מזגנים לדירה
יש לנו דירה עם 3 חדרי שינה וסלון.
אנחנו מאוד רוצים לקנות מספר מזגנים עיליים (כשבכל חדר מזגן קטן), אך אסור לנו להתקין את המנועים מחוץ לדירה כלומר אסור שיראו אותם מבחוץ. יש לנו מקום במרפסת גג ל2 מנועים.
אני לא כל כך רוצה להתקין מזגן מיני מרכזי כי זה ינמיך לי את התקרה-ולא בא לי.
יש פתרון כלשהו לבעיה? אשמח אם מישהו יתן לי את דעתו מנסיון אישי.[/u]
אנחנו מאוד רוצים לקנות מספר מזגנים עיליים (כשבכל חדר מזגן קטן), אך אסור לנו להתקין את המנועים מחוץ לדירה כלומר אסור שיראו אותם מבחוץ. יש לנו מקום במרפסת גג ל2 מנועים.
אני לא כל כך רוצה להתקין מזגן מיני מרכזי כי זה ינמיך לי את התקרה-ולא בא לי.
יש פתרון כלשהו לבעיה? אשמח אם מישהו יתן לי את דעתו מנסיון אישי.[/u]
או של חברה אחרת....
אבל הרעיון זהה, הרבה יחידות פנים ויחידת חוץ אחת.
בכל מקרה הזמן טכנאי מזגנים אמין והוא כבר יחליט יחד עימך מה אפשר ומה לא
לאלקטרה יש שרות של יעוץ ללא תשלום. אני השתמשתי בו והייתי מרוצה. אתה קובע פגישה (במפעל שלהם בראשון לציון) ומגיע עם תוכנית הבית. ישב איתי מהנדס קרור כחצי שעה, הסביר לי ועזר לי להחליט מה הקונפיגורציה המתאימה.dagasex כתב:אם אני לא סגור על עצמי, טכנאי יקח כסף בשביל שאני אזמין אותו והוא יתן לי חוות דעת כדי שאחליט?...
הם לא לוקחים כסף על השרות הזה, וגם לא מתחייבים לרכוש מהם. יתרה מזאת, אי אפשר לרכוש מהם ישירות הם מפנים אותך לרשימה של מפיצים מומלצים.
בהתקנה עשוי להיות הבדל בעלויות ההתקנה כאשר עם תום העונה החמה יש למתקינים פחות ביקוש אז מחירי העבודה שלהם יורדים.
בנוסף לביקור אצל אלקטרה כדאי גם לבדוק הצעות מחיר אצל אנרקור. טוענים שהמערכות מולטי שהיא מוכרת מאותו יצרן של תדיראן GREE זולות יותר אצלה. אם המחיר בשיקול זניח לאיכות אז יש לך גם את אקון טק, שמוכרת את המערכות של מיצובישי, המתייחדות ברמת רעש נמוכה במיוחד ביחס למתחרים עממיים יותר.
כאשר מדובר על מזגן רב מאיידי עדיף לרכוש אותו מחברה קטנה, שמתעסקת עם מזגנים עיליים לחדרים יחידים בכמות קטנה יחסית או שבכלל לא מוכרת מזגנים כאלה. השירות שלה יהיה יותר מקצועי ויעיל לרוב.
בנוסף לביקור אצל אלקטרה כדאי גם לבדוק הצעות מחיר אצל אנרקור. טוענים שהמערכות מולטי שהיא מוכרת מאותו יצרן של תדיראן GREE זולות יותר אצלה. אם המחיר בשיקול זניח לאיכות אז יש לך גם את אקון טק, שמוכרת את המערכות של מיצובישי, המתייחדות ברמת רעש נמוכה במיוחד ביחס למתחרים עממיים יותר.
כאשר מדובר על מזגן רב מאיידי עדיף לרכוש אותו מחברה קטנה, שמתעסקת עם מזגנים עיליים לחדרים יחידים בכמות קטנה יחסית או שבכלל לא מוכרת מזגנים כאלה. השירות שלה יהיה יותר מקצועי ויעיל לרוב.