בעיות בחיבור רמקולים לסאב
שלום,
יש לי סאב וופר שהיה עפם מחובר לרסיבר ורמקולים שמחוברים גם לרסיבר. הסאב הוא סאב אקטיבי ורשום עליו שני יציאות של to speaker ושתי יציאות של from receiver אז חשבתי שאני יכול לחבר את הסאב לכל מכשיר: מחשב טלוייזיה וכו' ואת הרמקולים ישירות לסאב. האם זה אפשרי ? הוספתי קובץ עם התמונה של הסאב עם האחורה שלו
תודה
יש לי סאב וופר שהיה עפם מחובר לרסיבר ורמקולים שמחוברים גם לרסיבר. הסאב הוא סאב אקטיבי ורשום עליו שני יציאות של to speaker ושתי יציאות של from receiver אז חשבתי שאני יכול לחבר את הסאב לכל מכשיר: מחשב טלוייזיה וכו' ואת הרמקולים ישירות לסאב. האם זה אפשרי ? הוספתי קובץ עם התמונה של הסאב עם האחורה שלו
תודה
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9020
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
כל עוד יש לך 2 יציאות מהמקור (של רמקולים ימין שמאל), אז אתה יכול לחבר לכל מקור שתבחר.
רק קח בחשבון שתצטרך לחבר גם רמקולים אליו בשביל שתוכל לשמוע כמו שצריך ולא רק את הסאב.
רק קח בחשבון שתצטרך לחבר גם רמקולים אליו בשביל שתוכל לשמוע כמו שצריך ולא רק את הסאב.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
יש לי שתי רמקולים שהיו מחוברים פעם לרסיבר של אותו חברה שקניתי את הסאב עם חוטים. לא הבנתי כל כך אותך. לאן אני צריך לחבר את הרמקולים כדי לשמוע בהםavihuli כתב:כל עוד יש לך 2 יציאות מהמקור (של רמקולים ימין שמאל), אז אתה יכול לחבר לכל מקור שתבחר.
רק קח בחשבון שתצטרך לחבר גם רמקולים אליו בשביל שתוכל לשמוע כמו שצריך ולא רק את הסאב....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9020
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
אמור להיות לך רשום על הפאנל מאחורה.
יש לך 2 שורות של חיבורים לרמקולים (מה שמופיע 4 אדום למעלה + 4 שחור למטה).
4 חיבורים מתוכם צריכים להתחבר למקור ו- 4 הנותרים לרמקולים.
מה אתה רוצה לחבר בדיוק ? אם תצלם יותר מקרוב את מה שרשום על הפאנל יהיה יותר קל לכוון אותך.
מה אתה רוצה לחבר בדיוק ? אם תצלם יותר מקרוב את מה שרשום על הפאנל יהיה יותר קל לכוון אותך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
יש לי שני חיבורי Line in שלבננות כמו שרואים בתמונה לשם חיברתי את המחשב ואז רציתי לחבר עוד שני רמקולים דרך החיבורים של העגולים. ולא הצלחתי לשמוע כלום ברמקולים. אני חייב לחבר הכל דרך העגולים גם למקור וגם לרמקולים כדי שזה יעבוד. אם כן האם אני יכול לחבר את המחשב לשםavihuli כתב:אמור להיות לך רשום על הפאנל מאחורה.
מה אתה רוצה לחבר בדיוק ? אם תצלם יותר מקרוב את מה שרשום על הפאנל יהיה יותר קל לכוון אותך....