שרות לקוי של חנות "פיוז" בגבעתיים

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
daviamo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

סיפור קצר על מקרה בחנות "פיוז":

הגעתי ל"פיוז" על מנת לתקן פטיפון ישן, בו התגלו מספר בעיות.

בעת מסירת המכשיר התבקשתי להתחייב לאשר מראש תיקון של עד 400 ש"ח.
שאלתי מדוע עלי להתחייב מראש לסכום כל כך גבוה, ונאמר לי שהתיקון עלול להיות מסובך.

בדיקת מעבדה בלבד (ללא תיקון) עולה לדבריהם 50 ש"ח. כלומר - כבר אחרי 50 ש"ח אפשר לקבוע מה צפי עלות התיקון, ולכן לא הצלחתי להבין מדוע הדרישה הלא סבירה לאשר תיקון יקר מראש.

שאלתי האם הדרישה לאשר תיקון אוטומטי עד 400 ש"ח היא קבועה, או שזה משתנה בהתאם ללקוח ולסוג המכשיר שנכנס לתיקון. התשובה האגרסיבית שקיבלתי היתה "זו לא חקירה משטרתית, ואין סיבה לענות לך על כל השאלות האלו".

-למרות- היחס הלא אדיב שקיבלתי, משיקולים של קוצר זמן, בחרתי להשאיר את המכשיר לתיקון. הובטח לי תיקון בתוך שבוע, אלא אם עלות התיקון גבוהה מ-400 ש"ח, ואז ייצרו איתי קשר טלפוני לבקש אישור.

לאחר שבוע התקשרתי מיוזמתי, ונעניתי שהמכשיר עוד לא נכנס לבדיקה. הטכנאי שמטפל בו בחו"ל ויחזור רק בהמשך השבוע. רק אז אפשר יהיה להכניס את המכשיר לבדיקה ותיקון.
ציינתי שהובטח לי שהתיקון יעשה בתוך שבוע, ובתשובה נעניתי כי הבחור שאמר לי זאת הטעה אותי.

החלטתי לוותר על התיקון. הגעתי לחנות ואספתי את המכשיר. היחס שקיבלתי היה עוין למדי.
הבחור שקיבל ממני את המכשיר לפני שבוע והטעה אותי, לא טרח אפילו להגיד שלום או להתנצל. ללא מילים העבירו לידי את הפטיפון, מלמלו "להתראות" וחזרו לענינינם.

מסיבות שונות היה חשוב לי שהמכשיר יתוקן עוד השבוע. החברים היקרים ב"פיוז" הסבו לי נזק גדול בעיכוב שיצרו.

לעניות דעתי, הדרישה לתיקון אוטומטי של 400 ש"ח היא מוגזמת. בנוסף, היחס והזלזול שקיבלתי לא ראויים.
אם כבר דרשתם 400 ש"ח, ואם כבר עשיתם טעות וגרמתם לי לבזבז שבוע מבלי שהמכשיר אפילו ייבדק (למרות שהובטח לי שיתוקן בשבוע הזה), לפחות תפצו ביחס אדיב ונחמד. גם התנצלות היא לא דבר מופרך.

בסך הכל לא קרה כלום. לא גנבו אותי, שיקרו לי או רימו אותי. סתם התנהלו בצורה לא ראויה וחסרת נימוס.
אין לדעתי מקום להתנהגות כזו, ולכן בחרתי לשתף אתכם בסיפור.

TalNardia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

מה לעשות...לא כולם ישרים במדינה הזאת... תודה על המידע :)

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #3 

מצער לשמוע..

דווקא אצלי "פיוז" הפכו לגמריי את כל הסטיגמות של רכישה בארץ... רכשתי משם את כל הציוד בסכום גבוה מ20 אלף ש"ח ותמיד קיבלתי יחס הולם.

פעם הבאה נסה לבקש את ניסן, הוא המנהל, בן אדם מקסים.
Utopia

daviamo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אני מניח כי אילו הייתי רוכש ציוד ב-20,000 ש"ח, הייתי מקבל יחס אחר.

נוסף לכך - עצוב מאד שכדי לקבל יחס הולם צריך לחפש את המנהל.
בסך הכל לא מדובר ברשת עם עשרות סניפים ומאות עובדים, אלא בעסק קטן יחסית. אין שום סיבה שזה היחס שיתנו ללקוח.
גם אם מדובר בתיקון פעוט ולא ברכישת ציוד יקר.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #5 

אני לא מבין את אלה שכל פעם מפרסמים שהם קיבלו יחס מעולה שהם באו לרכוש משהו, כולם מקבלים יחס טוב שהם באים לרכוש, השאלה איך היחס משתנה אחרי שאכשתם ויש לכם בעיה, רק אז השירות נמדד, ולא לפי שעת הקניה שרק רוצים את הכסף שלכם

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2800
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #6 

עוד סיפור על פיוז:
לפני כשנה חשבתי להוסיף מגבר אינטגרייטד למערכת שלי על מנת לשפר את איכות הסטריאו.
לקחתי יום חופש מהעבודה, אירוע נדיר כשלעצמו, אספתי מספר דיסקים מייצגים ונסעתי לפיוז.

