זליגות ב Panasonic T-HL42E30M דנדשה, לדרוש החלפה או שאני פרנואיד?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Techometer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

רכשתי את המסך הנ"ל, חביב ביותר, רק שישנה זליגת אור מהחלק המרכזי-שמאלי התחתון שמורגשת ע"ג רקע שחור ברובו/תכני HD שלא מוצגים על כל המסך. רצ"ב צילום (לא איכותי במיוחד) בסביבה מוחשכת, על אחד ממצבי ה HDMI ללא כל סיגנל. מיותר לציין שאין כל השפעה על התופעה בעת הפחתת ערכי ה BACKLIGHT/CONTRAST/BRIGHTNESS.

האם לדעתכם התופעה מצדיקה החלפה (חבל שיגיע טכנאי וייתן לי אותה ב ROFLMAOz0rz!!!11one ופשוט יילך) או שאני פשוט אחיה עם זה?...

abu-garaa
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

תקין לגמריי.זה קיים בלד,ולפעמים גם במצבים חמורים יותר

dude69il
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 774
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

תקין

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #4 

תגיד תודה...

אין לך מושג מה זה זליגה רצינית...

Techometer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

המון תודה אנשים טובים!

שאלה נוספת ברשותכם, בנוגע לשמע הפעם - הטלויזיה מחוברת ל PS3 (כפי שניתן לראות בתמונה) ולממיר מקס טוטל של יס. שניהם בחיבורי HDMI. הטלויזיה הינה מקור השמע היחידי, אין רסיבר.
לא פעם נתקלתי בתופעה (עם תכני בלוריי בעיקר) בה הדיאלוג בקושי נשמע, בעוד המוזיקה/רעשי הרקע הם אלו הדומיננטיים, מה שמאלץ אותי לשחק שעות נוספות עם כפתור הווליום. מנבירה קלילה ברשת, הבנתי שיש צורך לאלץ את מצב ה Linear PCM, הן ב PS3 והן בתפריט הגדרות השמע בממיר (שונה מדולבי ל PCM). כך עשיתי והכל נחמד ויפה, רק שבפועל לא נראה שזה באמת עושה משהו. בטלויזיה עצמה אין הגדרת שמע כלשהי שעשויה לשפר את זה, גם לא מצבי ה"סראונד" בחאווה. האם הפתרון היחידי הוא להוסיף רסיבר וסט 5.1 בשביל להצליח לשמוע את הדיאלוגים כמו שצריך, או רחמנא ליצלן, לעבור לחיבור אנלוגי?!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”