הסיפור שלי עם מוכר באיביי
לפני חודש ההורים שלי "הפילו" עליי לבצע המרת קלטות VHS לקבצים דיגיטליים, שמתי פעמיי למחשב אחרי גיגול מצאתי את חשקה נפשי והנה קניתי לי ממיר VHS כחול בנוסף קניתי את השחור 60DC+ ואז החלטתי ללכת על הממיר כחול, אז שלחתי לי הודעה למוכר של ממיר שחור 60DC+ על החלטתי לבטל את הקנייה, כמובן הוא בסבבה שלו הסכים. הכסף חזר לחשבון פאיפל שלי וכמובן ידוע לי שקניתי את הממיר הכחול, אבל לפני חודש חוזר הביתה מהבסיס ומגלה לא חבילה אחת אלא שתיים!!! אחת ממיר הכחול ואחד הממיר השחור. לקח לי קצת זמן להחליט, אז בתור קונה ישר שלחתי למוכר של הממיר השחור את כספו כנדרש. וזה להזכירם למרות שלא רציתי את הממיר השחור. כיף לי וטוב לי אני חוזר היום ומגלה עוד חבילה!!
של.......עוד ממיר שחור למרות ששילמתי כבר על ממיר אחד. כתוצאה מניסיון העבר מה לעזאזל אני עושה??
מחזיר לו? הרי עלות המשלוח תעלה יותר מקנייה של הממיר עצמו אבל אני לא רוצה לקנות כי יכול להיות שהוא ישלח לי עוד ממיר כזה.
פתרונות יתקבלו בכיף.
של.......עוד ממיר שחור למרות ששילמתי כבר על ממיר אחד. כתוצאה מניסיון העבר מה לעזאזל אני עושה??
מחזיר לו? הרי עלות המשלוח תעלה יותר מקנייה של הממיר עצמו אבל אני לא רוצה לקנות כי יכול להיות שהוא ישלח לי עוד ממיר כזה.
פתרונות יתקבלו בכיף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
קניתי אותו בסך הכל בשביל לחבר ממיר של יס למחשב .
איכות התמונה שהתקבלה היתה גרועה מאוד .
וכעבור שנה וחצי נהרס לגמרי .
עדיף איזה כרטיס טלוויזיה איכותי .
אולי יש פתרונות USB אחרים מוצלחים . אין לי נסיון חוץ מה EASY CAP הזה .
איכות התמונה שהתקבלה היתה גרועה מאוד .
וכעבור שנה וחצי נהרס לגמרי .
עדיף איזה כרטיס טלוויזיה איכותי .
אולי יש פתרונות USB אחרים מוצלחים . אין לי נסיון חוץ מה EASY CAP הזה .
knazi, עלה 6 דולר אם אני לא טועה.
udii, לא סתם בחרתי בesaycap שחור, ידעתי את הבעיות הידועות התחממות יתר, ונושא התוכנה קצת בעייתי עם הunlead. הפתרון המתבקש היה פשוט להשים מאורר קטן. שפותר די בקלות את העניין. בנוסף ראיתי המלצה להוריד את הכיסוי אבל לא רציתי לקחת צ'אנס שהממיר יהרס.
בכל אופן מה אתם ממליצים לי לעשות??
udii, לא סתם בחרתי בesaycap שחור, ידעתי את הבעיות הידועות התחממות יתר, ונושא התוכנה קצת בעייתי עם הunlead. הפתרון המתבקש היה פשוט להשים מאורר קטן. שפותר די בקלות את העניין. בנוסף ראיתי המלצה להוריד את הכיסוי אבל לא רציתי לקחת צ'אנס שהממיר יהרס.
בכל אופן מה אתם ממליצים לי לעשות??