זקוק לחוות דעת מצידכם - קניית סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
JayJayDimaggio פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעוניין לרכוש מכשיר סטרימר לסלון ועשיתי טיפה סקר שוק, אחרי שקראתי סיקורים באתר והסתכלתי על טבלת ההשוואת בין הדגמים השונים וכרגע אני מתקשה להגיע לידי החלטה. אני דיי מתלבט בין שני דגמים - הפופקורן A-300 והבוקסי בוקס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להחליט מביניהם או שמא עליי לבדוק דגם אחר.

הצרכים שלי דיי בסיסיים וכוללים בעיקר הזרמת סרטים 720- 1080 מהמחשב באמצעות ה- WIFI. לכן חשוב לי לא ליפול כאן - הסלון שלנו נמצא בקומה התחתונה לעומת המחשב והמודם שנמצאים בקומה השניה. (רק לצורך ההבהרה, יש לנו מודם אלחוטי וכשחיברתי את הפליסטיישן באופן חד פעמי בסלון הוא אכן קלט את החיבור אינטרנט) לכן אני מחפש מזרים מדיה שיקלוט wifi בצורה טובה בלי צורך לחבר אליו כבל רשת מהקומה העליונה.

כמו כן אני מצפה, ובעצם הדבר הכי חשוב בשבילי שהזרמת המדיה תהיה חלקה ולא מקרטעת - ללא לאגים. לא יודע אם עוצמת הקליטה של ה WIFI משפיעה על הפרמטר הזה, או שרק המפרט הטכני של המכשיר.

כמובן שתמיכה בכתוביות בעברית חשובה לי.

עוד שאלה כדרך אגב, האם המזרימי מדיה שציינית עם HDD מובנה ? איזה נפח ?

אני אשמח גם לשמוע על מקומות פוטנציאליים לקניה ועל מחירים, אפילו הזמנה מחו"ל יכולה להילקח בחשבון או קניה מיד שניה.

המון תודה לעוזרים ◕‿◕.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #2 

אם קראת באתר אתה אמור לדעת את רוב התשובות.

- העברת תוכן HD באלחוטי זה עניין של מזל בעיקר, ותלוי בהחלט במרחק ואיכות האות בבית שלך.
אני יכול להגיד שיש לי גם בוקסי וגם אקסטרימר, הבוקסי מצליח לנגן באלחוטי 1080P עם קצבים מהירים מאד
בלי לקרטע, והאקסטרימר, באותו מיקום בדיוק לא מצליח. אז זה שילוב של הדרייבר והמקלט האלחוטי, יחד עם
הנתב בבית שלך ומה שעובר ביניהם. אי אפשר לערוב לזה שזה יעבוד לך.
אם זה לא יעבוד תוכל אולי להוסיף עוד ACCESS POINT באמצע הדרך (מגביר את האות של הWIFI).
- אין HDD מובנה בשניהם. בבוקסי אי אפשר לשים בכלל, ובפופקורן אפשר לשים 2.5 או 3.5 אינץ'.
כמובן שחיצוני עם USB יעבוד מצויין בשניהם.

אני מאד ממליץ על הבוקסי, אין לי ניסיון עם הפופקורן.
אפשר לקנות אותו בדיוטי פרי ב-200$ שזה מחיר לא רע.
בחו"ל, אם מביאים לך תוכל לקנות בפחות - משהו כמו 140$ אני חושב.

JayJayDimaggio פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

karpe כתב:אם קראת באתר אתה אמור לדעת את רוב התשובות.

- העברת תוכן HD באלחוטי זה עניין של מזל בעיקר, ותלוי בהחלט במרחק ואיכות האות בבית שלך.
אני יכול להגיד שיש לי גם בוקסי וגם אקסטרימר, הבוקסי מצליח לנגן באלחוטי 1080P עם קצבים מהירים מאד
בלי לקרטע, והאקסטרימר, באותו מיקום בדיוק לא מצליח. אז זה שילוב של הדרייבר והמקלט האלחוטי, יחד עם
הנתב בבית שלך ומה שעובר ביניהם. אי אפשר לערוב לזה שזה יעבוד לך.
אם זה לא יעבוד תוכל אולי להוסיף עוד ACCESS POINT באמצע הדרך (מגביר את האות של הWIFI).
- אין HDD מובנה בשניהם. בבוקסי אי אפשר לשים בכלל, ובפופקורן אפשר לשים 2.5 או 3.5 אינץ'.
כמובן שחיצוני עם USB יעבוד מצויין בשניהם.

אני מאד ממליץ על הבוקסי, אין לי ניסיון עם הפופקורן.
אפשר לקנות אותו בדיוטי פרי ב-200$ שזה מחיר לא רע.
בחו"ל, אם מביאים לך תוכל לקנות בפחות - משהו כמו 140$ אני חושב.
...
אחלה תודה רבה על התגובה !
כמו שכתבתי כבר, חיברתי את הפליסטיישן לסלון בשביל נסיון והמדיה זרמה ללא בעיות, מכאן אני יכול להסיק שהאות של הנתב אצלי בסדר גמור? או שעדיין יש לי ממה לחשוש כשאקנה את הסטרימר ?

- לגבי ה- HDD והמחירים קיבלתי את התשובה שחיפשתי, תודה.

אשמח לשמוע מעוד אנשים לגבי ההשוואה בין ה A-300 לבוקסי. מתגובה שנתקלתי בה ברשת ראיתי נכתב שה A-300 נחשב ליותר חזק מבחינה טכנית מהבוקסי, האם זה נכון ?ואם כן, במה זה מתבטא ?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”