למי עוד נהרסה היום הקליטה בעידן?
על זה נאמר, צרת רבים נחמת ט....YanivPL כתב:
טוב לדעת לפחות שאני לא לבד בעניין הזה.. גם משהו.....
לא ברור העניין באמת. בזמנים מסויימים החזקתי שתי טלויזיות פתוחות אחת בסלון ואחת בחדר, כל אחת בתדר שונה, שתיהן מחוברות לאנטנה מרכזית. שום חוקיות נראית לעין לגבי איזה תדר משדר טוב ואיזה לא. לפעמים אחד התדרים נצפה פרפקט בעוד השני מגםמגם, לפעמים שניהם מגמגמים, לפעמים הם מתחלפים פתאום. כאילו מישהו משחק שם בכפתורים.
רגרסיה של שלוש שנים אחורה, די מעצבן.
והכי חמור, הלך על כל המערכון הראשון של "הפרלמנט" השבוע
כבר שבועיים שהחל מ8- בערב ועד 8 בבוקר אני לא מצליח לקלוט כלום.
את האמת, די התייאשתי מעידן פלוס. ניסיתי, אך זה פשוט לא עובד.... לא יתכן שכל פעם שאני פותח את הממיר אני צריך להתפלל שהפעם אכן משהו יעבוד. משהו במערך השידור פשוט דפוק.
כשהתקשרתי למוקד שלהם הם אמרו "כן, ידוע לנו שישנה בעית קליטה בערבים" כששאלתי אם הולכים לעשות עם זה משהו, היא אמרה לי שלא ידוע לה על מהלך כזה.
בקיצור, אם משהו לא ישתנה- כנראה שאני ועידן פלוס נאלץ להפרד כידידים. גם ככה אין יותר מדי מה לראות. הבנתי שהאולימפיאדה תשודר באינטרנט אז בכלל יהיה בסדר.
את האמת, די התייאשתי מעידן פלוס. ניסיתי, אך זה פשוט לא עובד.... לא יתכן שכל פעם שאני פותח את הממיר אני צריך להתפלל שהפעם אכן משהו יעבוד. משהו במערך השידור פשוט דפוק.
כשהתקשרתי למוקד שלהם הם אמרו "כן, ידוע לנו שישנה בעית קליטה בערבים" כששאלתי אם הולכים לעשות עם זה משהו, היא אמרה לי שלא ידוע לה על מהלך כזה.
בקיצור, אם משהו לא ישתנה- כנראה שאני ועידן פלוס נאלץ להפרד כידידים. גם ככה אין יותר מדי מה לראות. הבנתי שהאולימפיאדה תשודר באינטרנט אז בכלל יהיה בסדר.
- trustnoone
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
גם אצלנו אותו הדבר, ממש מרגיש כאילו בערב מישהו רוצה לדרבן אותנו לנטוש את עידן-פלוס ולחזור ל"נוחות" ול"יציבות" של יס או הוט.
אני אישית לא נכנע בקלות, אני חושב שהדואופול של החברות האלו מחריב כל סיכוי לטלויזיה איכותית ובזול בישראל.
סליחה על ההתפוצצות
זה פשוט נושא כאוב.
אני מנסה לרכז תלונות ומידע על הבעיה כדי להבין איפה יכולה להיות הסיבה. אני חוקר את זה כמיטב יכולתי ביומיים האחרונים - פתחתי שרשור - אני לא מצליח להכניס קישור לשם ולא ברור לי למה זה נחסם.. כנראה משהו במערכת הפורומים הזו.
בכל אופן זה באתר www.idanplus.tv
בפורומים תחת איזור ה "קליטה"
אני אשמח אם תוכלו לשתף את אופי הבעיה שלכם שם...
אני אישית לא נכנע בקלות, אני חושב שהדואופול של החברות האלו מחריב כל סיכוי לטלויזיה איכותית ובזול בישראל.
סליחה על ההתפוצצות
אני מנסה לרכז תלונות ומידע על הבעיה כדי להבין איפה יכולה להיות הסיבה. אני חוקר את זה כמיטב יכולתי ביומיים האחרונים - פתחתי שרשור - אני לא מצליח להכניס קישור לשם ולא ברור לי למה זה נחסם.. כנראה משהו במערכת הפורומים הזו.
בכל אופן זה באתר www.idanplus.tv
בפורומים תחת איזור ה "קליטה"
אני אשמח אם תוכלו לשתף את אופי הבעיה שלכם שם...
