בעיה ב פופקורן A-300
שלום
יש לי A300 כחצי שנה, הכל עבד מצוין עד אתמול. כשניסיתי להכנס לרשת הביתית הוא מתקשה להכנס ל"סייר הרשת" אבל מצליח, לספריה הבאה "NFS SERVERS" הוא כבר לא מצליח ורושם "בקשה נכשלה".
לחנות האפליקציות יש לי גישה מלאה והכל עובד כרגיל. ניסיתי לנתק את המכשיר מהחשמל ללילה שלם אבל הבעיה נשארה.
מישהו יכול לעזור?
יש לי A300 כחצי שנה, הכל עבד מצוין עד אתמול. כשניסיתי להכנס לרשת הביתית הוא מתקשה להכנס ל"סייר הרשת" אבל מצליח, לספריה הבאה "NFS SERVERS" הוא כבר לא מצליח ורושם "בקשה נכשלה".
לחנות האפליקציות יש לי גישה מלאה והכל עובד כרגיל. ניסיתי לנתק את המכשיר מהחשמל ללילה שלם אבל הבעיה נשארה.
מישהו יכול לעזור?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
האם בצעת איזה שהוא איתחול לראוטר?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
בכל מקרה תבדוק את כתובת ה IP של השיתוף NFS ,שמופיע בסטרימר, ותראה האם היא תואמת לכתובת ה IP של המחשב ,שעליו מותקן ה NFS .tomyboy כתב:לא, וגם לא הייתה הפסקת חשמל ככל שידוע לי....
במידה ואין התאמה זו הבעיה.
על המחשב לא הותקן שום דבר נפרד (שום תוכנת NFS), הוא מחובר לסטרימר דרך כבל USB (לא יודע למה, לא נראה שזה עושה משהו כי אין HD פנימי) ולראוטר . הסטרימר מחובר בחיבור נפרד כמובן לראוטר (ראוטר אלחוטי בנפרד מהמודם של בזק). כל ה SETUP נעשה באופן אוטומטי.
טוב, עדכון קטן, כשהגעתי הביתה היום ניתקתי שוב את הסטרימר מהחשמל וגם את יתר החוטים וחיברתי שוב. מסתבר שמה שהיה חסר לי זה מיקום הרשת הפרטית (במקרה שלי קוראים לה MSHOME) שעכשיו חזרה להופיע. הבעיה היא שברגע שיצאתי ממנה היא שוב נעלמה והסטרימר שוב לא מזהה את קיומה.
מישהו נתקל בזה ויכול לעזור?
תודה
מישהו נתקל בזה ויכול לעזור?
תודה