אינטרנט לחודש בלבד

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

אני מגיע לארץ לתקופה של חודש. עשיתי סבלט לדירה אבל לצערי הרב אין להם שם אינטרנט. הם נהגו "לגלוש על איזה שכן" וזה עבד פעם כן/פעם לא. איזה פתרון מומלץ לי? אם אני עושה למשל גולן טלקום לחודש, אני אוכל להפוך את האייפון שלי לנק' גלישה? האם הם נותנים שירות סביר? האם יש איזושהי חברה שאפשר לקחת דרכה MIFI לחודש בלבד?

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #2 

לפי דעתי ללכת עם גולן זה רעיון די טוב כל עוד אתה לא מתכוון לשחק משחקי רשת על האינטרנט אז גם יהיה לך טלפון שתוכל להתקשר איתו לחו"ל חופשי. זה עדיין מאוד תלוי מה תעשה עם האינטרנט. אינטרנט סליולרי לא מתאים למשחקי פעולה באינטרנט כי הוא מוסיף איזה 70 מילי לפינג. יש לגולן מכסה של 3GB ואחר כך המהירות יורדת לחצי מגה .

חצי מגה אמור ליהיות סבבה - זה לא כזה איטי. לעשות אינטרנט נייח יכול לעלות התקנה. אני די בטוח שהאופציה הקלה היא בזק כי לרוב לכולם יש טלפון בבית. כל מה שצריך זה מודם. עם כבלים ההתקנה יכולה להיות בעיתית יותר. לבזק אפשר להחזיר את המודם לבד. עדיין צריך הסכמה של בעל הקו .

לפי דעתי אינטרנט סליולרי יהיה אידאלי למבקרים כי הוא נייד. בדרך כלל אנשים שבאים מחול אוהבים לשמור על קשר עם חברים שלהם מה שאינטרנט נייד יאפשר וגם בגולן אפשר להתקשר לכמה ארצות בחינם. בכל מקרה רצוי שתנסה את הtethering אצלך בבית לפני שאתה מסתמך על הטלפון כנקודת גישה. כדאי גם לבדוק אם מישהו שעשה את זה עם גולן. לפי דעתי תזמין את הsim מראש כדי שהוא יגיע אליך כשתהיה בארץ .

לא כדאי לקחת סים בhot כי הם מגבילים את הtether למהירות איטית מאוד שזה ממש לא שימושי. היתרון היחיד בהוט זה אם אתה רוצה לעבור בין התוכניות כי להוט יש תוכנית בלתי מוגבלת ותוכנית לפי שימוש (אין תשלום חודשי) ואז תוכל לשמור על הסים לעתיד. בגולן התוכנית הכי זולה זה 10 שקל לחודש . עדיין אין התחיבות היום . בגולן חודש אחד צריך לעלות לך 100 שקל ועוד איזה 40 שקל על הסים ואז אם תחרוג ותבטל הם יתנו לך משהו יחסי.

חוץ מזה דבר מאוד חשוב שצריך לבדוק הוא אם הiphone שלך נעול. אם אתה מארה"ב אפשר לעשות unlock בAT&T במידה וסיימת את ההתחיבות שלך אליהם. אם הטלפון נעול אז תהיה לך בעיה רצינית. אחי הגיע לארץ עם הiphone הנעול שלו והוא כל הזמן חיפש נקודת wifi. כשהוא בא לבקר נתתי לו לעשות tether לטלפון שלי (סלקום מהעבודה - אני גם ככה לא מנצל את חבילת הגלישה הרבה).

Adir88
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #3 

לבקש מאחד השכנים סיסמא תמורה להשתתפות עצמית קטנה? :roll:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #4 

למה קטנה, פשוט לשלם לו על החודש את מה שהוא משלם. ישתלם לשניכם.
משה

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #5 

כן ,גם לבקש מהשכנים אינטרנט זאת אופציה. השכנים שלי ביקשו פעם אינטרנט באופן חד פעמי ונתתי להם את הסיסמה.

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #6 

האמת שלבקש מהשכנים זו גם אופציה :) אני לא צריך משחקים, אבל אני אעבוד אז אני צריך בעיקר RDP לארה"ב. האייפון שלי נפתח כבר ע"י AT&T.
אני רוצה אינטרנט בסלולרי בכל אופן, אז אני אעשה גולן ואדבר גם עם השכנים :)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”