איך יכולה להיות התקדמות? הרי הרשות לא עושה כלום בנושא.dank4 כתב:אבל יש התקדמות ? יש דרך להציף הנושא לרשויות או שפשוט אנו נתמרמר אחד לשני?
יש למישהו המלצה על אנטנה אקטיבית או שמדובר בבזבוז כסף ?...
את הבעיות בבקעת אונו היא פוטרת באמירה - זו בקעה והמשדרים לא מספיק חזקים ולכן יש הפרעות.
לשאלה מתי יחזקו את המשדרים ענו לי פעם שאין תקציב, פעם שאין אישור ופעם פשוט אמרו בכנות שאינם יודעים.
מכיוון שמי שמשתמש בעידן+ הוא חסר יכולת כספית או חסר רצון להתחבר לדואופול השידורים האחר, הוא די תלוי ברצון הטוב של מנהלי הרשות שלהם, ללא ספק, יש חיבור של יס או הוט בבית.
אני חייב לציין שבשבועיים האחרונים בלווין נעלמת לי פתאום קליטה בלווין מסויים 0.8W (קרוב ללווין עמוס)
בשבועיים האחרונים גם עידן- יש הפרעות בשעות הערב.
האם זה יכול להיות שקבעו ברשות השידור את עוצמת המדשרים בחורף במקום בקיץ? (בקיץ הקליטה יורדת ...גם בלווין... בגלל הלחות?)
בשבועיים האחרונים גם עידן- יש הפרעות בשעות הערב.
האם זה יכול להיות שקבעו ברשות השידור את עוצמת המדשרים בחורף במקום בקיץ? (בקיץ הקליטה יורדת ...גם בלווין... בגלל הלחות?)
אני לא יודע אם עוד מישהו עובר את זה, אבל העסק לא נרגע... אולי להפך
אתמול בערב הקליטה הייתה כל כך גרועה עד כדי מסך שחור לדקות ארוכות וקוביות צבעוניות בזמנים אחרים. בשני התדרים.
מתוך שידורי האולימפיאדה נשאר רק הקולות הענוגים (והקטועים) של הפרשנים
מישהו הצליח לדבר על זה עם מוקד עידן+? אני ניסיתי אבל הצלחתי לתפוס רק טלפניות שמשאירות הודעות, כל פעם חוזרים אליי כשאני לא זמין.
אתמול בערב הקליטה הייתה כל כך גרועה עד כדי מסך שחור לדקות ארוכות וקוביות צבעוניות בזמנים אחרים. בשני התדרים.
מתוך שידורי האולימפיאדה נשאר רק הקולות הענוגים (והקטועים) של הפרשנים
מישהו הצליח לדבר על זה עם מוקד עידן+? אני ניסיתי אבל הצלחתי לתפוס רק טלפניות שמשאירות הודעות, כל פעם חוזרים אליי כשאני לא זמין.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תעלה צילום של המסך עם ההפרעות ליוטיוב ומשם תפנה קישור לעידן פלוס ולווינטsblueeye כתב:כעת 8/8 23:36 - הפרעות קליטה ברמת פולג - נתניה...
על חווית הצפיה, וכמובן לפורום.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תעלה את זה למקומות שזה יעורר תגובות וטיפול ,כמו לוווינט,ולמשרדו של כחלון.זה שזה חינם זה לא אומר שצריכים שדור ברמה כל כך לא סדירה.אני משתמש ברכב בעידן+ וזה מתרסק בכל הארץ כמעט בוודאות ,שזה לא תקלה מקומית.
אני לא מבין איך סלקום ואורנג בונים על חבילת תקשורת בשיתוף עידן פלוס.?
איך אפשר לבנות על שדור בעייתי כל כך..?
אני לא מבין איך סלקום ואורנג בונים על חבילת תקשורת בשיתוף עידן פלוס.?
איך אפשר לבנות על שדור בעייתי כל כך..?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
מנצל"ש, אני לא מצליח לקלוט שום דבר עם אנטנה קטנה שמחוברת לטיונר הדיגיטלי של הטלוויזיה.
האם יש קליטה של עידן+ בכפר יונה?
האם אפשר להשתמש באנטנה גדולה ישנה של פעם שכבר נמצאת על הגג לצורך קליטת השידורים של עידן+
האם יש קליטה של עידן+ בכפר יונה?
האם אפשר להשתמש באנטנה גדולה ישנה של פעם שכבר נמצאת על הגג לצורך קליטת השידורים של עידן+