Futubox and MediaPortal - מחפש רעיונות איך לשלב בין השניים [יש פתרון]
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
ניסיתי ניסיתי, ועוד לא הצלחתי.
משום מה (כנראה בגלל ה Token של ה Authentication) הקישורים של Futubox לא עובדים דרך OnlineVideos.
אני עכשיו בודק אם יש אופציה להוסיף את הערוצים דרך ה TvServer ומודול DVB-IP. בינתיים נראה שלא...
רעיונות??
משום מה (כנראה בגלל ה Token של ה Authentication) הקישורים של Futubox לא עובדים דרך OnlineVideos.
אני עכשיו בודק אם יש אופציה להוסיף את הערוצים דרך ה TvServer ומודול DVB-IP. בינתיים נראה שלא...
רעיונות??
נערך לאחרונה על ידי PCingAddict ב 30/07/2012 19:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

לאחר רכישה כמובן
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

מצאתי פתרון לניגון דרך OnlineVideos:
התקנה של VLC בגרסה החדשה ביותר + הוספת הערך
בקובץ ההגדרות של OnlineVideos, בתוך התגית Site. דוגמא:
ובכל זאת... עדיין מחפש דרך להפעיל דרך DVB-IP כך שאוכל לראות הכל תחת קטגוריית TV (וגם אוכל להקליט ולראות מדריך).
התקנה של VLC בגרסה החדשה ביותר + הוספת הערך
קוד: בחירת הכל
player="VLC"קוד: בחירת הכל
<Site name="Discovery HD" util="GenericSite" agecheck="false" enabled="true" lang="en" player="VLC">-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

מסתבר שקשור... כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, כנראה שלא כל הנגנים יודעים להתמודד עם כתובת שכוללת משתנים בתוכנה. ב Futubox זיהוי המשתמש נשלח כמשתנה בתוך הכתובת:
OnlineVideo משתמש ב MediaPlayer כברירת מחדל להפעלת כתובות מהסוג הזה וממה שראיתי, התוכנה לא יודעת להתמודד עם הכתובת.
אבל - VLC יודעת להתמודד מצויין עם הכתובות, ולכן מה שנשאר זה רק להגדיר ל OnlineVideo לנגן דרך VLC ולא דרך MediaPlayer.
את קובץ ההגדרות אפשר למצוא בתקייה (Win7):
ושם תראה את התגית Site שאותה צריך לעדכן.
rtsp://s01.webport.tv/fb/z010601.stream?lp=[YOUR ID]אבל - VLC יודעת להתמודד מצויין עם הכתובות, ולכן מה שנשאר זה רק להגדיר ל OnlineVideo לנגן דרך VLC ולא דרך MediaPlayer.
את קובץ ההגדרות אפשר למצוא בתקייה (Win7):
C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\OnlineVideoSites.xml-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

ועוד עדכון קטן - הוידאו דרך MediaPortal על הפנים למרות שכשפותחים את הלינק ב VLC בנפרד הוידאו זורם מצויין.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

אני בתהליכי הפרדות מ YES ומחפש חלופות לצפייה ב Discovery וערוצים דומים (NG, Animal Planet).
כרגע קניתי מנוי לחודש רק בשביל לנסות. אני משתדל לנסות בכל מיני שעות ביום בשביל לראות אם זה שווה את המנוי, ועל פניו נראה שכן.
מה שעוד לא בדקתי (בגלל שלא הצלחתי להפעיל כמו שצריך ב MediaPortal) זה בדיקה של שידור רציף - מה ששאלת.
אגב, לפי מה שהבנתי הנפילות זה בשידורים ה"פרוצים" שמסתובבים ברשת ולא אלה שבתשלום.
האמת, בדיוק עזבתי את XBMC לטובת MP בגלל כמה סיבות - טלויזיה, התממשקות טובה יותר עם השלט ועוד כל מיני. אם זה מעניין אותך אני מוכן לעשות בדיקה ולראות איך זה עובד שם (למיטב ידיעתי יש לך נטייה כבדה לכיוון MP, אז מה פתאום XBMC?
)
כרגע קניתי מנוי לחודש רק בשביל לנסות. אני משתדל לנסות בכל מיני שעות ביום בשביל לראות אם זה שווה את המנוי, ועל פניו נראה שכן.
מה שעוד לא בדקתי (בגלל שלא הצלחתי להפעיל כמו שצריך ב MediaPortal) זה בדיקה של שידור רציף - מה ששאלת.
אגב, לפי מה שהבנתי הנפילות זה בשידורים ה"פרוצים" שמסתובבים ברשת ולא אלה שבתשלום.
האמת, בדיוק עזבתי את XBMC לטובת MP בגלל כמה סיבות - טלויזיה, התממשקות טובה יותר עם השלט ועוד כל מיני. אם זה מעניין אותך אני מוכן לעשות בדיקה ולראות איך זה עובד שם (למיטב ידיעתי יש לך נטייה כבדה לכיוון MP, אז מה פתאום XBMC?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
זו רק הייתה הצעה, אני לא סובל את XBMC אבל אולי לך זה יהיה יעיל, אני לא פוסל שימוש ב 2 תוכנות למטרה כזו או אחרת.
אבל לשימוש קבוע, רק MP.
בכל תקרה תודה שאתה מעדכן
אבל לשימוש קבוע, רק MP.
בכל תקרה תודה שאתה מעדכן
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

בכיף. לזה נועדו הפורומים, לא? 
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

אם הייתה תמיכה טובה בטלויזיה (PVR) ב XBMC הייתי מוכן לשקול מעבר.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

מצאתי את הדרך לשלב בין השניים בעזרת תוכנת ביניים - DVBLink (בתשלום, כ 100 שקלים).
אני עדיין בוחן את הפתרון.
אפרסם כאן מדריך מסודר כשאסיים.
אני עדיין בוחן את הפתרון.
אפרסם כאן מדריך מסודר כשאסיים.