איך מחברים HTPC וממיר וXBOX למגבר ישן שיש בו רק כניסה אופטית אחת?
שלום לכולם.
יש מערכת קולנוע ביתית ישנה עם כניסה אופטית אחת ואני רוצה לחבר למערכת הקולנוע הביתית ממיר HD, מחשב HTPC, XBOX ואולי עוד משהו. האם אני יכול לחבר את המחשב, הXBOX והממיר ל LED (יש לי samsung 46d5000) דרך כניסות HDMI ולהוציא כבר אפוטי מהLED למערכת קולנוע ביתית ובכך בעצם לחבר את כל המכשירים למערכת קולנוע דרך כניסה אופטית אחת?
תודה מראש,
בוריס.
יש מערכת קולנוע ביתית ישנה עם כניסה אופטית אחת ואני רוצה לחבר למערכת הקולנוע הביתית ממיר HD, מחשב HTPC, XBOX ואולי עוד משהו. האם אני יכול לחבר את המחשב, הXBOX והממיר ל LED (יש לי samsung 46d5000) דרך כניסות HDMI ולהוציא כבר אפוטי מהLED למערכת קולנוע ביתית ובכך בעצם לחבר את כל המכשירים למערכת קולנוע דרך כניסה אופטית אחת?
תודה מראש,
בוריס.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: לא בטוח שהבנתי
יש לך כניסה או יציאה אופטית? ברמת העיקרון זה אמור לעבוד אלא אם כן הטלויזיה לא יודעת לעשות PASSTHROUGH.BorisL כתב:מה שהצעתי לא יעבוד?...
דודי.
יש לי כניסה אופטית במגבר ויציאה אופטית בטלוויזיה, איך אני יודע לגבי הPASSTHROUGH ?dudil כתב:יש לך כניסה או יציאה אופטית? ברמת העיקרון זה אמור לעבוד אלא אם כן הטלויזיה לא יודעת לעשות PASSTHROUGH.BorisL כתב:מה שהצעתי לא יעבוד?......
די פשוט... חבר התקן עם יציאה אופטית שאתה בטוח שהוא מוציא AC-3 או DTS לטלויזיה, חבר את היציאה האופטית מהטלויזיה למגבר ובדוק אם המגבר מזהה את הפורמט הדיגיטאלי המקורי.BorisL כתב:יש לי כניסה אופטית במגבר ויציאה אופטית בטלוויזיה, איך אני יודע לגבי הPASSTHROUGH ?dudil כתב:יש לך כניסה או יציאה אופטית? ברמת העיקרון זה אמור לעבוד אלא אם כן הטלויזיה לא יודעת לעשות PASSTHROUGH.BorisL כתב:מה שהצעתי לא יעבוד?.........
דודי.
השאלה היא האם הטלוויזיה תדע לעשות PASSTHROUGH מכניסה HDMI ליציאה אופטית ואם אני יכול לבדוק דבר כזה?dudil כתב:די פשוט... חבר התקן עם יציאה אופטית שאתה בטוח שהוא מוציא AC-3 או DTS לטלויזיה, חבר את היציאה האופטית מהטלויזיה למגבר ובדוק אם המגבר מזהה את הפורמט הדיגיטאלי המקורי.BorisL כתב:יש לי כניסה אופטית במגבר ויציאה אופטית בטלוויזיה, איך אני יודע לגבי הPASSTHROUGH ?dudil כתב:יש לך כניסה או יציאה אופטית? ברמת העיקרון זה אמור לעבוד אלא אם כן הטלויזיה לא יודעת לעשות PASSTHROUGH.BorisL כתב:מה שהצעתי לא יעבוד?............
חבר מקור HDMI שאתה יודע שמכיל טרק דיגיטאלי במקום האופטי והשאר אותו דבר.BorisL כתב:השאלה היא האם הטלוויזיה תדע לעשות PASSTHROUGH מכניסה HDMI ליציאה אופטית ואם אני יכול לבדוק דבר כזה?dudil כתב:די פשוט... חבר התקן עם יציאה אופטית שאתה בטוח שהוא מוציא AC-3 או DTS לטלויזיה, חבר את היציאה האופטית מהטלויזיה למגבר ובדוק אם המגבר מזהה את הפורמט הדיגיטאלי המקורי.BorisL כתב:יש לי כניסה אופטית במגבר ויציאה אופטית בטלוויזיה, איך אני יודע לגבי הPASSTHROUGH ?dudil כתב:יש לך כניסה או יציאה אופטית? ברמת העיקרון זה אמור לעבוד אלא אם כן הטלויזיה לא יודעת לעשות PASSTHROUGH.BorisL כתב:מה שהצעתי לא יעבוד?...............
דודי.
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
אני קניתי את זה נראה לי פתרון טוב למי שיש במגבר רק יציאה אופטית אחת.
http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dl ... OU:US:1123
http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dl ... OU:US:1123