החבילה של ה-99 ש"ח היא לא עם אינטרנט 1 ג'יגה בכללי ?
לא נראה לי שזה האטחת מהירות לאחר 1 ג'יגה.. בכל אופן, זה לא אינטרנט ללא הגבלה, אלא חבילה של 1 ג'יגה [אחרי זה התעריפים שלהם ממש! גבוהים.]
amirss כתב:החבילה כוללת דקות שיחה ללא הגבלה+SMS+חבילת גלישה ללא הגבלה במהירות 8 מגה והאטת קצב לאחר 1 גיגה
או אופציה למי שגולש הרבה 3 גיגה ב 129 ש"ח.
ללא התחייבות.
סוף סוף משהו החליט להתעורר שם
...
נראה טוב ביחס לתכנית מהחודש שעבר שהייתה 119 ש"ח.
למעשה לפי המתואר באתרשלהם זו תוכנית של 119 ש"ח עם זיכוי של 20 ש"ח כל חודש במשך שנה
(מדהים איך כמו בסיפור עם העקרב, הם לא מסוגלים להתאפק וחייבים להביא איזה חיוב-זיכוי לסבך את העניינים).
בכל אופן, נשמע טוב ואני מתכונן להצטרף מחר (אני כבר עכשיו בפאלפון וכבר שקלתי עזיבה החודש).
חברים יקרים,קבלו עדכון:
(בחבילות שאציין למטה-אין יותר חיובים/זיכויים)
חבילה מס 1: 99 ש'ח,כוללת:שיחות ואסמס ללא הגבלה,1 גיגה גלישה במהירות 8 מגה,אחרי חצי שנה המהירות יורדת ל 4 מגה.
באם חשקה נפשכם בגלישה ללא הגבלה-תוסיפו עוד 20 ש'ח על גלישה של עד 3 גיגה במהירות 8 ואחרי 3 גיגה המהירות יורדת ל 200 או 250 קילו בייט לשנייה(גם כאן המהירות תרד ל 4 מגה אחרי חצי שנה).כלומר סה'כ:119 ש"ח.
החבילה היא לשנה.
חבילה מס'2: 129 ש'ח,כוללת כל מה שיש בחבילה מס'1 המורחבת לגלישה ללא הגבלה של ה 3 גיגה, בתוספת שיחות לחו"ל ל 39 יעדים בסכום של עד 400 דקות לחודש חינם(אם אינני טועה,יש כאלו שיגידו שגם כאן זה ללא הגבלת זמן וסכום),כולל שיר בהמתנה חינם כולל החלפות מתי שרוצים,וכולל גיבוי ספר טלפונים חינם.
אחרי שנה-ה 129 קופץ ל 149.
כרגיל, התניות על גבי התניות, אחרי שנה פתאום קופץ למחיר גבוה יותר, רק 1 ג'יגה גלישה... חברות הסלולר הותיקות ממשיכות לשקר ולתחמן.
אני ממש לא מבין איזו סיבה יש למי שרוצה חבילה ללא הגבלה להישאר אצלן, ועוד אחרי שעשקו אותו שנים על גבי שנים.
ועל איזה שירות טוב יותר מדובר? גולן טלקום עונים היום תוך כמה דקות (שותפי לחדר בעבודה היה צריך להתקשר אליהם לצורך ניוד מסובך מקו עסקי, ותמיד ענו מהר), בעוד בחברות הותיקות עדיין מחכים כמעט שעה למענה.
ולמה בכלל צריך להתקשר אליהם? בשביל להתווכח שוב על חיוב מוזר שנעשה "בטעות"? בחברות החדשות אין את ההפתעות האלה בחשבונית.
אשתי עברה לגולן טלקום, ולא נתקלנו עד היום בשום בעיית שירות או חוסר קליטה.
תראו גם את מבצע השיחות בחו"ל של אחת מהחברות הותיקות: עוד ישראבלוף - 79 אג' לדקת שיחה נכנסת, אבל חייבים לרכוש חבילה של 50 שקל. אמנם יותר טוב מקודם, אבל מה קורה אם אני רק רוצה לענות לשיחות ספציפיות או דחופות? למה אני צריך לשלם 13-18 ש"ח (כן, כן, אלו הם הסכומים, קראתם נכון) לדקה מזדמנת או חלק ממנה אם לא קניתי מראש חבילה?
בגולן טלקום, למשל, זה 35 אג' לדקה נכנסת (וגם יוצאת לישראל) ברוב מדינות אירופה, בלי סיפורים, בלי להתקשר לאף אחד לפני הטיול (גם ככה יש לנו מלא סידורים על הראש לפני טיסה לחו"ל) ובלי חבילות.
ולמען הסר ספק, אין לי מניות או קשר כלשהו לאף חברת סלולר...
אין שום סיבה לשלם לפלאפון אגורה יותר.
החבילה של גולן פשוט עדיפה בכמה וכמה מונים.
3GB אינטרנט בלי הגבלת מהירות ורק אחרי זה הגבלת מהירות בלי תשלום נוסף.
שיחות לנייחים בחול חינם ללא הגבלה, אפילו לניידים בארה״ב וקנדה.
מחירים זולים מאוד בנדידה.
אגב, שירות לקוחות (לא שבאמת צריך אבל טוב לדעת) שעונים בו תוך 2 דקות ולא חצי שעה.
