רסיבר דנון AVR-1910 - איכות סאונד ואיכות בסטריאו

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
התחדשתי ברסיבר הזה, חיברתי אותו והוא עובד, ניסיתי לשמוע תקליטור סטריאו סטנדרטי ומאוד נחרדתי מהצליל - אמנם זה רסיבר קולנוע ביתי, אך הסאונד היה גרוע.
יש לציין שרכשתי אותו מיד שניה, ולא נראה לי שהבעלים הקודם שלו התעסק יותר מדי עם הכיול של המכשיר, האם למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? הוא אמור להשמע גרוע בסטריאו, או שכיול בסיסי יתקן את הבעיה.
הרסיבר יהיה הרסיבר הראשי של הבית - הוא יהיה בסלון ואני אוהב מדי פעם להאזין בו למוזיקה דו ערוצית והייתי רוצה לשפר את המצב, שאר הסט-אפ נשאר זהה, הרסיבר הזה מחליף רסיבר של פיוניר VSX-D714, שנשמע דווקא טוב מאוד בסטריאו.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

כיילת אותו לפני המבחן האזנה? במצבי סראונד שונים קשה לשמוע את ה"איכות"...
בסטריאו בכיול נכון אתה "פותח" את הרמקולים טוב יותר...

האם שינית משהו בסטאפ חוץ מהרסיבר? מיקום רמקולים? כבלים? האם המגבר מתאים מבחינת עכבות לרמקולים שלך?

לפי הנתונים הדנון מספק 90W לערוץ והפיונר 120W... יכול להיות שהרמקולים שלך כבדים עליו בסטריאו...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

לא כיילתי אותו, בכל מקרה גיליתי שהייתי במצב "סטריאו" ובגלל זה הצליל היה גרוע, עברתי למצב "דיירקט" והצליל השתפר פלאות, אני אמשיך להתעמק ולכייל מחר בתקווה לתוצאות טובות יותר.

CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

לאחר שביצעתי כיול ידני, כבר שומעים יותר טוב, למרות שהסאונד שלו שונה משל הפיוניר שאותו הוא החליף, סה"כ אני מתרשם ממנו כרסיבר לא רע בכלל, עשיר באופציות וכוונונים, היום צפיתי בעזרתו בסרט קולנוע עם פסקול דולבי דיגיטל בסיסי ומאוד נהניתי.
אמשיך עוד לבדוק את הרסיבר ואמשיך להעלות התרשמויות.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #5 

מדוע ביצעת כיול ידני?
חבר את המקרופון ותן לרסיבר לעשות כיול אוטומטי, לאחר מכן אם משהו לא ישמע לך אתה יכול לתקן ידנית.

CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני אבצע כיול אוטומטי בהמשך, ואני מקווה שהתוצאה תשתפר.
בנוסף למרות שהוא מוגדר כ- 90 וואט הוא מרגיש יותר חזק לעומת הרסיבר שהיה לפניו שמוגדר כ- 100 וואט.
משהו מוזר הוא שכשהבאתי את הרסיבר וחיברתי אותו חיבור ראשוני - עם ההגדרות של הבעלים הקודמים שלו, הוא היה חם כל הזמן, גם במצב כבוי, דבר שמאוד הטריד אותי, מה גם שלא הצלחתי להגדיר כניסות ברסיבר למכשירים השונים. רק HARD RESET פתר את הבעיה: עכשיו הוא לא מתחמם וגם הצלחתי לבצע הקצאת כניסות למכשירים המחוברים אליו.

CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

למרות שעברו כבר שבועיים עדיין לא ביצעתי כוונון אוטומטי, אך גם הכוונון הידני ולאחר שהחלפתי את הרמקולים הקדמיים לרמקולים מתוצרת JBL, דגם XTI100, שומעים פשוט מעולה.
אני מאוד מרוצה מהרסיבר: חזק, צליל טוב, ואפילו אני מרוצה מהצליל בסטריאו.
אני מקווה להתפנות לבצע כוונון אוטומטי עם המיקרופון הייעודי, הבעיה שלי היא שצריך לתפוס הזדמנות שאני לבד בבית, מה שנדיר בדרך כלל ואז נראה אם מרגישים בהבדלים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”