הים לקח לי את ה-RUDY PROJECT ...
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לא חבל להחליף את העדשות בעדשות ראיה? בכל החנויות שאני מכיר פשוט מחליפים את העדשה באחת אחרת לגמריי, חותכים בלייזר עדשה עם דיופטר מתאים לפי הצורה של העדשה הקיימת (לא יודע אם יש שיטות להפוך עדשות רגילות לדיופטר)
נראה לי אבסורד לקנות משקפיים עם עדשות מצויינות ולהחליף אותן.. (אין לי מושג איזה עדשות יש אצל האופטומטריסט אבל בטוח לא ברמה של oakley או rudy project)
ד.א.
לפני כחודש קרה לי בדיוק אותו דבר - גל הפך אותי בים ולקח איתו Oakley Monster Dog Custom עם עדשות GOLD IRIDIUM POLARIZED !!! וחריטה אישית.
חיפשתי רבות אבל לא מצאתי דגמים מעניינים של oakley בארץ. מה גם שהדגמים המועטים הקיימים הם הכי פשוטים שיש אבל עולים כמו הדגם הכי יקר בארה"ב.
בסוף הזמנתי באיביי ממוכר אמריקאי במחיר retail אמיתי Oakley Jupiter Squared עם עדשות Black Iridium Polarized. דגם שלא נמכר בארץ כלל (לקחתי קצת סיכון כי לא ראיתי את המשקפיים עליי אבל ראיתי אותם באינטרנט על אנשים אחרים עם מבנה ראש דומה וקיוויתי לטוב - ואכן יצא טוב!)
בקיצור, אם אתה יודע איזה דגם אתה מחפש, ממליץ לרכוש באינטרנט.
נראה לי אבסורד לקנות משקפיים עם עדשות מצויינות ולהחליף אותן.. (אין לי מושג איזה עדשות יש אצל האופטומטריסט אבל בטוח לא ברמה של oakley או rudy project)
ד.א.
לפני כחודש קרה לי בדיוק אותו דבר - גל הפך אותי בים ולקח איתו Oakley Monster Dog Custom עם עדשות GOLD IRIDIUM POLARIZED !!! וחריטה אישית.
חיפשתי רבות אבל לא מצאתי דגמים מעניינים של oakley בארץ. מה גם שהדגמים המועטים הקיימים הם הכי פשוטים שיש אבל עולים כמו הדגם הכי יקר בארה"ב.
בסוף הזמנתי באיביי ממוכר אמריקאי במחיר retail אמיתי Oakley Jupiter Squared עם עדשות Black Iridium Polarized. דגם שלא נמכר בארץ כלל (לקחתי קצת סיכון כי לא ראיתי את המשקפיים עליי אבל ראיתי אותם באינטרנט על אנשים אחרים עם מבנה ראש דומה וקיוויתי לטוב - ואכן יצא טוב!)
בקיצור, אם אתה יודע איזה דגם אתה מחפש, ממליץ לרכוש באינטרנט.
הבדל המחירים
בין EBAY לארץ (בדגם הנ"ל) לא מצדיק קניה בחו'ל. לא מחליפים את העדשות אלא יש קליפון פנימי עם עדשות ראיה.harari כתב:לא חבל להחליף את העדשות בעדשות ראיה? בכל החנויות שאני מכיר פשוט מחליפים את העדשה באחת אחרת לגמריי, חותכים בלייזר עדשה עם דיופטר מתאים לפי הצורה של העדשה הקיימת (לא יודע אם יש שיטות להפוך עדשות רגילות לדיופטר)
ד.א.
בקיצור, אם אתה יודע איזה דגם אתה מחפש, ממליץ לרכוש באינטרנט....
הדגם שלי הוא RYDON.
דודי.