שאלה לגבי פתיחת טלויזיה ללא טכנאי
קניתי טלויזיה סמסונג מאתר מורשה והם אומרים שהם לא שולחים טכנאי שיתקין את הטלויזיה.
שאלתי אם זה בסדר , אמרו שכן.
השאלה אם זה באמת בסדר לפתוח לבד ואם לא יעשו לי בעיות בהמשך בהקשר לאחריות.
יש למישהו מושג כמה יעלה לשלוח טכנאי של סמליין לבד שיעשה התקנה?
תודה
שאלתי אם זה בסדר , אמרו שכן.
השאלה אם זה באמת בסדר לפתוח לבד ואם לא יעשו לי בעיות בהמשך בהקשר לאחריות.
יש למישהו מושג כמה יעלה לשלוח טכנאי של סמליין לבד שיעשה התקנה?
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
קיבלת תעודת אחריות של סמליין? אין על הקופסה מדבקה שפתיחה ראשונה חייבת להיות ע"י טכנאי מורשה?
לדעתי עדיף להתאפק עד ליום ראשון ואז להרים טלפון לנותן השירות ולוודא.
קרו כבר מקרים של מסך פגום עם הגעתו, פיקסלים שרופים וכד'. לך עדיף שטכנאי שלהם יפתח את הקופסה ויבצע את ההפעלה הראשונה.
קרו כבר מקרים של מסך פגום עם הגעתו, פיקסלים שרופים וכד'. לך עדיף שטכנאי שלהם יפתח את הקופסה ויבצע את ההפעלה הראשונה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לא על כל האריזות מצוינת אזהרה. ברשותי 2 טלויזיות של סמסונג (שתיהן ממשווקים מורשים עם 3שנים אחריות של סם ליין), הראשונה נקנתה לפני קצת יותר משנתיים ולא הייתה אזהרה וגם בחנות לא אמרו כלום על פתיחת האריזה, אז התקנתי אותה בעצמי על הקיר. השנייה נקנתה לפני כ-3 שבועות וגם על האריזה שלה לא הייתה אזהרה, אבל בחנות אמרו לנו לא לפתוח כי צריך שהטכנאי יתקין אותה (גם אם זה לא על הקיר) כדי לא לפגוע באחריות. אז תוך יומיים הגיע הטכנאי (ללא תשלום אם זה לא על הקיר) והתקין אותה.
לעומת זאת חבר קנה גם טלויזיה של סמסונג ממשווק מורשה עם 3 שנים אחריות וכן הייתה לו אזהרה על האריזה.
אגב, אם כבר מדברים על הטכנאים, אז יש לי שאלה:
למה הטכנאי שהתקין את הטלויזיה הוריד את החדות ל-0? (במקור זה על 45-50)
לעומת זאת חבר קנה גם טלויזיה של סמסונג ממשווק מורשה עם 3 שנים אחריות וכן הייתה לו אזהרה על האריזה.
אגב, אם כבר מדברים על הטכנאים, אז יש לי שאלה:
למה הטכנאי שהתקין את הטלויזיה הוריד את החדות ל-0? (במקור זה על 45-50)
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
תבדוק עם סמליין את נושא ההתקנה, נראה לי מוזר מאוד. את שלי התקנתי לבד, אבל זה בגלל שעבדתי בזמנו בחברת אינטגרציה של אודיו ווידאו שעובדת עם סמליין אז לא הייתה בעיה. זאת אומרת שהייתי מכוסה במקרה של מסך פגום. קשה לי להאמין שזה המקרה עבורך. יהיה חבל להוכיח שאין לך אחות, או במלים אחרות - שהפיקסל השרוף היה שם מההתחלה, או שהמסך מעולם לא נדלק וכדומה.
אשמח אם תוכל לבדוק ולעדכן אותנו. בכל אופן - תתחדש.
אשמח אם תוכל לבדוק ולעדכן אותנו. בכל אופן - תתחדש.
Vocare Ad Regnum
כן המסך אמור להגיע מחר אז אני יבדוק אם רשום על האחריות משהו על נושא הפתיחה
בכל מקרה הייתי מעדיף שטכנאי יפתח השאלה אם הטכנאי לא מכוסה על ידי החברה שקניתי כמה זה אמור לעלות.
באסה כי הוספתי כסף כדי לקנות מאתר מורשה והם לא רוצים לשלוח טכנאי.
בכל מקרה הייתי מעדיף שטכנאי יפתח השאלה אם הטכנאי לא מכוסה על ידי החברה שקניתי כמה זה אמור לעלות.
באסה כי הוספתי כסף כדי לקנות מאתר מורשה והם לא רוצים לשלוח טכנאי.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
נכון מאודאיינשטיין כתב:
קרו כבר מקרים של מסך פגום עם הגעתו, פיקסלים שרופים וכד'. לך עדיף שטכנאי שלהם יפתח את הקופסה ויבצע את ההפעלה הראשונה....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
נשמע לי מאוד לא תקין. שאל את סמליין מה הנוהל במקרים כאלו. תהיה מוכן ללא מעט שאלות, אבל תהיה סבלני.flash כתב:כן המסך אמור להגיע מחר אז אני יבדוק אם רשום על האחריות משהו על נושא הפתיחה
באסה כי הוספתי כסף כדי לקנות מאתר מורשה והם לא רוצים לשלוח טכנאי....
עדכן אם אתה תקוע.
האם מי שקנית ממנו מופיע פה?
http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=104
אני נתקלתי בכל מיני אתרי אינטרנט שכותבים: "3 שנים אחריות ע"י סם-ליין", אבל הם לא מופיעים ברשימת המשווקים המורשים...
http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=104
אני נתקלתי בכל מיני אתרי אינטרנט שכותבים: "3 שנים אחריות ע"י סם-ליין", אבל הם לא מופיעים ברשימת המשווקים המורשים...
אתה יכול להתעלם מהמדבקה הזו.. אני רכשתי טלוויזיה מהאינטרנט שהגיע עם אותה מדבקה... התקשרתי לחנות והוא אמר לי שניתן להזמין טכנאי אבל זה לוקח כמה ימים. אם אני לא זקוק להדרכה אז הוא ממליץ שאפתח לבד והבטיח שאם אני לא אגרום לשבר, אז האחריות לא תפגע... אם אתה יודע להשתמש בטלויזיה, אז אתה יכול לפתוח לבד...
הגדרה קצת לא ברורה. מה נחשב לנזק/שבר בעיני היבואן?Sexter כתב:אתה יכול להתעלם מהמדבקה הזו.. אני רכשתי טלוויזיה מהאינטרנט שהגיע עם אותה מדבקה... התקשרתי לחנות והוא אמר לי שניתן להזמין טכנאי אבל זה לוקח כמה ימים. אם אני לא זקוק להדרכה אז הוא ממליץ שאפתח לבד והבטיח שאם אני לא אגרום לשבר, אז האחריות לא תפגע... אם אתה יודע להשתמש בטלויזיה, אז אתה יכול לפתוח לבד......
האם שבר לאורך המסך מכוסה באחריות? איך אפשר להוכיח שהמסך הגיע שבור ולא בטעות נפל לך בהתקנה?
אם יש פיקסלים שרופים ופתחת לבד, אי תקינות כזאת כן מכוסה ע"י היבואן?
אם יש מדבקה שכזאת והיבואן מחייב מתקין לא חושב שצריך להתעסק עם זה.
אצלינו לדגומא לפני שהתקנו את הE30 התקשרנו לירוקום והם אמרו חד משמעית שלא צריך טכנאי.