ביטוח רכב
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
במשך שנים רבות אני מבטח את הרכב (כמו כמעט כל דבר אחר) אצל אותו סוכן ביטוח (לא, לא קוראים לו שוקה...)
המחירים בדרך כלל היו קרובים מאוד לאלו של הישיר.
אני לפני רכישת פוליסה.
אז באופן כללי רציתי לדעת האם יש כאן לקוחות של ביטוח ישיר שיכולים לתת חוות דעת חיובית או שלילית על החברה.
תודה
המחירים בדרך כלל היו קרובים מאוד לאלו של הישיר.
אני לפני רכישת פוליסה.
אז באופן כללי רציתי לדעת האם יש כאן לקוחות של ביטוח ישיר שיכולים לתת חוות דעת חיובית או שלילית על החברה.
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
ההבדל העיקרי הוא כשיש תאונה. קרה לי במשפחה (חמותי) ובמקרה שלה שהיה גבולי באמת לא היה לי ספק שהסוכן עשה עבודת קודש. זה היה על סף טוטאל וברור לי לחלוטין שאם היה מדובר באחת מ "הסוכנויות הישירות" (זה הרי אותה אחת, לא?) אז היו מתקנים לה את הרכב למרות הפגיעה הקשה בו. הוא דאג לזה שהשמאי יבין טוב יותר את הסיטואציה ובסופו של דבר חסך להם הרבה כאב לב והמון כסף.
אין ארוחות חינם. אם לא יהיו תאונות או בעיות, כל אגורה מיותרת ממילא. אם כן יהיו, אתה חייב להיות עם מישהו שאתה סומך עליו. אם אתה סומך על הסוכן (וזה אם גדול, כי יש רבים שהולכים לסוכן למרות שהם לא בטוחים שהוא ידע לעשות משהו כשצריך יהיה אותו) אז לדעתי זה שווה את התוספת.
אין ארוחות חינם. אם לא יהיו תאונות או בעיות, כל אגורה מיותרת ממילא. אם כן יהיו, אתה חייב להיות עם מישהו שאתה סומך עליו. אם אתה סומך על הסוכן (וזה אם גדול, כי יש רבים שהולכים לסוכן למרות שהם לא בטוחים שהוא ידע לעשות משהו כשצריך יהיה אותו) אז לדעתי זה שווה את התוספת.
הייתי מבוטח אצל ביטוח ישיר, גנבו לי את הרכב, והטיפול היה בסדר גמור, קיבלתי רכב חלופי, וכן את הכסף במועד לפי הפוליסה.
כיום אני לא שם בגלל הצעה נמוכה יותר שקיבלתי בסוכנות אבל הם בסדר
כיום אני לא שם בגלל הצעה נמוכה יותר שקיבלתי בסוכנות אבל הם בסדר