אחרי התלבטויות רבות ושקלול של כל המרכיבים החלטתי ללכת על המסך המטורף הזה בתקווה שהוא הולך לתת לי את כל מה שאני צריך,רוצה ומבקש מטלוויזיה במאה ה-21 . וההתקנה אמורה להתבצע מחר בשעות הבוקר!
קודם לכן אני חייב את עזרתכם בכמה נושאים...
1.אני רוצה לבצע הרצה למסך בכדי להגדיר עליו את הגדרות הקליברציה שנתן D-nice מאתר highdefJunkies .(http://www.highdefjunkies.com/showthrea ... ues-Thread ) - הרצה של תמונות בצבעים שונים למשך 100 שעות. האם לאחר ההרצה הנ"ל אני יוכל להיות בראש יותר שקט לגבי כל עניין הצריבות/צבירות (כמובן בשימוש סביר וכו') או שהיא נועדה רק לצורך ביצוע הגדרות התמונה במסך? לפי הכתוב בפורום : This procedure is NOT designed nor recommended to be used as Break-in, Image Retention and/or Burn-in prevention.***** האם יש תהליך אחר שצריך לבצע בכדי למנוע תופעות אלו?
2.לפי מה שרשום בפורום הקליברציה היא למודל מסך צפון אמריקאי. האם יש הבדל מהותי בין המודלים שבגינו אין טעם בכלל בהרצת התהליך של D-nice ?
3.כמה אקוטית לצורך ביצוע ההגדרות והוצאת התוצאות הטובות ביותר מהם, היא הרצה רצופה של התמונות ללא הפסקה כלל במסך? (המסך הולך להיות בסלון מן הסתם ולצערי הילדה הקטנה תתרוצץ לה במשך כל היום בבית... בתקווה למשוך אותה לחדרים אחרים...
4.עוד שאלה (שלא ממש רלוונטית כבר
מצטער מראש על הPOST הארוך... ותודה על העזרה