עזרה במציאת סרטים לפי נושאים
אני מחפש 2 סרטים לעבודה שאני מכין שמדגימים את הנושאים הבאים:
סגנונות מנהיגות וניהול- יכול להיות בכל נושא: חברות, פוליטקה,ספורט, משפחה ומה שבא לכם אבל צריך שיראה סגנונות שונים של ניהול
מינוף סגנונות המנהיגות והניהול, יצירת מחוייבות והשקעה מעבר לחובתם הפורמאלית- סרט שיראה איך סגנונות שונים של ניהול (או אפילו סגנון אחד) גורמים לאנשים להיות מחוייבים יותר ולהשקיע יותר ממה שצריך. שוב זה לא חייב להיות חברה או עסק, זה יכול להיות אפילו מאפיה
יש לכם רעיונות?
סגנונות מנהיגות וניהול- יכול להיות בכל נושא: חברות, פוליטקה,ספורט, משפחה ומה שבא לכם אבל צריך שיראה סגנונות שונים של ניהול
מינוף סגנונות המנהיגות והניהול, יצירת מחוייבות והשקעה מעבר לחובתם הפורמאלית- סרט שיראה איך סגנונות שונים של ניהול (או אפילו סגנון אחד) גורמים לאנשים להיות מחוייבים יותר ולהשקיע יותר ממה שצריך. שוב זה לא חייב להיות חברה או עסק, זה יכול להיות אפילו מאפיה
יש לכם רעיונות?
miko79, עכשיו מתחילה לי בעיה שיש לי יותר מידי סרטי ספורט
Invictus הוא על רוגבי, moneyball הוא על בייסבול ולזכור את הטיטאנים הוא על בייסבול. למרות שהם שונים ובמקומות אחרים, גם Invictus וגם לזכור את הטיטאנים הקו המרכזי הוא המתח שבין השחורים והלבנים בתקופות שעדיין היה גזענות באותם מקומות.
Invictus הוא על רוגבי, moneyball הוא על בייסבול ולזכור את הטיטאנים הוא על בייסבול. למרות שהם שונים ובמקומות אחרים, גם Invictus וגם לזכור את הטיטאנים הקו המרכזי הוא המתח שבין השחורים והלבנים בתקופות שעדיין היה גזענות באותם מקומות.
יש סרט שבפועל מדובר בו על פוטבול באפריקה ושיטות הניהול של קבוצה מסויימת (אם אני זוכר נכון, ראיתי את זה לפני יותר משנתיים), ברקע הוא מדבר על כל תקופת האפרטהייד ועל נלסון מנדלה
לא זוכר את שמו אבל גוגל קצר אני מאמין שימצא את התשובה. אם לא תמצא אעזור
לא זוכר את שמו אבל גוגל קצר אני מאמין שימצא את התשובה. אם לא תמצא אעזור
- ShirElazar
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: Shir Elazar
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי אני מחפשת סרט על ילד שהולך ללוויות של אנשים שהוא לא מכיר באחת הלוויות הוא פוגש נערה חולת סרטן שמתלווה אליו. הילד רואה גם רוח רפאים של לוחם יפני והילדה אוהבת טבע.
Restless (2011) -- Stars: Mia Wasikowska, Henry Hopper and Ryo Kase
The story of a terminally ill teenage girl who falls for a boy who likes to attend funerals and their encounters with the ghost of a Japanese kamikaze pilot from WWII.
The story of a terminally ill teenage girl who falls for a boy who likes to attend funerals and their encounters with the ghost of a Japanese kamikaze pilot from WWII.