HTC Desire עם תדר 2100\900 לאיזה חברה ללכת?
שלום, רציתי לדעת אם יש לי HTC Desire עם תדר 2100\900 לאיזה חברה הייתם ממליצים לי ללכת? כרגע אני עם רמי לוי (ז"א רשת פלאפון) והקליטה טובה בחוץ אבל ברגע שאני נכנס למבנים זה יורד ואם אני יורד מתחת לאדמה (חניו, חנויות וכד') אין קליטה בכלל, חוץ מזה שעכשיו רמי לוי זה יוצא לי הרבה יותר יקר ואני רוצה לעבור או לגולן או להוט מובייל כדי להוזיל את העלויות.. מה אתם ממליצים לעשות במצב שלי עם הפלאפון הזה?
תודה מראש.
תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בהוט מובייל זה יהיה בערך כמו עכשיו, כי התדרים זהים.
לך על גולן טלקום. כשלא תהיה קליטה בתדר 2100, הטלפון שלך יקלוט את תדר הדור השני (GSM 1800) ועדיין יהיו לך שיחות ו-SMS-ים, אבל עם גלישה איטית.
לך על גולן טלקום. כשלא תהיה קליטה בתדר 2100, הטלפון שלך יקלוט את תדר הדור השני (GSM 1800) ועדיין יהיו לך שיחות ו-SMS-ים, אבל עם גלישה איטית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בהוט מובייל אין פריסה יותר רחבה של אנטנות? (כי זה גם עם סלקום וגם האנטנות של מירס)pixies כתב:בהוט מובייל זה יהיה בערך כמו עכשיו, כי התדרים זהים.
לך על גולן טלקום. כשלא תהיה קליטה בתדר 2100, הטלפון שלך יקלוט את תדר הדור השני (GSM 1800) ועדיין יהיו לך שיחות ו-SMS-ים, אבל עם גלישה איטית....
וגלישה איטית, כמה איטי? נגיד אם אני ירצה להשתמש בסקייפ, ווטסאפ, פייסבוק תהיה בעיה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עשית קצת סלט של טעויות...
אין קשר בין הוט מובייל וסלקום. להוט מובייל יש הסכם נדידה עם פלאפון, שיש לה דור שלישי בלבד ב-850/2100.
האנטנות של מירס לא טובות לשום דבר כי מדובר בשיטה שאף טלפון GSM-י לא קולט (שיטת שידור הנקראת iDEN).
גולן טלקום הם אלו שיש להם הסכם נדידה עם סלקום, שיש לה גם דור שלישי ב-850/2100 וגם דור שני ב-1800.
בדור שני אפשר להשתמש בוואטסטפ ופייסבוק, אבל סקייפ לא יעבוד טוב. כאמור, זה רק כאשר אין קליטה ב-2100. בהוט מובייל, כאשר אין לך קליטה ב-2100, לא תהיה לך קליטה בכלל, אפילו לא לשיחות ו-SMS-ים...
קרא כאן לכל הפרטים:
http://www.htmobile.co.il/article03683
אין קשר בין הוט מובייל וסלקום. להוט מובייל יש הסכם נדידה עם פלאפון, שיש לה דור שלישי בלבד ב-850/2100.
האנטנות של מירס לא טובות לשום דבר כי מדובר בשיטה שאף טלפון GSM-י לא קולט (שיטת שידור הנקראת iDEN).
גולן טלקום הם אלו שיש להם הסכם נדידה עם סלקום, שיש לה גם דור שלישי ב-850/2100 וגם דור שני ב-1800.
בדור שני אפשר להשתמש בוואטסטפ ופייסבוק, אבל סקייפ לא יעבוד טוב. כאמור, זה רק כאשר אין קליטה ב-2100. בהוט מובייל, כאשר אין לך קליטה ב-2100, לא תהיה לך קליטה בכלל, אפילו לא לשיחות ו-SMS-ים...
קרא כאן לכל הפרטים:
http://www.htmobile.co.il/article03683
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
עכשיו הבנתי,pixies כתב:עשית קצת סלט של טעויות...
קרא כאן לכל הפרטים:
http://www.htmobile.co.il/article03683...
תודה על העזרה!