתפעול יותר פשוט, לא צריך קולינג פלאש ועניינים, יש דוד לכל פעולה ולכן יותר קל. מצד שני המכונה יותר מורכבת ולכן יכולות להיות יותר תקלות.
מה היה רע לך באקווילה?
היתרון הוא שהתפעול יותר פשוט, לא צריך קולינג פלאש ועניינים, יש דוד לכל פעולה ולכן יותר קל. מצד שני המכונה יותר מורכבת ולכן יכולות להיות יותר תקלות.
מה היה רע לך באקווילה?
שלום
אני חושב שיהיה יותר לחץ מאחר והגוף חימום גדול ביחס לדוד
בנוסף שמקציפים ועושים אספרסו באותו זמן טמפרטורת המים יורדת
לא היה רע לי כלום פשוט אני חושב שאפשר לקבל אספרסו בצורה מושלמת כאשר קובעים
טמפרטורה בצורה מדוייקת ולא ע"י פרסוסטת שתווך העבודה שלו בסביבות 10 מעלות סטיה
למה במכונות הטובות בעולם כגון קונטי או לה מרזוקו או סלייר יש שתי דודים אם היה אפשר להסתפק בדוד אחד ?
תודה
אני חושב שיהיה יותר לחץ מאחר והגוף חימום גדול ביחס לדוד
בנוסף שמקציפים ועושים אספרסו באותו זמן טמפרטורת המים יורדת
לא היה רע לי כלום פשוט אני חושב שאפשר לקבל אספרסו בצורה מושלמת כאשר קובעים
טמפרטורה בצורה מדוייקת ולא ע"י פרסוסטת שתווך העבודה שלו בסביבות 10 מעלות סטיה
למה במכונות הטובות בעולם כגון קונטי או לה מרזוקו או סלייר יש שתי דודים אם היה אפשר להסתפק בדוד אחד ?
תודה
- ronenkotigaro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
יש לי את ה ecm הזו ,הדגם עם הסטיקים,. לא רעה בכלל. סוס עבודה אמיתי. לא רואה הרבה הבדל בין ה ecm לאקווילה חוץ מהמשאבה אולי למרות שאין לי בעיה עם הוויבציונית בכלל.urico1 כתב:שלום אני מתלבט בין שתי מכונות
אחת קוויקמיל qm67 עוד שתי דודים
והשנה ecm דגם technika iv
מה דעתכם
אני נוטה לקוויקמיל
יום טוב...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
דאבל בוילר - למה להתעסק עם מחליף חום?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
תודה לכולם
אני לא מבין למה צריך לעשות וורמין פלאש
זה נשמע לא הגיוני כי הראש מתחמם לטמפרטורת המים שבדוד לא ?
הרי המים הולכם לראש וחזרה כל הזמן אז למה שהראש יהיה לא מספיק חם
תודה לכולם
זה נשמע לא הגיוני כי הראש מתחמם לטמפרטורת המים שבדוד לא ?
הרי המים הולכם לראש וחזרה כל הזמן אז למה שהראש יהיה לא מספיק חם
תודה לכולם
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הראש פולט חום לסביבה ולכן קר יותר מהדוד. פולס מים קצר וזה מסתדר
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- ronenkotigaro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
Re: תודה
אתה כמעט מכפיל את הסיכוי לתקלות וקלקולים.urico1 כתב:אז שורה תחתונה למכונה עם שתי דודים יש רק יתרונות
או שאני טועה...
האקווליה שלך הייתה פצצה של מכונה. תכל"ס - משתמש ביתי לא צריך יותר ממנה.
תכלס, כדאי לבקש סליחה, ולערוך את ההודעה.......urico1 כתב:מדהים
היחס בפורום הזה חוויה
תודה לכולם אתם נפלאים...
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
Re: תודה
ronenkotigaro כתב:אתה כמעט מכפיל את הסיכוי לתקלות וקלקולים.urico1 כתב:אז שורה תחתונה למכונה עם שתי דודים יש רק יתרונות
או שאני טועה...
האקווליה שלך הייתה פצצה של מכונה. תכל"ס - משתמש ביתי לא צריך יותר ממנה....
ממש לא ברור לי מאיפה המידע הזה שדאבל בוילר מכפיל את התקלות , תקלות באות בדרך כלל מאבנית או מאיכות בנייה ירודה , מכונות דאבל בוילר בדרך כלל מיצרות ברמה גבוהה , ופשוטות יותר ברמה המכאנית ממחליף חום , אם המיים אהייו ללא אבנית אינני רואה סיבה ליותר תקלות , אני יכול לומר לך שהווילדי היא למשל, היא אחת המכונות היותר אמינות שקימות, ולכן מקבלת בארה"ב שנתיים אחריות אצל כריס קופי !
יש מעט מאוד מכונות שבאות עם שנתיים אחריות , תחשוב למה ? ? ?
- avramm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
ממש קשה להבין אתכם... הבחור רק מכר מכונה מדהימה חדשה וכלם מנסים לשכנעו שעשה טעות. אם יש לך כסף, אז DB טובה יותר, לך עליה. רק להבא כשתרצה למכור פרסם כאן קודם... תן גם לנו צ'אנס.
והכי חשוב שמע בני מוסר אביך (shtud)..............
והכי חשוב שמע בני מוסר אביך (shtud)..............
תכלס, כדאי לבקש סליחה, ולערוך את ההודעה.......
______...