שלום לכולם!
בשבוע שעבר קניתי את מערכת הקולנוע הביתי הראשונה שלי.
התחדשתי ברסיבר של פיוניר VSX521 וסט סטליטיים SHS100 גם כן של פיוניר.
מה שיש לי היום בשימוש זה LCD וממיר YES MAX HD המחוברים בHDMI.
השאלה היא כזו:
- איך אני יכול לחבר את הממיר לרסיבר כך שאוכל להשתמש מדי פעם בטלויזיה ללא הרסיבר על בסיס הרמקולים של הטלויזיה בלבד?
בהוראות ההפעלה כתוב משהו על THROUGH שאמור לאפשר את זה אבל לגמרי לא הבנתי איך עושים את זה.
זה הגב של הרסיבר:
http://www.pioneer-mea.com/en/product_i ... 1-rear.jpg
ושאלה נוספת - אני מתכוון לחצוב קצת בקיר בימים הקרובים בשביל להעביר 2 רמקולים לחלק האחורי של הסלון (מעל הספה) - האם יש בעיה אם הכבלים של 2 הרמקולים יהיו צמודים זה לזה ובגלל שעוברים דרך תעלה אחת יהיו גם באורכים שונים?
תודה לעונים!
מערכת קולנוע ביתית ראשונה - 2 שאלות טכניות
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
1. אתה מחבר את הממיר לרסיבר ואת הרסיבר לטלויזיה, כרגיל.
בהגדרות הרסיבר, אתה צריך להגדיר HDMI Passthrough במצב עובד (ON לרוב). במצב כזה, כשהרסיבר במצב המתנה (standby), הוא יעביר את הסיגנל הנכנס ב HDMI ישירות ליציאה (אודיו + וידאו).
2. עם מערכת הרמקולים הזו, לא סביר שתרגיש הבדל אם יהיה אורך של 2-3 מ' בין כבלי הרמקולים (מנסיוני). אם אתה רוצה להיות בטוח, תשאיר את שני הכבלים באורך זהה (המספיק לרמקול הרחוק יותר), כאשר את היתרה תשאיר בצד של הרסיבר, ואז תוכל לחבר ולהשאיר מעט עודף בחוץ.
בהגדרות הרסיבר, אתה צריך להגדיר HDMI Passthrough במצב עובד (ON לרוב). במצב כזה, כשהרסיבר במצב המתנה (standby), הוא יעביר את הסיגנל הנכנס ב HDMI ישירות ליציאה (אודיו + וידאו).
2. עם מערכת הרמקולים הזו, לא סביר שתרגיש הבדל אם יהיה אורך של 2-3 מ' בין כבלי הרמקולים (מנסיוני). אם אתה רוצה להיות בטוח, תשאיר את שני הכבלים באורך זהה (המספיק לרמקול הרחוק יותר), כאשר את היתרה תשאיר בצד של הרסיבר, ואז תוכל לחבר ולהשאיר מעט עודף בחוץ.
תודה.
אז אני מחבר את הממיר בכבל HDMI לVIDEO IN ברסיבר ומשם בHDMI מהיציאה ואל הטלויזיה נכון?
אני אחפש את ההגדרה הזו במכשיר, יש למישהו מושג במקרה איפה לחפש במכשיר שלי?
שאלה נוספת - בספר ההוראות מדברים הרבה על נושא האוורור, לא לשים כלום למעלה ולהשאיר 20 סנטימטר בכל צד.
אני דוקא במקור תכננתי לשים את הממיר על הרסיבר ואת הרסיבר בתוך מגירה פתוחה אבל די צרה (נשאר אולי 2 סמ מכל צד של הרסיבר) האם באמת לא מומלץ?
אז אני מחבר את הממיר בכבל HDMI לVIDEO IN ברסיבר ומשם בHDMI מהיציאה ואל הטלויזיה נכון?
אני אחפש את ההגדרה הזו במכשיר, יש למישהו מושג במקרה איפה לחפש במכשיר שלי?
שאלה נוספת - בספר ההוראות מדברים הרבה על נושא האוורור, לא לשים כלום למעלה ולהשאיר 20 סנטימטר בכל צד.
אני דוקא במקור תכננתי לשים את הממיר על הרסיבר ואת הרסיבר בתוך מגירה פתוחה אבל די צרה (נשאר אולי 2 סמ מכל צד של הרסיבר) האם באמת לא מומלץ?