שאלת תם - רסיבר
נניח ויש לי רסיבר סטנדרטי,
אני מחבר כבל ממנו לטלוויזיה של HDMI,
וכל מכשיר שאני מחבר ב HDMI אל הרסיבר אני אראה תצוגה שלו על המסך.
מה קורה אבל אם אני מחבר כבל component רגיל (לצורך העניין ממיר של יס, לא דיגיטלי),
האם החיבור של HDMI מהרסיבר למסך יעביר לי את התמונה?
יש משהו מיוחד כשאני קונה רסיבר שצריך לבדוק כדי שזה יקרה?
אני מחבר כבל ממנו לטלוויזיה של HDMI,
וכל מכשיר שאני מחבר ב HDMI אל הרסיבר אני אראה תצוגה שלו על המסך.
מה קורה אבל אם אני מחבר כבל component רגיל (לצורך העניין ממיר של יס, לא דיגיטלי),
האם החיבור של HDMI מהרסיבר למסך יעביר לי את התמונה?
יש משהו מיוחד כשאני קונה רסיבר שצריך לבדוק כדי שזה יקרה?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
ממיר יס שיש לו קומפוננט, יש לו גם HDMI, לכן תחבר לרסיבר כבל HDMI ולא קומפוננט...
רק רסיברים מתקדמים ויקרים יודעים לבצע אפסקייל מקומפוננט...
לא יודע איזה רסיבר יש לך, אבל התשובה לשאלתך רשומה בחוברת הוראות של המכשיר... או שפשוט תרשום את הדגם המדויק כאן ואנשי מקצוע יענו לך.
רק רסיברים מתקדמים ויקרים יודעים לבצע אפסקייל מקומפוננט...
לא יודע איזה רסיבר יש לך, אבל התשובה לשאלתך רשומה בחוברת הוראות של המכשיר... או שפשוט תרשום את הדגם המדויק כאן ואנשי מקצוע יענו לך.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
בהמשך לתשובתו של JEXY,
בדכ יציאת ה HDMI תעביר את האות של כל כניסות ה HDMI וכך גם לגבי הקןמפוננט והקומפוזיט.
כל יציאה מעבירה רק את הכניסות מהמשפחה שלה.
אבל זה לא גורף. זה תלוי בסוג הרסיבר.
בדכ יציאת ה HDMI תעביר את האות של כל כניסות ה HDMI וכך גם לגבי הקןמפוננט והקומפוזיט.
כל יציאה מעבירה רק את הכניסות מהמשפחה שלה.
אבל זה לא גורף. זה תלוי בסוג הרסיבר.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
כן זה אפשרי. אתה צריך לקנות רסיבר שיודע לקחת את כל האותות ולהעבירם ליציאת ה hdmi. כפי שציינו קודמי זה לרוב לא קורה ברסיברים ברמה הנמוכה. המונחים הנכונים הם :
Upconversion = Converting an s-video, composite, or component video signal, to HDMI, so you have only one cable going from receiver to tv.
Upscaling = Taking a SD picture (480p, as with regular dvds), and upscales it to 1080i or 1080p, depending on what tv you have.
ולא כפי שנכתב מעלה בתגובות הקודמות.
פשוט וודא שזה קיים ברסיבר שלך
Upconversion = Converting an s-video, composite, or component video signal, to HDMI, so you have only one cable going from receiver to tv.
Upscaling = Taking a SD picture (480p, as with regular dvds), and upscales it to 1080i or 1080p, depending on what tv you have.
ולא כפי שנכתב מעלה בתגובות הקודמות.
פשוט וודא שזה קיים ברסיבר שלך
מישהו מכיר רסיבר, זול (כ-1500 שח) שיכול לעשות את זה?
יש המלצות?
למשל זה,
אם אני מבין נכון, יש שם
High Definition Upconvert מקומפוזיט, כלומר הממיר של יס שמחובר בקומפוזיט (יש לי יס מקס בלי HD) יעבור גרך כבל ה HDMI שמחובר מהרסיבר לטלוויזיה?
http://www.getit.co.il/Prod/63769/#description
יש המלצות?
למשל זה,
אם אני מבין נכון, יש שם
High Definition Upconvert מקומפוזיט, כלומר הממיר של יס שמחובר בקומפוזיט (יש לי יס מקס בלי HD) יעבור גרך כבל ה HDMI שמחובר מהרסיבר לטלוויזיה?
http://www.getit.co.il/Prod/63769/#description
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לפי מה שכתוב בקישור הרסיבר הזה מתאים לדרישות שלך.drororp כתב:מישהו מכיר רסיבר, זול (כ-1500 שח) שיכול לעשות את זה?
יש המלצות?
למשל זה,
אם אני מבין נכון, יש שם
http://www.getit.co.il/Prod/63769/#description...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ממיר מהסוג שלך מומלץ לחבר את אות הוידאו עם s-video ואת אות האודיו עם יציאות הקומפוזיט או עם היציאה האופטיתdrororp כתב:מישהו מכיר רסיבר, זול (כ-1500 שח) שיכול לעשות את זה?
יש המלצות?
למשל זה,
אם אני מבין נכון, יש שם
http://www.getit.co.il/Prod/63769/#description...
במידה ויש לך את כל הכניסות הללו ברסיבר.
במידה ויש לך כניסת סקארט בטלויזיה אז מומלץ את הוידאו להעביר איתה.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...