עזרה עם 'WIN7
הHTPC שלי התחיל לעשות בעיות. ווינדוס נתקע אחרי שהמחשב עולה. המחשב עולה, הדסקטופ מופיע ומיד תקיעה. אפילו הסמן לא זז.
בעזרת MSCONFIG עשיתי DISABLE לכל תכנות הSTARTUP, לא עוזר.
ניסיתי מCD לעשות BOOT DEBUG, אבל זה לשלבים יותר התחלתיים. מBOOT LOG אני לא רואה שום דבר חשוד.
אני כותב מSAFE MODE עם רשת, אבל לא מצליח לעלות רגילץ
WIN7 32 BIT.
צריך רעיונות מה לעשות/לבדוק כשידוע לי שהפיתרון הסופי הוא להתקין מחדש.
תודה
דן
בעזרת MSCONFIG עשיתי DISABLE לכל תכנות הSTARTUP, לא עוזר.
ניסיתי מCD לעשות BOOT DEBUG, אבל זה לשלבים יותר התחלתיים. מBOOT LOG אני לא רואה שום דבר חשוד.
אני כותב מSAFE MODE עם רשת, אבל לא מצליח לעלות רגילץ
WIN7 32 BIT.
צריך רעיונות מה לעשות/לבדוק כשידוע לי שהפיתרון הסופי הוא להתקין מחדש.
תודה
דן
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אם אתה מצליח לעלות מ SAFE MODE זה אומר שעדיין תוכנה ספציפית היא זאת שתוקעת.
ראית משהו ב EVENT VIEWER כשעלית מ SAFE MODE? יש אנטי וירוס? פיירוול חיצוני (לא של ווינדוס)?
אתה דואג לעדכן את מערכת ההפעלה? ניסית להריץ תוכנות מנקות ( ccleaner, combo fix)?
בעקרון, כתבת נכון שצריך לפרמט. אני בשלב מסוים התיאשתי ועברתי לסטרימר. אם אתה משתמש ב HTPC רק לסרטים, אני ממליץ בחום. כמו כן, הייתי מנסה להתקין מערכת הפעלה של לינוקס כלהי עם תוכנת מדיה סנטר. עוד דבר חשוב זה לעשות IMAGE לאחר הפירמוט. ככה פירמוט בעתיד יקח לך דקות ספורות במקום שעות על גבי שעות
בהצלחה
ראית משהו ב EVENT VIEWER כשעלית מ SAFE MODE? יש אנטי וירוס? פיירוול חיצוני (לא של ווינדוס)?
אתה דואג לעדכן את מערכת ההפעלה? ניסית להריץ תוכנות מנקות ( ccleaner, combo fix)?
בעקרון, כתבת נכון שצריך לפרמט. אני בשלב מסוים התיאשתי ועברתי לסטרימר. אם אתה משתמש ב HTPC רק לסרטים, אני ממליץ בחום. כמו כן, הייתי מנסה להתקין מערכת הפעלה של לינוקס כלהי עם תוכנת מדיה סנטר. עוד דבר חשוב זה לעשות IMAGE לאחר הפירמוט. ככה פירמוט בעתיד יקח לך דקות ספורות במקום שעות על גבי שעות
בהצלחה
לא ראיתי שום דבר בEVENT VIEWER
אין אנטיווירוס, אין פיירוול, אין תוכנות ניקוי, ואני לא מתקין כלום על המערכת הזאת.
אין עידכונים אוטומטיים, ואני לא מעדכן אם לא צריך.
השירות היחידי שהHTPC נותן מלבד סרטים
הוא שליטה על קופסאות יס ואודיו בעזרת בלאסטר. כל הקופסאות בתוך ארון
דן
אין אנטיווירוס, אין פיירוול, אין תוכנות ניקוי, ואני לא מתקין כלום על המערכת הזאת.
אין עידכונים אוטומטיים, ואני לא מעדכן אם לא צריך.
השירות היחידי שהHTPC נותן מלבד סרטים
הוא שליטה על קופסאות יס ואודיו בעזרת בלאסטר. כל הקופסאות בתוך ארון
דן
זה שבמצב בטוח המחשב עובד תקין, שולל כמעט בוודאות בעיית חומרה.
מה שנשאר, במידה ולא התקנת תוכנות נוספות למע' ההפעלה, זה שאולי איזה שהוא דרייבר לא מתאים/פגום עושה את הבעיה.
הייתי מתחיל לבדוק החל מהדרייבר של כרטיס המסך, ואם צריך גם להסיר במצב בטוח, ואז לנסות להעלות במוד רגיל.
כמו-כן, האם ישנם איזה שהם התקנים פיזיים חיצוניים (הארדיסק/דיסק און קי וכו') שמחוברים למחשב?
מה שנשאר, במידה ולא התקנת תוכנות נוספות למע' ההפעלה, זה שאולי איזה שהוא דרייבר לא מתאים/פגום עושה את הבעיה.
הייתי מתחיל לבדוק החל מהדרייבר של כרטיס המסך, ואם צריך גם להסיר במצב בטוח, ואז לנסות להעלות במוד רגיל.
כמו-כן, האם ישנם איזה שהם התקנים פיזיים חיצוניים (הארדיסק/דיסק און קי וכו') שמחוברים למחשב?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
למה אתה שולל כל כך מהר בעיות חומרה ? מצב SAFE להיפך, לא טוען דרייברים, אז בהחלט הוא מונע בעיות חומרה לפעמים.
אתה בטוח שכלום לא רשום בEVENTLOG ?
אתה בטוח שכלום לא רשום בEVENTLOG ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אז למה שלא תנסה לשדרג או לשנמך אותם?DBBD כתב:ניסיתי קומבופיקס, הרצתי chkdsk, הורדתי דרייבר של כרטיס מסך והתקנתי מחדש. הבעיה נשארת.
היום או מחר אנסה להחליף כרטיס מסך -אני חושד יותר מהכל בדרייברים של AMD.
דן...
שינמכתיkingikra כתב:אז למה שלא תנסה לשדרג או לשנמך אותם?DBBD כתב:ניסיתי קומבופיקס, הרצתי chkdsk, הורדתי דרייבר של כרטיס מסך והתקנתי מחדש. הבעיה נשארת.
היום או מחר אנסה להחליף כרטיס מסך -אני חושד יותר מהכל בדרייברים של AMD.
דן......
בכל אופן תודה על הנסיון לעזור
דן