כבל 3 פינים RCA ל- HDMI
שלום
הזמנתי מ E-Bay את הכבל :
http://www.ebay.com/itm/270997178115?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
במטרה לחברו לממיר רגיל של YES ולטלוויזיה כמובן.
חיברתי את הכל ולצערי אין תמונה בטלוויזיה, משהו שם לא בסדר.
(חיבור ה- RCA נעשה באופן נכון לממיר ובטלוויזיה הגדרתי פורט צפייה עם מספר חיבור ה- HDMI שאליו חיברתי את הכבל)
אגב, בחיבור של SCART ל- SCART אין בעיה ורואים תמונה, כמו כן גם בחיבור RCA ל- RCA.
יש למישהו רעיון איפה התקלה?
תודה,
גיל.
הזמנתי מ E-Bay את הכבל :
http://www.ebay.com/itm/270997178115?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
במטרה לחברו לממיר רגיל של YES ולטלוויזיה כמובן.
חיברתי את הכל ולצערי אין תמונה בטלוויזיה, משהו שם לא בסדר.
(חיבור ה- RCA נעשה באופן נכון לממיר ובטלוויזיה הגדרתי פורט צפייה עם מספר חיבור ה- HDMI שאליו חיברתי את הכבל)
אגב, בחיבור של SCART ל- SCART אין בעיה ורואים תמונה, כמו כן גם בחיבור RCA ל- RCA.
יש למישהו רעיון איפה התקלה?
תודה,
גיל.
See you in another life, brotha...
(Desmond, LOST)
(Desmond, LOST)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מה לא ברור במשפט "connect from specific display card"
???
רק ממיר אקטיבי שעולה כ650 ש"ח יעשה את העבודה... האם שווה את המחיר? לא... עדיף להשאיר את הממיר מחובר בRCA או לשדרג לחבילת HD.
שבת שלום

???
רק ממיר אקטיבי שעולה כ650 ש"ח יעשה את העבודה... האם שווה את המחיר? לא... עדיף להשאיר את הממיר מחובר בRCA או לשדרג לחבילת HD.
שבת שלום
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
gillbensh כתב:טוב תודה לכם
אני אשאיר את חיבור ה- SCART, אמרו לי שהוא יותר איכותי מ- RCA.
SCART זהו שם של מחבר, בדיוק כמו RCA...
הסיגנל הוא אותו סיגנל... אלא אם כן זהו כבל FULL SCART והגדרת בממיר RGBS והמסך תומך בכך...
אחרת אין הבדל, לכן מה שאמרו לך הוא נכון ולא נכון...
גיל....
הממיר מכוון על RGB. כל מה שהתעסקתי איתו זה רק אופן החיבור לטלוויזיה. כמובן שהגדרתי בטלוויזיה עצמה את החיבור שאליו חיברתי את הממיר בשביל לקבל תמונה. חבל שהכבל שקניתי לא מתאים, אבל לא נורא
הכבל שאני משתמש בו כרגע הוא full scart, לפי JEXI אני צריך לשנות את ההגדרה בממיר.. אני אבדוק את האופציה הזו. תודה !
הכבל שאני משתמש בו כרגע הוא full scart, לפי JEXI אני צריך לשנות את ההגדרה בממיר.. אני אבדוק את האופציה הזו. תודה !
See you in another life, brotha...
(Desmond, LOST)
(Desmond, LOST)