קישור לרשת של השכן ע"י HPNA של YES
שלום לכולם,
מזה זמן ראיתי ברשת מחשב לא מזוהה. בימים האחרונים ניסיתי לגשת לראוטר שלי דרך הרשת ולתדהמתי במקום להתחבר לראוטר שלי התחברתי לראוטר של אחד השכנים שלי!
בהתחלה חשבתי שהמחשב התחבר איכשהו ב-wireless לרשת של השכנים, אבל בסופו של דבר גיליתי שהקישור הוא דרך ה-HPNA של YES !
עכשיו כשאני חושב על זה, הרשת, ובמיוחד ה-HPNA עבדו די גרוע בזמן האחרון...
מישהו נתקל בתופעה כזאת??
יש ל-YES פתרונות HPNA אחרים שיכולים לעבוד טוב יותר (אני מעדיף לא להשתמש ברשת על גבי החשמל מסיבות שונות) ?
תודה,
דדי.
מזה זמן ראיתי ברשת מחשב לא מזוהה. בימים האחרונים ניסיתי לגשת לראוטר שלי דרך הרשת ולתדהמתי במקום להתחבר לראוטר שלי התחברתי לראוטר של אחד השכנים שלי!
בהתחלה חשבתי שהמחשב התחבר איכשהו ב-wireless לרשת של השכנים, אבל בסופו של דבר גיליתי שהקישור הוא דרך ה-HPNA של YES !
עכשיו כשאני חושב על זה, הרשת, ובמיוחד ה-HPNA עבדו די גרוע בזמן האחרון...
מישהו נתקל בתופעה כזאת??
יש ל-YES פתרונות HPNA אחרים שיכולים לעבוד טוב יותר (אני מעדיף לא להשתמש ברשת על גבי החשמל מסיבות שונות) ?
תודה,
דדי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני במקרה הזה הייתי פותח קריאת שירות מול יס. הם צריכים לשבור את הראש באיך לתקן לך את זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
המלצה שלי היא להשחיל כבל רשת מהראוטר ישירות לממיר, ככה אתה מזין אותו ברשת ישירה לVOD ללא שום תקלה, גם מוריד עוד מכשירים בדרך וגם יש לך אפשרות לחבר סוויץ' ולהזין עוד מכשירים ברשת קווית יציבה ובטוחה.
זו המלצתי
זו המלצתי
מה זה שכחו?שכחו שישלמו,קווי הטלוויזיה שלך ושל השכן משותפים ברשת טלויזיה ביתית,האינטרננט חייב להיות מופרד.
אתה זכאי לפיצוי כספי מכובד,לא רק על שיבוש התשית האינטרננט,
אלא על סיכוי לחדירה לפרטיות שלך בגלישה על רשת השכן, או להפך.
משהו בסגנון של מנוי ל3 שנים חינן בהחלט פיצוי הולם.