שלום לכולם.
אני רוצה להחליף את המקולים האחוריים הגרועים שלי ברמקולים נורמליים יותר, חשבתי אולי לחבר רמקולים מדפיים שברשותי, שכרגע אינם מחוברים: CELSTION DL6, שהם רמקולים מעולים ואני מאוד אוהב, האם רמקול מדפי גדול יחסית יכול לעשות את העבודה? אני רוצה לשים רמקול כזה כי אני מאזין גם לתקליטורי DVD Audio והייתי רוצה שהצלילים מאחורה יהיו נעימים לאוזן ולא ציוץ מסכן שבוקע מהרמקולים הנוכחיים (חברת מדבקה).
האם הרמקול המדפי הוא יותר מדי, או שיכול להוסיף לחווית מוזיקה וקולנוע ביתי?
חיבור רמקולים מדפיים גדולים בתור רמקולי סראונד אחוריים
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לא צריכה להיות שום בעיה עם המדפיים הגדולים.
אם אתה מעוניין בעיקר בשמיעה של מוסיקה ולא בעיקר סרטים אז תמיד מומלץ (בהנחה ויש תקציב) לקחת רמקולים אחוריים מאותה סדרה/דגם של הקדמיים
וזאת על מנת לקבל גוון צליל זהה .
אגב במע' קולנוע (לא במוסיקה) מומלץ ביותר כי הקדמיים והסנטר יהיו מאותה סדרה / דגם)
אם אתה מעוניין בעיקר בשמיעה של מוסיקה ולא בעיקר סרטים אז תמיד מומלץ (בהנחה ויש תקציב) לקחת רמקולים אחוריים מאותה סדרה/דגם של הקדמיים
וזאת על מנת לקבל גוון צליל זהה .
אגב במע' קולנוע (לא במוסיקה) מומלץ ביותר כי הקדמיים והסנטר יהיו מאותה סדרה / דגם)
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני מכיר את ההמלצות אך לצערי לא אוכל ליישם אותן.
אני אנסה לחבר מדפים בתור אחוריים ואני מקווה שאהנה מהתוצאה.
אני אנסה לחבר מדפים בתור אחוריים ואני מקווה שאהנה מהתוצאה.
אכן לא תהיה שום בעיה, ועושה רושם שזה אפילו עדיף.לא צריכה להיות שום בעיה עם המדפיים הגדולים....
רמקולים מאותה הסדרה אינם באמת בעלי אותו גוון סאונד, למרות שהם נראים דומה ו/או משתמשים בדרייברים זהים. הדרך היחידה היא חמישה רמקולים זהים לגמרי, מאותו הדגם.אם אתה מעוניין בעיקר בשמיעה של מוסיקה ולא בעיקר סרטים אז תמיד מומלץ (בהנחה ויש תקציב) לקחת רמקולים אחוריים מאותה סדרה/דגם של הקדמיים וזאת על מנת לקבל גוון צליל זהה .
אגב במע' קולנוע (לא במוסיקה) מומלץ ביותר כי הקדמיים והסנטר יהיו מאותה סדרה / דגם)...