עזרה לגבי כבל טלפון

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
yonatank פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני יודע שזה לא בדיוק המקום המתאים אבל אולי מישהו כאן יודע (או יוכל להפנות אותי למקום שידעו).

אני מחפש מתאם שבעזרתו אפשר לחבר מכשיר הקלטה לטלפון. זה לא בעיה, יש הרבה כאלה, אבל החיבור שאותו אני צריך הוא לא החיבור הריבועי הרגיל (שאני חושב שנקרא RJ11 אבל לא באמת יודע), אלא חיבור מעט יותר צר (RJ14??).

מה שאני שואל בעצם הוא האם החיבור שאני צריך באמת נקרא RJ14 (במידת הצורך אני יכול להעלות צילום), והאם מישהו יודע אם ואיפה אפשר למצוא איזשהו מתאם הקלטה שמתאים לכניסה הזאת, או מתאם שמאפשר לחבר RJ11 ל-RJ14.

תודה רבה

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #2 

אפשר לקנות וללחוץ חיבור RG14 בכל חנות חלקי אלקטרוניקה/טלפוניה. לחץ על כבל בצד אחד RG11 ובצד שני RG14, והנה לך מתאם.
..

yonatank פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אוקי, לאחר תחקיר נוסף, כנראה שטעיתי בסוגי הכבלים: אני צריך מתאם בין גודל של RJ11/14, לבין חיבור צר ומעט קטן יותר שנקרא כנראה RJ22. מישהו יכול לעזור?

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

התשובה נשארה אותו דבר..

מה שכן, התשובה הקודמת שלי מטופשת מעט, כי ההבדל בין RJ14/11 זה רק מספר הפינים, כך שזה חסר משמעות.
..

yonatank פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה על התגובות שלך. לקח לי זמן להבין מה אתה אומר, ולמה אתה מתכוון ב"ללחוץ".
רק כדי לוודא, בעצם אתה אומר שאין בעיה לקחת כבל טלפון רגיל ולשים לו בצד אחד ראש כזה, ובצד השני ראש אחר, והכל יעבוד כרגיל?

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אין בעייה. אם כי RJ22 מיועד בעיקר לחיבור בין השפופרת לטלפון. יתכן שמכשיר ההקלטה שלך גם מתחבר לשם, ולא לקו עצמו.
..

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”