הים לקח לי את ה-RUDY PROJECT ...

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
dudil פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

צריך חדשות... יש חנות מומלצת וזולה לקנות משקפיים כאלו כולל עדשות ראיה (לא החנויות בכפר נטר והדר יוסף שהן יקרות)?
דודי.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לא חבל להחליף את העדשות בעדשות ראיה? בכל החנויות שאני מכיר פשוט מחליפים את העדשה באחת אחרת לגמריי, חותכים בלייזר עדשה עם דיופטר מתאים לפי הצורה של העדשה הקיימת (לא יודע אם יש שיטות להפוך עדשות רגילות לדיופטר)
נראה לי אבסורד לקנות משקפיים עם עדשות מצויינות ולהחליף אותן.. (אין לי מושג איזה עדשות יש אצל האופטומטריסט אבל בטוח לא ברמה של oakley או rudy project)

ד.א.
לפני כחודש קרה לי בדיוק אותו דבר - גל הפך אותי בים ולקח איתו Oakley Monster Dog Custom עם עדשות GOLD IRIDIUM POLARIZED !!! וחריטה אישית.

חיפשתי רבות אבל לא מצאתי דגמים מעניינים של oakley בארץ. מה גם שהדגמים המועטים הקיימים הם הכי פשוטים שיש אבל עולים כמו הדגם הכי יקר בארה"ב.
בסוף הזמנתי באיביי ממוכר אמריקאי במחיר retail אמיתי Oakley Jupiter Squared עם עדשות Black Iridium Polarized. דגם שלא נמכר בארץ כלל (לקחתי קצת סיכון כי לא ראיתי את המשקפיים עליי אבל ראיתי אותם באינטרנט על אנשים אחרים עם מבנה ראש דומה וקיוויתי לטוב - ואכן יצא טוב!)

בקיצור, אם אתה יודע איזה דגם אתה מחפש, ממליץ לרכוש באינטרנט.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

dudil פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

הבדל המחירים

שליחה #3 

harari כתב:לא חבל להחליף את העדשות בעדשות ראיה? בכל החנויות שאני מכיר פשוט מחליפים את העדשה באחת אחרת לגמריי, חותכים בלייזר עדשה עם דיופטר מתאים לפי הצורה של העדשה הקיימת (לא יודע אם יש שיטות להפוך עדשות רגילות לדיופטר)
נראה לי אבסורד לקנות משקפיים עם עדשות מצויינות ולהחליף אותן.. (אין לי מושג איזה עדשות יש אצל האופטומטריסט אבל בטוח לא ברמה של oakley או rudy project)

ד.א.
לפני כחודש קרה לי בדיוק אותו דבר - גל הפך אותי בים ולקח איתו Oakley Monster Dog Custom עם עדשות GOLD IRIDIUM POLARIZED !!! וחריטה אישית.

חיפשתי רבות אבל לא מצאתי דגמים מעניינים של oakley בארץ. מה גם שהדגמים המועטים הקיימים הם הכי פשוטים שיש אבל עולים כמו הדגם הכי יקר בארה"ב.
בסוף הזמנתי באיביי ממוכר אמריקאי במחיר retail אמיתי Oakley Jupiter Squared עם עדשות Black Iridium Polarized. דגם שלא נמכר בארץ כלל (לקחתי קצת סיכון כי לא ראיתי את המשקפיים עליי אבל ראיתי אותם באינטרנט על אנשים אחרים עם מבנה ראש דומה וקיוויתי לטוב - ואכן יצא טוב!)

בקיצור, אם אתה יודע איזה דגם אתה מחפש, ממליץ לרכוש באינטרנט.
...
בין EBAY לארץ (בדגם הנ"ל) לא מצדיק קניה בחו'ל. לא מחליפים את העדשות אלא יש קליפון פנימי עם עדשות ראיה.
הדגם שלי הוא RYDON.
דודי.

arnold
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 908
נתן תודות: 180 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

נפטון נתן, פוסידון לקח, יהיה שם האימנז'ה מבורך :twisted:

שלח תגובה