בעיות בשידור YES בשידורי SD

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
kobisn פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

עברתי השבוע ל YES ברשותי טלויזיה של פיליפס 47 " Philips 47PFL4606H LCD

קודם היתי ה HOT והשידור הית תקין את ה -HD ראו מצוין ואת ה SD ראו טוב קריא: ערוצים 10,11,22 וערוצי הילדים ראו מצויין.

אחרי שתקינו השבוע את הממיר של YES (מגיק - מקליט) את ערוצי ה- HD ראו רע - תמונה לא חלקה ואת ערוצי ה - SD ראו על הפנים כמו תצוגה של שידור בטלויזיות ה- CRT הישנות בלי קליטה טובה .
כמו כן בחלק מהערוצים רואים צבעים לא טבעיים כלומר - תמונה "צהובה" או "חומה" מדי

הזמנתי טכנאי שחיבר את הטלוויזיה ביציאה אחרת של HDMI + החליף כבל - הטכנאי טען שרואים טוב יותר אבל ראו ללא שינוי

הזמנתי טכנאי נוסף והוא התעסק בכיול של הטלוויזיה - כרגע רואים את ה- HD טוב אבל שידורי הSD עדיון לא מניחים את בדעת.

בקשתי שינסו להחליף ממיר אך הם טענו שהממיר חדש ואין מה להחליף + יש להם מחסור

יש למשהו רעיונות ?

DBBD
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

HD טוב וSD רע זו בעיה כללית עם מסכים טובים. לא חושב שיש לזה פיתרון חוץ מUPSCALING ואני לא יודע איזה ציוד עושה UPSCALING טוב.

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #3 

kobisn כתב:עברתי השבוע ל YES ברשותי טלויזיה של פיליפס 47 " Philips 47PFL4606H LCD

קודם היתי ה HOT והשידור הית תקין את ה -HD ראו מצוין ואת ה SD ראו טוב קריא: ערוצים 10,11,22 וערוצי הילדים ראו מצויין.

אחרי שתקינו השבוע את הממיר של YES (מגיק - מקליט) את ערוצי ה- HD ראו רע - תמונה לא חלקה ואת ערוצי ה - SD ראו על הפנים כמו תצוגה של שידור בטלויזיות ה- CRT הישנות בלי קליטה טובה .
כמו כן בחלק מהערוצים רואים צבעים לא טבעיים כלומר - תמונה "צהובה" או "חומה" מדי

הזמנתי טכנאי שחיבר את הטלוויזיה ביציאה אחרת של HDMI + החליף כבל - הטכנאי טען שרואים טוב יותר אבל ראו ללא שינוי

הזמנתי טכנאי נוסף והוא התעסק בכיול של הטלוויזיה - כרגע רואים את ה- HD טוב אבל שידורי הSD עדיון לא מניחים את בדעת.

בקשתי שינסו להחליף ממיר אך הם טענו שהממיר חדש ואין מה להחליף + יש להם מחסור

יש למשהו רעיונות ?
...
אני בYES המון זמן ומעולם לא חוויתי בעיות תמונה בSD כנראה זה משהו במסך בהגדרות שלו או בממיר צריך לבדוק את זה עם YES.
וכמו ש DBBD אמר אולי UPSCALING יפתור זאת
כל הכתבות שלי
עמית לגו

kobisn פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

מה זה UPSCALING ?

(ניסינו אני והתמיכה לשנות את השיקור מהמיר לטחויזיה מ- 750 ל1080 P אבל לא היה שנוי בתמונה. תמוך אחר הציע לי לחבר את הממיר לטלויזיה בבנונת RGB ע"מ לראות שדורי SD טוב יותר - לא נראה לי הגיוני!)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #5 

אם כבר RGB SCART

אבל נסה לשנות את הרזולוציה. זה אמור לפתור את הבעיה.
מעבר לזה אין מה לעשות,המקס לא הכי איכותי ב-SD.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”