אפליקציה משלימה ל mcebuddy
אני משתמש בתוכנת mc tv converter או בתוכנת mce buddy להמרה של קבצי ההקלטות של מדיה סנטר 7 לקבצי MP4 או avi
מחפש המלצה לאפליקציה פשוטה ומהירה שחותכת קבצי AVI המתקבלים מmce buddy או MP4 המתקבלים מ mc tv converter לקבצים יותר קטנים
אני מעוניין לחתוך את כל הקטעים הלא רלוונטים בהקלטה כגון פרסומות או מעברים וכדו' (ויש הרבה כאלה בערוץ הופ...)
אופצית ה comskip בmce buddy לא ממש משפיעה והקטעים המיותרים עדיין נשארים גם לאחר ההמרה.
מהחיפוש בגוגל קיבלתי בעיקר תוכנות כבדות ואיטיות במקרה הטוב או כאלה שלא מצליחות אפילו לקרוא את הקובץ במקרה הרע.
תודה
dj4400
מחפש המלצה לאפליקציה פשוטה ומהירה שחותכת קבצי AVI המתקבלים מmce buddy או MP4 המתקבלים מ mc tv converter לקבצים יותר קטנים
אני מעוניין לחתוך את כל הקטעים הלא רלוונטים בהקלטה כגון פרסומות או מעברים וכדו' (ויש הרבה כאלה בערוץ הופ...)
אופצית ה comskip בmce buddy לא ממש משפיעה והקטעים המיותרים עדיין נשארים גם לאחר ההמרה.
מהחיפוש בגוגל קיבלתי בעיקר תוכנות כבדות ואיטיות במקרה הטוב או כאלה שלא מצליחות אפילו לקרוא את הקובץ במקרה הרע.
תודה
dj4400
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ב-MCEBuddy יש אופצייה לעשות 2 המרות בבת אחת - אחד "רגילה" ועוד אחת נוספת, למשל, MP4 עבור אייפד וכו.
למה לא להשתמש באופצייה הזו?
למה לא להשתמש באופצייה הזו?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לא הסברתי את עצמי מספיק טוב,
הבעיה היא לא להמיר מavi ל MP4 אלא לחתוך את הקבצים שהתקבלו מההמרה
אני משתמש ב 2 תוכנות בכדי לבצע את ההמרה מwtv כשאחת נותנת mp4 והשניה avi.
אני מחפש תוכנה שתקבל את הקבצים המומרים בפורמט mp4 או avi ופשוט תחתוך את קטעי הוידאו שלא שייכים לתוכנית שהוקלטה - פרסומות מעברים וכדו' (בעיקר לפני ואחרי התוכנית)
ותשאיר אותי עם קובץ שבו יש רק את התוכנית המוקלטת.
מצאתי כאלו תוכנות רק שהן מתוסבכות וכבדות לוקח להן מלא זמן לבצע את החיתוך
תודה
dj4400
אני מחפש תוכנה שתקבל את הקבצים המומרים בפורמט mp4 או avi ופשוט תחתוך את קטעי הוידאו שלא שייכים לתוכנית שהוקלטה - פרסומות מעברים וכדו' (בעיקר לפני ואחרי התוכנית)
תודה
dj4400
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Virtual Dub היא חינמית, נוחה ומאוד מהירה בחיתוך קבצי AVI. לא לשכוח לבחור תמיד ב-Video-Direct stream copy, כדי ששמירת הקובץ החדש אכן תהיה מהירה (ללא המרה).
אין לי מושג אם התוכנה תומכת ב-MP4.
אין לי מושג אם התוכנה תומכת ב-MP4.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני מניח שאתה מקליט שידורים של ערוץ 2, 10 וכו, שהם במקור ביחס 4:3.
פשוט תבחר בזום המתאים בניגון הקובץ עצמו. חבל לעוות את ה-Aspect Ratio שלו ברמת ההמרה.
כדי לעשות זאת במדיה סנטר, לוחצים בעת ניגון הקובץ על i בשלט (או כפתור ימני בעכבר) ובוחרים ב-Zoom.
עושים את זה רק פעם אחת, והמדיה סנטר יזכור את הבחירה שלך לפעמים הבאות שתנגן את התכנים.
פשוט תבחר בזום המתאים בניגון הקובץ עצמו. חבל לעוות את ה-Aspect Ratio שלו ברמת ההמרה.
כדי לעשות זאת במדיה סנטר, לוחצים בעת ניגון הקובץ על i בשלט (או כפתור ימני בעכבר) ובוחרים ב-Zoom.
עושים את זה רק פעם אחת, והמדיה סנטר יזכור את הבחירה שלך לפעמים הבאות שתנגן את התכנים.
שלחתי לך הודעה פרטית לפני יומיים(שלא נראה שקראת) עם שם של תוכנה, VideoRedo, היא לא חינמית, אבל כדאי לך לבדוק אותה.dj4400 כתב:לא הסברתי את עצמי מספיק טוב,
תודה
dj4400...