מתנה חינם בתשלום
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
אני חייב לספר על מקרה שבו חינם עולה כסף.
כלקוח מהעבר של 012 גלובל קיבלתי לאחרונה פרסומת שלהם שבה כתוב כמה דברים: אני לקוח שלהם לשעבר ולכן מגיע לי חודש חינם של השירות אם אאקטב (כך במקור) מחדש את המנוח שלי. כל זה ללא התחייבות.
פגז. אני בדיוק חשבתי לעשות חודש בתשלום. למה לא בחינם וללא התחייבות.
הרמתי טלפון (הם חוזרים אליך) כשאמרתי שאני רוצה לנצל את המבצע שפורסם הם שאלו לכמה זמן אני רוצה את השירות. אמרתי לחודש החינם שמגיע לי. אה, אהם, צריך לבדוק את זה. אבל למה? ה בדיוק מה שכתוב בפרסומת ששלחתם לי אישית- מגיע לי חודש חינם אם אחזיר את המנוי וזה ללא מחוייבות כך שאפשר לבטל אחרי החודש.
נכון, הם הסבירו לי. אבל לא בטוח שזה אפשרי אם אני מראש רוצה את זה לחודש.
נברר ונחזור אליך. בררו והפלא ופלא, אני יכול לקבל את החודש חינם ללא מחוייבות אם אני מראש מתחייב ליותר לחודש.
לקבלת המתנה החינמית שלך, נא לשלם בקופה.
מדהים.
כלקוח מהעבר של 012 גלובל קיבלתי לאחרונה פרסומת שלהם שבה כתוב כמה דברים: אני לקוח שלהם לשעבר ולכן מגיע לי חודש חינם של השירות אם אאקטב (כך במקור) מחדש את המנוח שלי. כל זה ללא התחייבות.
פגז. אני בדיוק חשבתי לעשות חודש בתשלום. למה לא בחינם וללא התחייבות.
הרמתי טלפון (הם חוזרים אליך) כשאמרתי שאני רוצה לנצל את המבצע שפורסם הם שאלו לכמה זמן אני רוצה את השירות. אמרתי לחודש החינם שמגיע לי. אה, אהם, צריך לבדוק את זה. אבל למה? ה בדיוק מה שכתוב בפרסומת ששלחתם לי אישית- מגיע לי חודש חינם אם אחזיר את המנוי וזה ללא מחוייבות כך שאפשר לבטל אחרי החודש.
נכון, הם הסבירו לי. אבל לא בטוח שזה אפשרי אם אני מראש רוצה את זה לחודש.
נברר ונחזור אליך. בררו והפלא ופלא, אני יכול לקבל את החודש חינם ללא מחוייבות אם אני מראש מתחייב ליותר לחודש.
לקבלת המתנה החינמית שלך, נא לשלם בקופה.
מדהים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תפנה לקיציס. הוא יטפל בזה.
מה בדיוק הבעייה פה?
זה מבצע קידום מחירות, הם רוצים למשוך לקוחות בחזרה לשירות, לא לתת לך מתנה של חודש חינם.
ברגע שאתה מצהיר מראש שאתה הולך לנצל את זה לחודש בלבד, למה שיתנו לך?
אתה כמובן יכול להתקשר , להזמין ואחרי חודש לבטל (לפחות לנסות
)
זה מבצע קידום מחירות, הם רוצים למשוך לקוחות בחזרה לשירות, לא לתת לך מתנה של חודש חינם.
אתה כמובן יכול להתקשר , להזמין ואחרי חודש לבטל (לפחות לנסות
הבעייה מאוד פשוטה, הם משקרים.arnold כתב:מה בדיוק הבעייה פה?
אתה כמובן יכול להתקשר , להזמין ואחרי חודש לבטל (לפחות לנסות)
...
משה
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
חחח זה נשמע כזה תמיםהרמתי טלפון (הם חוזרים אליך) כשאמרתי שאני רוצה לנצל את המבצע שפורסם הם שאלו לכמה זמן אני רוצה את השירות. אמרתי לחודש החינם שמגיע לי. אה, אהם, צריך לבדוק את זה. אבל למה? ה בדיוק מה שכתוב בפרסומת ששלחתם לי אישית- מגיע לי חודש חינם אם אחזיר את המנוי וזה ללא מחוייבות כך שאפשר לבטל אחרי החודש....
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced