הצעת מחיר לאינרטרנט שקיבלתי מבזק בנלאומי - מה דעתכם?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אני זקוק לספק אינטרנט חדש לי ולאימי. יצרתי קשר עם בזק בנלאומי וזו ההצעה שקיבלתי:
1. לאימי - תשתית בזק + ספק בזק בנלאומי 5 מגה - 75 ש"ח לחודש ועלות התקנה של 68 ש"ח.
2. לי - ספק בזק בנלאומי 30 מגה - 35 ש"ח (יש לי כבר תשתית של הוט ואני מרוצה ממנה).
מה דעתכם?
1. לאימי - תשתית בזק + ספק בזק בנלאומי 5 מגה - 75 ש"ח לחודש ועלות התקנה של 68 ש"ח.
2. לי - ספק בזק בנלאומי 30 מגה - 35 ש"ח (יש לי כבר תשתית של הוט ואני מרוצה ממנה).
מה דעתכם?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אומנם זה נחשב קטנות אבל תתעקש על 30 עגול (או 29.90) מול בזק בינלאומי.
חבל שהרבה משלמים את המחיר הזה ואתה תשלם יותר
אני מתייחס רק לחשבון שלך ולא של אמך,5מגה תשתית+ספק ב75ש"ח (קבוע כל חודש למשך שנה? או שזה עולה אחרי כמה חודשים?) נשמע טוב.
חבל שהרבה משלמים את המחיר הזה ואתה תשלם יותר
אני מתייחס רק לחשבון שלך ולא של אמך,5מגה תשתית+ספק ב75ש"ח (קבוע כל חודש למשך שנה? או שזה עולה אחרי כמה חודשים?) נשמע טוב.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני לא עומד להשקיע כ"כ הרבה מאמץ ב 4.9 ש"ח בחודש. הלכתי כבר על כל הדיל, תודה בכל מקרה 
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
חבל, זה כסף שלך.
-
Huber
- חבר במועדון HT

avirokach - אני מניח שזו שאלה רטורית?
לגבי "כסף שלי", הזמן שלי והמאמץ שלי שווי יותר מ 5 שח. יש גבול לכמה אפשר להתווכח ויש סכומים שלא שווה להתווכח עליהם.
לגבי "כסף שלי", הזמן שלי והמאמץ שלי שווי יותר מ 5 שח. יש גבול לכמה אפשר להתווכח ויש סכומים שלא שווה להתווכח עליהם.
כן אבל זה אתה מבין שזה ההפרש למשך השנה הקרובה וסביר להניח שלא תשנה את גם כעבור שנה.
העניין שהיה מעצבן אותי שזה שיטת מצליח, ברור לך שהם הפעילו עליך את השיטה הזו ואתה משלם יותר פשוט סתם. אני ועוד הרבה אנשים כאן במהירות גבוהה יותר ומשלמים פחות. אני אפילו לא איימתי עליהם שאתנתק, אמרתי להם שאני יודע שזה המחיר ואין מצב שאני משלם שקל יותר.
העניין שהיה מעצבן אותי שזה שיטת מצליח, ברור לך שהם הפעילו עליך את השיטה הזו ואתה משלם יותר פשוט סתם. אני ועוד הרבה אנשים כאן במהירות גבוהה יותר ומשלמים פחות. אני אפילו לא איימתי עליהם שאתנתק, אמרתי להם שאני יודע שזה המחיר ואין מצב שאני משלם שקל יותר.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
Huber,זה לא עניין של 5ש"ח או 60.
זה עקרון שלא לתת לחברות החמדניות האלה אגורה יותר ממה שמסכמים עליו.
חוצמזה,שאתה עושה את זה חד פעמי (סיכום על מחיר),זה לא שתצטרך לחזור על עצמך כל יום או כל שבוע...
אתה אולי לא רואה את זה משמעותית כי זה סכום קטן,אבל יש אנשים וכולל אותי שגם על שקל בודד הייתי מתמקח (מה לעשות,כסף לא גודל על העצים,ואם אני יבזבז עוד חצי שעה תאמין לי שאני לא אתחרט ולא אפסיד שום דבר).
אף אחד לא מטיף לך
סה"כ חוות דעת 
זה עקרון שלא לתת לחברות החמדניות האלה אגורה יותר ממה שמסכמים עליו.
חוצמזה,שאתה עושה את זה חד פעמי (סיכום על מחיר),זה לא שתצטרך לחזור על עצמך כל יום או כל שבוע...
אתה אולי לא רואה את זה משמעותית כי זה סכום קטן,אבל יש אנשים וכולל אותי שגם על שקל בודד הייתי מתמקח (מה לעשות,כסף לא גודל על העצים,ואם אני יבזבז עוד חצי שעה תאמין לי שאני לא אתחרט ולא אפסיד שום דבר).
אף אחד לא מטיף לך
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty