המלצה על תוכנת PVR
לפני שבוע ביצעתי פירמוט למחשב ולמרות שברשותי SAGETV, לא היה לי כוח להתעסק עם כל ההגדרות שלה שוב. פעם אחרונה שהתקנתי אותה, לקח לי הרבה זמן לגרום לה לעבוד כמו שאני רוצה עם הEPG ותמיד היו בעיות קטנות שהציקו לי.
ניסיתי את התוכנה beyond tv ואני עדין בגירסת ניסיון שלה, ואני חייב לומר שלדעתי היא הרבה יותר נוחה מSAGE. להגדיר ולהריץ אותה לקח לי בדיוק 10 דקות, יש כלים שעושים את יבוא הEPG באופן אוטומטי, ממשק ההגדרות שלה מאוד מאוד נוח, אפשר לראות את הEPG ולהגדיר הקלטות דרך האינטרנט (בעזרת תוכנת צד שלישי), בקיצור התרשמתי ממנה מאוד.
לא ניסיתי את beyond media (שהיא בעצם משלימה את beyond tv לתוכנת HTPC שלמה).
אני מאוד מתלבט האם לרכוש אותה או לא, מאחר וכבר רכשתי בעבר את SAGETV.
היתרונות (בעיקר מול SAGE, אני לא מכיר את MCE):
* יציבות, יציבות ושוב יציבות... (כן, היא יותר יציבה מSAGETV - לפחות אצלי)
* נוחות הגדרה ותפעול - הכל מאוד אינטואיטיבי, היה ממש פשוט
* EPG נוח יותר ואפשרות צפייה והגדרת הקלטות מהאינטרנט
* SHOWSQUEEZE - ניתן להגדיר לתוכנה שבאופן אוטומטי תכווץ את כל ההקלטות לפורמט DIVX ולחסוך בכך הרבה מקום. הגדרתי לה לעשות את זה בשעות מסויימות בלילה - וזה חוסך המון מקום בקשיח ולא צריך לעשות כלום בשביל זה.
* יכול להיות שזו אשמתי - בSAGE אף פעם לא הצלחתי לגרום לתוכנה להקליט אוטומטית רק פרקים חדשים של סדרה בלי שהיא תקליט שידורים חוזרים, BTV עושה זאת ללא קושי.
החסרונות:
* לא בדקתי בעצמי, אבל הבנתי שBEYOND MEDIA פחות מוצלחת מהטיפול של SAGETV בסרטים ומוזיקה
* פחות ניתנת לקוסטומיזציה (יש מילה בעברית?) - אין סקינים בעברית לדוגמא (לפחות לפי הידוע לי)
* פחות ניתנת לקינפוג באופן כללי - פשוט יש פחות אופציות להגדרה שם.
* למיטב הבנתי רכישה לא מבטיחה שידרוג כשתצא BTV 5 (בניגוד לSAGE)
לסיכום:
מאוד מאוד אהבתי את התוכנה - ממליץ לנסות למי שעוד לא החליט על תוכנה אחרת
ניסיתי את התוכנה beyond tv ואני עדין בגירסת ניסיון שלה, ואני חייב לומר שלדעתי היא הרבה יותר נוחה מSAGE. להגדיר ולהריץ אותה לקח לי בדיוק 10 דקות, יש כלים שעושים את יבוא הEPG באופן אוטומטי, ממשק ההגדרות שלה מאוד מאוד נוח, אפשר לראות את הEPG ולהגדיר הקלטות דרך האינטרנט (בעזרת תוכנת צד שלישי), בקיצור התרשמתי ממנה מאוד.
לא ניסיתי את beyond media (שהיא בעצם משלימה את beyond tv לתוכנת HTPC שלמה).
אני מאוד מתלבט האם לרכוש אותה או לא, מאחר וכבר רכשתי בעבר את SAGETV.
היתרונות (בעיקר מול SAGE, אני לא מכיר את MCE):
* יציבות, יציבות ושוב יציבות... (כן, היא יותר יציבה מSAGETV - לפחות אצלי)
* נוחות הגדרה ותפעול - הכל מאוד אינטואיטיבי, היה ממש פשוט
* EPG נוח יותר ואפשרות צפייה והגדרת הקלטות מהאינטרנט
* SHOWSQUEEZE - ניתן להגדיר לתוכנה שבאופן אוטומטי תכווץ את כל ההקלטות לפורמט DIVX ולחסוך בכך הרבה מקום. הגדרתי לה לעשות את זה בשעות מסויימות בלילה - וזה חוסך המון מקום בקשיח ולא צריך לעשות כלום בשביל זה.
* יכול להיות שזו אשמתי - בSAGE אף פעם לא הצלחתי לגרום לתוכנה להקליט אוטומטית רק פרקים חדשים של סדרה בלי שהיא תקליט שידורים חוזרים, BTV עושה זאת ללא קושי.
החסרונות:
* לא בדקתי בעצמי, אבל הבנתי שBEYOND MEDIA פחות מוצלחת מהטיפול של SAGETV בסרטים ומוזיקה
* פחות ניתנת לקוסטומיזציה (יש מילה בעברית?) - אין סקינים בעברית לדוגמא (לפחות לפי הידוע לי)
* פחות ניתנת לקינפוג באופן כללי - פשוט יש פחות אופציות להגדרה שם.
* למיטב הבנתי רכישה לא מבטיחה שידרוג כשתצא BTV 5 (בניגוד לSAGE)
לסיכום:
מאוד מאוד אהבתי את התוכנה - ממליץ לנסות למי שעוד לא החליט על תוכנה אחרת
לגבי היציבות - אני לא יודע מה היתה הקונפיגורציה שלך - אבל גם אם תקרא בפורומים של SAGETV מנסיונות של אחרים, תראה שמבחינת יציבות - BTV פחות יציבה.
לגבי קריאת ה-EPG - ישנה תכנה שעושה את החיים קלים - כמו ב-BTV...
האם אתה מכיר את PLACE SHIFTER של SAGETV ו/או WEB SEVER? ה-PLACE SHIFTER מאפשר לך לקבל את SAGETV שלך מכל מקום בעולם דרך האינטרנט וכן לנהל הקלטות ולצפות בהם מרחוק!
לגבי הקלטת תכניות ושידורים חוזרים - בכל הגדרת סדרה אפשר לקבוע רק שידורים ראשונים...
לגבי התמיכה בעיברית - אין מה להשוות! לגבי הקסטומיזציה - גם אין מה להשוות (ואני מתכוון לטובת SAGETV...
).
אל תתיאש, אני היתי מנסה שוב את SAGETV...
אורן.
לגבי קריאת ה-EPG - ישנה תכנה שעושה את החיים קלים - כמו ב-BTV...
האם אתה מכיר את PLACE SHIFTER של SAGETV ו/או WEB SEVER? ה-PLACE SHIFTER מאפשר לך לקבל את SAGETV שלך מכל מקום בעולם דרך האינטרנט וכן לנהל הקלטות ולצפות בהם מרחוק!
לגבי הקלטת תכניות ושידורים חוזרים - בכל הגדרת סדרה אפשר לקבוע רק שידורים ראשונים...
לגבי התמיכה בעיברית - אין מה להשוות! לגבי הקסטומיזציה - גם אין מה להשוות (ואני מתכוון לטובת SAGETV...
אל תתיאש, אני היתי מנסה שוב את SAGETV...
אורן.
איך באמת אני יכול להמיר את כל ההקלטות שיש לי מה- PVR350 וה- Sage למשהו קצת יותר קל במשקל (כמו Divx)...
זה אפשר?
תודה מראש,
זה אפשר?
תודה מראש,
There is a time to live
And a time to die
There is a time to meet your maker.
There is a time to live,
But isn’t strange…
As soon as you’re born, you’re dying.
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
זאת תוכנה נפרדת או תוסף על ה- Sage?
בכל אופן, אני מחפש (בנתיים ללא הצלחה... אולי אני פשוט מחפש בפורום הלא נכון)
יש לך במקרה לינק?
תודה,
בכל אופן, אני מחפש (בנתיים ללא הצלחה... אולי אני פשוט מחפש בפורום הלא נכון)
יש לך במקרה לינק?
תודה,
There is a time to live
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
אני מאמין שאכן בסופו של דבר הSAGE תעשה את כל זה.. אבל העניין הוא שמדובר בהרבה התעסקות וממש אין לי זמן וכוח לעבור הכל שוב. הפשטות שבהתקנה היא יתרון עצום לBTV ובאמת שעבור השימושים שלי אין בה שום חסרונות.
לגבי היציבות, בSAGE היו לי תמיד בעיות קטנות ומרגיזות כאלה, כמו במעבר מFULL SCREEN לWINDOW ולפעמים השלט של HAPPAUGE הפסיק לשלוט עליה והייתי צריך לאתחל אותו. לא נתקלתי בבעיות כאלה או בעיות אחרות בכלל בBTV.
עוד לא החלטתי אגב אם אני קונה רישיון לBTV, יש לי עוד שישה ימי ניסיון אבל נראה לי שהכיוון הוא לרכישה.
לגבי היציבות, בSAGE היו לי תמיד בעיות קטנות ומרגיזות כאלה, כמו במעבר מFULL SCREEN לWINDOW ולפעמים השלט של HAPPAUGE הפסיק לשלוט עליה והייתי צריך לאתחל אותו. לא נתקלתי בבעיות כאלה או בעיות אחרות בכלל בBTV.
עוד לא החלטתי אגב אם אני קונה רישיון לBTV, יש לי עוד שישה ימי ניסיון אבל נראה לי שהכיוון הוא לרכישה.