חליטה מופלאה
שלום חברים, מזמן לא כתבתי פה...
מדי פעם, יוצאת חליטה יוצאת דופן באיכותה והפעם יצאה לי ממש כזו. אחת מכוסות הקפה הטובות שטעמתי.
המשקה, קפוצ'ינו.
מנה משולשת, הפולים Jamaica Blue Mountain שנקלו לפני ארבעה ימים לדרגת פול סיטי.
חליטה של 40 שניות בערך.
צבע הקרימה היה חום אדמדם נדיר עם כתמי "עור נמר" ממש נראה כמו ציור.
התמונה משקפת את המראה בסיום הכוס, אפילו לאחר שכמעט כל המשקה נגמר ולמרות שהאספרסו דולל בחלב, אפשר לראות את היופי של הקרימה בדפנות הכוס וגם בטיפונת שנשארה בתחתית.
אם מישהו יעלה בדעתו לשאול למה לשתות חליטה שכזו עם חלב, אני אגיד שהוא צודק לחלוטין. פשוט רציתי קפוצ'ינו, במחשבה שניה הייתי נהנה עשרת מונים לשתות את האספרסו נקי.[[/img]
מדי פעם, יוצאת חליטה יוצאת דופן באיכותה והפעם יצאה לי ממש כזו. אחת מכוסות הקפה הטובות שטעמתי.
המשקה, קפוצ'ינו.
מנה משולשת, הפולים Jamaica Blue Mountain שנקלו לפני ארבעה ימים לדרגת פול סיטי.
חליטה של 40 שניות בערך.
צבע הקרימה היה חום אדמדם נדיר עם כתמי "עור נמר" ממש נראה כמו ציור.
התמונה משקפת את המראה בסיום הכוס, אפילו לאחר שכמעט כל המשקה נגמר ולמרות שהאספרסו דולל בחלב, אפשר לראות את היופי של הקרימה בדפנות הכוס וגם בטיפונת שנשארה בתחתית.
אם מישהו יעלה בדעתו לשאול למה לשתות חליטה שכזו עם חלב, אני אגיד שהוא צודק לחלוטין. פשוט רציתי קפוצ'ינו, במחשבה שניה הייתי נהנה עשרת מונים לשתות את האספרסו נקי.[[/img]
אני חייב לציין כי מאז ששחטתי את ירון במחיר הצימבלי, אני נהנה מהרבה מאד שוטים שכאלה....
וזה עם הבסיס המשולש של רוני, מחוזק בעוד 10 עכוזי רובוסטה.
-
- צולם במצלמת הנוקיה הארכאי שלי
נערך לאחרונה על ידי mr_dish ב 19/07/2012 15:24, נערך 3 פעמים בסך הכל.
מה שמצאתי מיוחד בדגימה הספציפית הזו, זה שיש בה שני שליש חלב וקפה ערביקה מאד עדין ועדיין רואים את האלמנטים הברורים של החליטה על דפנות הכוס.
יש סיכוי גם שהקרמה נשארה בצורה ובגוון הזה על הדפנות נובעת מדרך מזיגת החלב בפעם הזו, שדווקא לא זכורה לי כמיוחדת.
יש סיכוי גם שהקרמה נשארה בצורה ובגוון הזה על הדפנות נובעת מדרך מזיגת החלב בפעם הזו, שדווקא לא זכורה לי כמיוחדת.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יפה - אני ישר הייתי מוציא שוט של אספרסו אחרי הקפוצ'ינו
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)