מסיבות השמורות לנו, במעמד הקנייה ציינו שאנו רוצים את המוצרים ב15.7 כולל התקנתם.
ח.י ביום למחרת יצרו איתנו קשר, אמרו שאין שום בעיה וישמרו את המוצר עד חודש אצלהם, תאמנו לתאריך המדובר.
ניופאן, או חברת המשלוחים איתם הם עובדים, התקשרו גם הם ורצו לספק את המוצר מספר ימים לאחר הקנייה, טענו את מה שסוכם עם וואלה שופס (נציין שנאמר לנו מוואלה לא להסכים לקבל את המוצרים בשום אופן לפני). גם עם ניופאן סוכם על התאריך 15.7. עד כאן הכל טוב.
הגיע התאריך המיוחל, עוד ביום חמישי ה 12.7 התקשרתי לח.י ע"מ לוודא, ותיאמתי שעה לקבל את המוצר. ניופאן, לקח להם שעות לענות, ולאחר שענו לא ידעו לתת לי תשובה קונקרטית בנוגע למוצר. סיכמנו שניצור איתם קשר ביום ראשון עצמו (15.7).
ח.י הטכנאי התקשר, היה אדיב , תיאם איתי לפני, ההתקנה הייתה קלילה, הסבר קצת לוקה בחסר אבל זה בסדר, אני בכל מקרה אחקור אותה לעומק שנסיים עם המעבר דירה ( אולי נעלה תמונות ). התקשרנו לניופאן בבוקר, נאמר שייצרו איתנו קשר במהלך היום - דבר שלא קרה. גם היום, יום שני 16.7 התקשרתי, נאמר שהמוצרים מניופאן צריכים להגיע למשלוחים רק ביום ג' (מחר), אולם לא ידעו להגיד לי האם המוצר שלי בוודאות יהיה שם. כמובן ששוב היה מדובר במטרד, שיחות אינסופיות והמתנה שערורייתית במענה האוטומטי של ניופאן.
מכל האמור, אציין לטובה את השירות של ח.י אלקטרוניקה
אמשיך לעדכן...