ביקשתי להשוות מגבר אינטגרייטד לרסיבר כדוגמת ימאהה 3010, עם כל זוג רמקולים שיש להם, על מנת שאוכל להיווכח בשיפור.
בבואי לחנות הייתי בשל לרכוש במקום את המכשיר, במידה ויתאים לי הערך המוסף שלו.

לאחר שהודגמו לי 2 קטעים, עם רמקולים לבחירתם, פוקל 816, בהם מה לעשות, לא הרגשתי בשום שינוי, הצעתי כי ננסה זאת עם רמקולים איכותיים יותר.

המוכר ניסה לשכנע אותי בשינוי בהסברים שמקודם הבמה היתה מאחורה, ועכשיו מקדימה, הזמר היה שם ועכשיו כאן, אבל אני לא הרגשתי זאת וכך עניתי.

לאחר שני הרצועות יצא המוכר להתיעצות עם המנהל, במהלכה אני נותר סגור בחדר ההדגמה, לאחר שההשמעה הופסקה, והם דנים מה לעשות.
לאחר שחזרו נאמר לי כי לא ניתן יותר להדגים (לאחר 2 רצועות), ואין אפשרות לשנות רמקול או ציוד.

הבנתי את הרמז ויצאתי.

המסקנה שלי זהה: בחנות זו לא מעוניינים להתאמץ יתר על המידה. לא בתיקון פטיפון ולא בהדגמות. אם לא מרוויחים עליך בתיקון או לא הצליחו למכור לך מוצר תוך זמן קצר, משחררים אותך לדרכך.

אני בספק אם אגיע לשם בעתיד.
נערך לאחרונה על ידי lasik ב 15/07/2012 21:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #7 

ארוע לא טוב ומהכרותי רבת השנים עם ניסן זה לא צריך היה לקרות. דברת עימו ? מציע לך להתקשר אליו ולשוחח עימו. זה ממש לא מתאים לחנות זו וזה לא קשור לסכום הקניה.
התקשרתי כרגע לחנות ושוחחתי עם אריאל, נראה מה הוא יעשה בנדון, מקווה שיקבל את המלצתי ולא יזניח את הנושא.

daviamo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

Kobbi היקר,

לא שוחחתי עם ניסן, ואני לא רואה טעם להתקשר אליו.
כפי שכתבתי קודם - לא מדובר ברשת גדולה ובה עובד סורר... מדובר בחנות קטנה ובה מספר קטן של עובדים.

מדובר במכשיר פטפון בן למעלה מ-30 שנה, שאמור היה להיות מתוקן ומוכן כהפתעה לבעליו החוגג יומולדת 60.
זה כבר לא יקרה בזמן, הנזק כבר נעשה והמכשיר הועבר למעבדה אחרת.

פשוט למדתי את הלקח, ולא אבקר שוב ב"פיוז".
לא לתיקון פעוט, ולא לרכישה גדולה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

נסעתי לפיוז, יבואנית Musical Fidelity.
...
פיוז אינה יבואנית של MF. היבואנים הם TOP AUDIO.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

תודה מרטין, תיקנתי הטעות.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

(l)

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #12 

סיפור מכעיס מאוד. לכל מטבע יש שני צדדים ולמען ההגינות לא שמענו את הצד של החנות בסיפור.
אבל אם כך באמת היה זה מצער מאוד. בכלל , שמעתי רבות על השירות הנהדר של פיוז אבל רק בהקשר של
עסקאות שמנות. יכול להיות שבעסקאות קטנות "השירות" שלהם כבר לא מי יודע כמה.
חבל מאוד כי דווקא בעסקאות הקטנות אתה צובר לך לקוחוח נאמנים. היום אתה מטפל בפטיפון ב 400 שח אבל
מחר את תספר לחבר או למישהו מהמשפחה שיבוא לקנות רמקולים וציוד באלפי שקלים. אין כמו פרסום מפה לאוזן.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #13 

בסהכ כל מה שאמרתי הוא שלפעמים מועיל יותר לשוחח עם בעל החנות ולטפל בבעיה מאשר רק להפיצה הלאה.
אפשרלבחור אני בדרך! של לא להגיע לשם יותר ולנסות לגרום לכמה שיותר לא להגיע או אני בדרך! אחרת בה נעדכן את בעל החנות בהתנהגות מוכריו ונגרום לשינוי. אני בעד דרך זו של ביקורת בונה.

