בעיות בחיבור רמקולים לסאב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
pacsman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
יש לי סאב וופר שהיה עפם מחובר לרסיבר ורמקולים שמחוברים גם לרסיבר. הסאב הוא סאב אקטיבי ורשום עליו שני יציאות של to speaker ושתי יציאות של from receiver אז חשבתי שאני יכול לחבר את הסאב לכל מכשיר: מחשב טלוייזיה וכו' ואת הרמקולים ישירות לסאב. האם זה אפשרי ? הוספתי קובץ עם התמונה של הסאב עם האחורה שלו
תודה

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9020
נתן תודות: 1576 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #2 

כל עוד יש לך 2 יציאות מהמקור (של רמקולים ימין שמאל), אז אתה יכול לחבר לכל מקור שתבחר.
רק קח בחשבון שתצטרך לחבר גם רמקולים אליו בשביל שתוכל לשמוע כמו שצריך ולא רק את הסאב.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

pacsman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

avihuli כתב:כל עוד יש לך 2 יציאות מהמקור (של רמקולים ימין שמאל), אז אתה יכול לחבר לכל מקור שתבחר.
רק קח בחשבון שתצטרך לחבר גם רמקולים אליו בשביל שתוכל לשמוע כמו שצריך ולא רק את הסאב.
...
יש לי שתי רמקולים שהיו מחוברים פעם לרסיבר של אותו חברה שקניתי את הסאב עם חוטים. לא הבנתי כל כך אותך. לאן אני צריך לחבר את הרמקולים כדי לשמוע בהם

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9020
נתן תודות: 1576 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #4 

אמור להיות לך רשום על הפאנל מאחורה.
יש לך 2 שורות של חיבורים לרמקולים (מה שמופיע 4 אדום למעלה + 4 שחור למטה).
4 חיבורים מתוכם צריכים להתחבר למקור ו- 4 הנותרים לרמקולים.
מה אתה רוצה לחבר בדיוק ? אם תצלם יותר מקרוב את מה שרשום על הפאנל יהיה יותר קל לכוון אותך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

pacsman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

avihuli כתב:אמור להיות לך רשום על הפאנל מאחורה.
יש לך 2 שורות של חיבורים לרמקולים (מה שמופיע 4 אדום למעלה + 4 שחור למטה).
4 חיבורים מתוכם צריכים להתחבר למקור ו- 4 הנותרים לרמקולים.
מה אתה רוצה לחבר בדיוק ? אם תצלם יותר מקרוב את מה שרשום על הפאנל יהיה יותר קל לכוון אותך.
...
יש לי שני חיבורי Line in שלבננות כמו שרואים בתמונה לשם חיברתי את המחשב ואז רציתי לחבר עוד שני רמקולים דרך החיבורים של העגולים. ולא הצלחתי לשמוע כלום ברמקולים. אני חייב לחבר הכל דרך העגולים גם למקור וגם לרמקולים כדי שזה יעבוד. אם כן האם אני יכול לחבר את המחשב לשם

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”