עזרה לגבי אנטנה של ראוטר
רכשתי אנטנה לראוטר (tp link 1043) מאתר סיני על מנת להגדיל את הטווח מדובר בבית עם מספר מפלסים ,זאת האנטנה:
http://www.tinydeal.com/24ghz-25dbi-...fi-p-9842.html
עכשיו שמתי לב שיכול להיות שהכניסות לא מתאימות ואם האנטנה בכלל מתאימה לראוטר ותשפר את הקליטה בכל הבית(החיפזון מן השטן וכבר רכשתי אותה),מישהו יוכל לעזור לי לגבי זה?
מקווה שזה היה המקום לשאול .תודה בכל אופן(:
http://www.tinydeal.com/24ghz-25dbi-...fi-p-9842.html
עכשיו שמתי לב שיכול להיות שהכניסות לא מתאימות ואם האנטנה בכלל מתאימה לראוטר ותשפר את הקליטה בכל הבית(החיפזון מן השטן וכבר רכשתי אותה),מישהו יוכל לעזור לי לגבי זה?
מקווה שזה היה המקום לשאול .תודה בכל אופן(:
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
25dBi??? אתה בונה תחנת רדיו??????
האנטנה הזו לא מתאימה לך... יש אנטנות ייעודיות של היצרן שמתאימות לעבודה עם הראוטר הספציפי הזה...
אפשרות שנייה, זה רכישת מכשיר AP או רפיטר להגדלת טווח
האנטנה הזו לא מתאימה לך... יש אנטנות ייעודיות של היצרן שמתאימות לעבודה עם הראוטר הספציפי הזה...
אפשרות שנייה, זה רכישת מכשיר AP או רפיטר להגדלת טווח
אני לא מבין גדול בנושא אנטנות והגבר אבל מהמעט שאני יודע אני יכול להסביר את הדברים הבאים: נתון ה- gain של האנטנה הזאת (במקרה הזה 25dB) הוא ביחס לאנטנה תאורטית שמשדרת את הסיגנל, באופן אחיד (בצורת כדור) מנקודת השידור. אי אפשר, פיזית, ליצר אנטנה כזאת. האנטנות הקצרות שבאות עם ראוטרים הם עם gain של 2-3dB. ההגבר הזה מתקבל ע"י אות משודר בצורת טורסו (תדמיינו צורה של בייגלה) מסביב לאנטנה. ז"א אין אנרגיית שידור שמופנה כלפי מעלה, ולכן עוצמת השידור חזקה יותר לצדדים.
האנטה הזאת שקנית (Yagi) היא אנטנה כיוונית, מה שאומר שהיא משדרת באלומה יחסית צרה. זה, כנראה, נועד לשידור בין שתי נקודות, לא כדי לפזר את האות בצורה טובה במבנה של כמה מפלסים.
וזה, כמובן, אם המפרט שהם מפרסמים אמין.
האנטה הזאת שקנית (Yagi) היא אנטנה כיוונית, מה שאומר שהיא משדרת באלומה יחסית צרה. זה, כנראה, נועד לשידור בין שתי נקודות, לא כדי לפזר את האות בצורה טובה במבנה של כמה מפלסים.
וזה, כמובן, אם המפרט שהם מפרסמים אמין.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...