מסך הקרנה "קבוע" על מסילה
-
MiGHTyDuCK
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
למיטב הבנתי להתקין מסך קבוע נותן תוצאה טובה יותר וזולה יותר מאשר מסכי גלילה חשמליים או ידניים
המקרן שלי נמצא בסלון מואר יחסית (אני מחשיך אותו על ידי וילונות האפלה בצורה מעולה) אך אין לי קיר ייעודי עליו אני יכול לשים את המסך
רציתי לשים את המסך הקבוע על מסילה ולהזיז את המסך למיקומו בזמן שאני מקרין (עניין של כחצי מטר ימינה ושמאלה)
נראה לכם אפשרי ? הגיוני ?
מקרן אפסון 3010
תודה רבה
ארז
המקרן שלי נמצא בסלון מואר יחסית (אני מחשיך אותו על ידי וילונות האפלה בצורה מעולה) אך אין לי קיר ייעודי עליו אני יכול לשים את המסך
רציתי לשים את המסך הקבוע על מסילה ולהזיז את המסך למיקומו בזמן שאני מקרין (עניין של כחצי מטר ימינה ושמאלה)
נראה לכם אפשרי ? הגיוני ?
מקרן אפסון 3010
תודה רבה
ארז
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אתה יכול עקרונית, כמה חשבת להוציא על הסיפור הזה ?
עד כמה שזכור לי - פתרונות על גבי מסילות בזמנו היו סיפור לא זול, אבל זה היה פתרון מקיף בהרבה מאשר זה שאתה מתאר. אתה רוצה פתרון ממונע או ידני ?
עד כמה שזכור לי - פתרונות על גבי מסילות בזמנו היו סיפור לא זול, אבל זה היה פתרון מקיף בהרבה מאשר זה שאתה מתאר. אתה רוצה פתרון ממונע או ידני ?
Vocare Ad Regnum
-
MiGHTyDuCK
-
- חבר פעיל

אני רוצה לסגור את סיפור המסך בעד 1500 שקל בין אם להזמין מהארץ או מחו"ל
הסלון שלי באורך 6 על 3.5 רוחב
מצד אחד יש חלון לכל האורך ומהצד השני יש קיר של 2.5 מטר שהשטח הפנוי ממנו זה קצת פחות מ2 אבל יש עוד מטר של חלל ריק (הכניסה)
אני רוצה שהחלל הריק ישמש כחלק מהמסך
מקווה שהסברתי כמו שצריך
הסלון שלי באורך 6 על 3.5 רוחב
מצד אחד יש חלון לכל האורך ומהצד השני יש קיר של 2.5 מטר שהשטח הפנוי ממנו זה קצת פחות מ2 אבל יש עוד מטר של חלל ריק (הכניסה)
אני רוצה שהחלל הריק ישמש כחלק מהמסך
מקווה שהסברתי כמו שצריך
-
MiGHTyDuCK
-
- חבר פעיל

תמונה מצורפת
תודה
תודה