אין חשבונית מסובכת עם חיובים-זיכויים וכל מיני טריקים ושטיקים שמאפשרים לרמות.
לחשבונית מצורף פירוט שיחות למי שרוצה (תוספת של כסף בחברות האחרות)
הגדרות פשוטות וברורות באתר לגבי חסימות של תכני פרימיום, גלישה ושיחות לחול.
וכל מחלות הילדות של הניודים עברו מן העולם.
מצטער - פראייר מי שנשאר ב״שלושת הגדולים״. גם אם זה באמת היה אותו מחיר...
אני כבר חודש בהוט, אין לי שום בעיות ואני מאוד מרוצה, אני גם לא רואה סיבה להתקשר אליהם, הפעמים היחידות שהתקשרתי לאורנג ופלאפון זה על חיובים שלא היו צריכים לחייב אותי, באורנג חייבו אותי שנתיים על חבילת גלישה ב30 שח לחודש, אמרו לי שאני חייב לעשות אותה, ואז אחרי שנתיים הנציג אמר לי שזאת הייתה בחירה שלי ואני בכלל לא מחוייב, אמרתי לו אבל לא גלשתי כל השנתיים האלה חייבתם אותי לעשות את זה, נראה לך הגיוני שאני אשלם על חבילה במשך שנתיים 30 שח בחודש ולא אשתמש בה ? תשובתו הלא כל כך מפתיעה הייתה "כן, יש הרבה שעושים את זה" כמובן שלא הסכימו לזכות אותי בכלל, ובפלאפון בפתאום התחילו לחייב אותי 20 שח בחודש על קו מלפני 13 שנה, קו שלא פעיל כבר 13 שנה! לא ידעתי בכלל שעוד יש קו כזה, ששאלתי למה הם לא תרכו ליידע אותי או לשלוח לי חשבוניות, אמרו לי שבגלל שהסכום של החשבונית נמוך ( רק של החיוב ) הם שולחים חשבונית אחת לכמה חודשים! גם על זה לא הסכימו לזכות אותי, בשתי המקרים פעניתי למועצה לצרכנות, עברו כבר שנתיים וכלום.... בקיצור גם אם יתנו לי את אותה חבילה כמו בהוט בחינם לא חוזר אליהם, התנהלות דוחה במשך שנים, לא רק מחירים בשמיים שלא הספיקו להם עוד היו מחייבים אנשים במאות שקלים סתם על כלום, עכשיו שיוכלו ***, כבר 5 אנשים עברו בגללים להוט, ואני מקווה שעוד הרבה בדרך
.
אמנם בסופו של דבר הקו פעל אבל לקח להם למעלה מחודש!!!! לנייד אותי מסלקום וזו לא אשמת סלקום, בדוק.
בכל שיחה אליהם חיכיתי למעלה מ 45 !!! דקות על הקו ותמיד הרגשתי שמורחים אותי כי הם לא ממש ידעו לפתור את הבעיה.
באותה תקופה גם התקשרתי לסלקום כדי להתנתק ושם ענו תוך 5 דקות וטיפלו בי כיאות. פתאום 5 דקות נראו נהדרות.
מזל שמדובר בטלפון של הבן שלי שהניוד בו לא היה קריטי. אם זה היה מספר שלי הייתי משתגע.
מחלת ילדות ?
מקובל עליי.
אבל לא בטוח שהילדות הסתיימה.
בהוט מובייל אכן יש עדיין בעיות קשות במענה טלפוני ובשירות.
בגולן טלקום המצב אחר לגמרי ורמת השירות שם היא גבוהה מאוד היום. החל מהזמנת הסים והפעלתו "ללא מגע יד אדם", דרך חסימה/איפשור שירותים נוחים דרך האתר ובשירות עצמי, וכלה במענה טלפוני מהיר תוך כמה דקות.
איכות הרשת של פלאפון עדיפה בהרבה על סלקום (וברור שעל אורנג):
- הרשת מהירה יותר
- כיסוי דור 3 בכל מקום שיש קליטה. פשוט אין דור 2 אז היו צריכים להשיקע יותר בכיסוי
- לא משתמשים במיקרוגלים, כמעט כל הרשת בסיבים אופטיים של בזק. Latency נמוך ביותר
- תדרים עדיפים ב 850mhz שעוברים קירות ומאפשרים קליטה בבתים ומגדלים.
לכן מי שצריך איכות, עדיף להשאר בפלאפון, או לעבור לרמי לוי והוט שנודדים על הרשת של פלאפון.
לרמי לוי אין נדידה בחו"ל, לכן הוא לא רלוונטי למי שנוסע לחו"ל.
דווקא רמי לוי פיתח אפליקציה לחול שפועלת על WIFI למשתמשים שלו שמאפשרת שיחות נכנסות חינם ודקת שיחה ב15 אגורות.
והוא גם מוכר כרטיס סים לחו"ל ב99 ש"ח וכל דקת שיחה (נכנסת או יוצאת) עולה 0.5 ש"ח.
הכל טוב ויפה בחבילות האלה אבל איפה המוקש? חברות הסלולר אלופות בלגבות חיובים והתירוץ הוא חריגה מהמסגרת. אם התשלום הוא קבוע אז שיתנו לשלם בהוראת קבע, בשביל מה צריך כרטיס אשראי?