בקשר להבדלים בין קיץ לחורף, בגדול אתה צודק ויש הבדלים, ולצערי אני עדיין לא עובד בנס"א. אבל ניסיתי כל מה שיכולתי כדי להשיג תוצאות מבוקרות, או לפחות לדעת אם יכול להיות לי סטיה.
ההבדל הגודל יכול לקרות ( לפי דעתי) זה עם הטמפרטורה במיכל המיים שונה בכמה מעלות, מאשר הטמםרטורה שלה עכשיו.
אם תשים לב בדקתי את הטמפרטורה לפני הדלקת המכונה, ואחרי 20 דקות שהמכונה דולקת. היה הבדל של איזה מעלה אחת. (זה עמד על 34 מעלות) בחורף יכול להיות שהטמפרטורה שם תהיה נמוכה יותר וזה כנראה יוביל לשינוי בתוצאות. למרות שנראה לי שאחרי הרבה זמן שהמכונה דולקת המיים במיכל יתחממו קצת ( אצלי במכונה החדשה יש בידוד של הדוד שצמוד למיכל מים) לכן ההשפעה היא פחות דרסטית. אני חושב ש jonecofe גם רשם על זה פעם שהיה לו אוסקר, והיה לו שינויים גדולים עם הוא מילא מים מהברז ישר.
במכונה הישנה שלי כבר לא היה בידוד לדוד, והמיים במיכל ממש התחממו לאזור ה 45 מעלות. וזה כמובן היה משפיע על הטמפרטורה ביציאה.
לכן כדי לקבל תוצאות יחסית עקביות צריך להדליק את המכונה ( ולחכות הרבה זמן) לראות שכל המערכת מתיצבת על טמפרטורה מסויימת. וגם לדואג שמיכל המיים יהיה מבודד מהדוד
במכונה הישנה שלי אכן ניקיתי אותה עם חומר מסיר אבנית ( לא מומלץ) לקח לי שנתיים להוציא את החומר מהדוד ע"י פתיחת הברז קיטור כל הזמן) אני לא יודע עם זה עזר כל כך. היו לי עוד כל מיני בעיות במכונה הזו. ולא יצא לי קפה טוב, גם אחרי הניקוי ( יכול להיות שאני לא יודע להכין קפה ) בכל מקרה היא היתה תחת אחריות עדיין) אז העדפתי לתת אותה לקחות בחזרה שתתוקן. אחרי שהם טענו שאין בה בעיה כביכול, הלכתי אליהם עשינו ביחד טעימות, והם ראו באמת שיוצא קפה ***. אז אחרי כמה חודשים של ביקורים חוזרים בחנות. הם בסוף הציעו לי להוסיף קצת כסף ולשדרג למכונה חדשה. הם קנו מכונות מתצוגה, מאיזה חנות שעכשיו פשטה את הרגל.
שיגע החורף נעשה את הבדיקה שוב

תודה על התגובה