פיוז_סטריאו
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

שלום לdaviamo ו
אני מבין את תחושותך וצר לי מאוד על החוויה שעברת
חברת פיוז מתחייבת כבר למעלה מעשרים שנה על מקצועיות ,שירות ומסחר הוגן.
כיוון שרק עכשיו נודע לי על המקרה,אבקש ממך ליצור איתי קשר לפרטי, על מנת שאוכל לטפל בענין ולדאוג להחזיר אותך להיות לקוח מרוצה

ניסן בובליל
החנות מס' 1
כצנלסון 113, ככר נוח, גבעתיים
טל: 03-6720019
http://www.fuse.co.il/

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #15 

אין לי שום דבר פרט למילים טובות על פיוז. קניתי משם מספר פעמים ותמיד קיבלתי יחס מעולה (Y)
לכל אחד יש ימים פחות טובים ועם החום של הימים האחרונים אולי פשוט נפלת על יום שכזה?
Need more cowbell

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 428
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #16 

אני קניתי מפיוז פטיפון הייתי מרוצה מהשירות (לפני כ 4 שנים, יש לי עדיין חשבונית קניה), למרות שהגעתי מספר פעמים,
אני לא מבין באיזה קלות ניתן להכפיש פרנסה של אנשים, הרי בסופו של דבר לא שילמת על התיקון של הפטיפון העתיק, הרי אמרת שהטכנאי היה בחו"ל
אני לא מבין, אתה לא פוגע כאן באיזה טייקון כמו אל"מ או שקם אלא בחנות שהיינו רוצים, בתור אוהבים את התחביב שהיו עוד כמוה,
אחחחח כמה קל להכפיש (n)

daviamo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

לכל המגיבים היקרים,

אין לי עניין להכפיש את החנות. אני משוכנע שיש כאלו שקיבלו שם יחס מצוין, וכאלו שלא.
חלקכם רכשתם ציוד בעשרות אלפי שקלים, וחלקכם בסכום פעוט.

כל שרציתי הוא לדווח על חוויה לא נעימה בחנות. כצרכן, אני נכנס למקום ומצפה לקבל שירות הוגן ויחס נעים. לא יותר, לא פחות.
אני בעד ביקורת בונה, אך לא חושב שתפקידי הוא לפנות מיוזמתי לבעל המקום או לחפש את הצדיק בחנות אשר יודע לתת שירות ראוי.
אני כן חושב שהדרך לטפל במקרים כאלו הוא להעלות את המודעות, וכך עשיתי.

LiorShap - הסיפור אכן מכעיס, ואני אשמח לגלות שיש צד נוסף למטבע וב"פיוז" מאמינים שהדברים התנהלו אחרת ממה שכתבתי. עם זאת, אני בהחלט מאמין שכתבתי את השתלשלות העניינים ואת העובדות היבשות כולן, מבלי להסתיר או לשנות את הפרטים.

שמחתי לראות שבין התגובות מופיעה גם זו של ניסן בובליל מ"פיוז".

דוד

nn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 0

שליחה #18 

אני לא חושב שמדוברר בהכפשה אלא בשיתוף חויה וזה לגיטימי ביותר

daviamo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

Obi-Wan כתב:אני קניתי מפיוז פטיפון הייתי מרוצה מהשירות (לפני כ 4 שנים, יש לי עדיין חשבונית קניה), למרות שהגעתי מספר פעמים,
אני לא מבין באיזה קלות ניתן להכפיש פרנסה של אנשים, הרי בסופו של דבר לא שילמת על התיקון של הפטיפון העתיק, הרי אמרת שהטכנאי היה בחו"ל
אני לא מבין, אתה לא פוגע כאן באיזה טייקון כמו אל"מ או שקם אלא בחנות שהיינו רוצים, בתור אוהבים את התחביב שהיו עוד כמוה,
אחחחח כמה קל להכפיש (n)
...

אני מאושר ושמח על השירות המעולה שקיבלת.
אני לעומתך, קיבלתי שירות גרוע במיוחד.

לך היתה חוויה טובה, ואתה כותב עליה.
לי היתה חוויה רעה, ואני כותב עליה.

אתה בוחר להלל את המקום
אני בוחר להטיל ספק במודעות הצרכנית שלו.

צר לי , אבל אני לא רואה שום קשר והגיון בדברים שכתבת.מה זה משנה אם מדובר בטייקון או באיש מן היישוב? ברשת או בחנות קטנה? שירות זה שירות.
אתה רוצה להצליח ולהתפרנס בכבוד, תדע לתת שירות ולהיות טוב במה שאתה עושה.

מקווה שעכשיו אתה מבין יותר.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #20 

daviamo

עושה רושם שהבחור לפי תגובתו לא טרח לקרוא את השרשור.
אחרת אין הסבר הגיוני לדברים שלו.

מסכים איתך בכל מילה.

תודה על השיתוף.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”