יצא מוצר חדש של בזק Pc On Tv מישהו ניסה?
במקרה נכנסתי לאתר של בזק וראיתי את המוצר הזה
http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/PC_on_TV.aspx
מישהו פה ניסה את המוצר? שווה לקנות בכלל ?
משכן לפני ה pdf של המוצר בהוראות התקנה נאמר שצריך לחבר את הדונגאל
למחשב לכניסת hdmi ול usb השאלה שנשאלת פה מה עושים אותם לקוחות
בעלי מחשב נייח שאין לו יציאת hdmi ועם יש אז היא בשימוש למסך מחשב
לא מובן לי הקטע הזה
http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/PC_on_TV.aspx
מישהו פה ניסה את המוצר? שווה לקנות בכלל ?
משכן לפני ה pdf של המוצר בהוראות התקנה נאמר שצריך לחבר את הדונגאל
למחשב לכניסת hdmi ול usb השאלה שנשאלת פה מה עושים אותם לקוחות
בעלי מחשב נייח שאין לו יציאת hdmi ועם יש אז היא בשימוש למסך מחשב
לא מובן לי הקטע הזה
ממש לא, היא מוציאה גם סאונדMrYair כתב:מה קשר? יציאת hdmi במחשב נייד היא יציאת ווידיאו בלבדClass889 כתב:מי שאין לו, לא יכול להשתמש פשוט מאוד.
HDMI מהסיבה שזה רוחב פס גבוה ומעביר גם סאונד וגם ווידאו....
ולא גם אודיו ווידיאו...
מוצר ראשון שיעבוד ב5G ? מעניין בהחלט
המחיר שלו דיי אטרקטיבי למען האמת יחסית למה שהולך בשוק
http://www.cv-hd.com/products_01_2.html
המחיר שלו דיי אטרקטיבי למען האמת יחסית למה שהולך בשוק
http://www.cv-hd.com/products_01_2.html
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
חבל שהמוצר לא מעביר גם מקלדת ועכבר
היי,
אני מאקסל טלקום, אשר מייבאת את ה- PC ON TV לישראל.
תדר המכשיר הוא 5 גה"צ ועובד בטווח גדול מאוד, מעביר רזולוציה 1080P באופן חלק ללא השהיות וכמובן גם סאונד מיציאת ה-HDMI
אנחנו היבואנים גם של BOXEE לישראל והאמת שזנחתי אותו בחודשים האחרונים כי ה PC ON TV עושה כל מה שאני צריך ומשמש אותי גם למשחקי מחשב ובכלל יותר נחמד לעבוד על מסך 50" מאשר על ה-13" של הלפטופ.
שימו לב שלקוחות רבים בעולם מחברים ממיר HD או BLURAY לטלויזיה באלחוט באמצעות המתאם. כל מה שצריך זה יציאת HDMI ומטען USB.
אני אשמח לענות על שאלות.
רונן
תדר המכשיר הוא 5 גה"צ ועובד בטווח גדול מאוד, מעביר רזולוציה 1080P באופן חלק ללא השהיות וכמובן גם סאונד מיציאת ה-HDMI
אנחנו היבואנים גם של BOXEE לישראל והאמת שזנחתי אותו בחודשים האחרונים כי ה PC ON TV עושה כל מה שאני צריך ומשמש אותי גם למשחקי מחשב ובכלל יותר נחמד לעבוד על מסך 50" מאשר על ה-13" של הלפטופ.
שימו לב שלקוחות רבים בעולם מחברים ממיר HD או BLURAY לטלויזיה באלחוט באמצעות המתאם. כל מה שצריך זה יציאת HDMI ומטען USB.
אני אשמח לענות על שאלות.
רונן
כן יש לי שאלהronen1234 כתב:היי,
אני אשמח לענות על שאלות.
רונן...
יש לי מחשב נייח בבית את המוצר הזה אפשר לחבר למחשב נייח??
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
מתי המכשיר יהפוך לממש מעניין?
1. ריבוי ערוצים, כלומר חיבור מספר מכשירים עם יציאת HDMI (דונגל לכל אחד) אל בקר אחד המחובר לטלוויזיה/רסיבר
2. שליטה דרך שלט אחד - כרגע שליטה דרך סמארטפון נחמדה, אך לא מהווה פיתרון שלם למכשירים שאין להם חיבור רשת
3. כשהטלוויזיה/רסיבר לא תצטרך את המכשיר המוצמד אליה ויוטמע בה הבקר או שיוקטן משמעותית לגודל של דונגל ויוסתר מאחוריה + HUB של יציאות (במקום דונגל עבור כל מקור). כך יהיה אפשר לתלות את הטלוויזיה על הקיר ולא יהיו כבלים שרצים אליה מלבד כבל חשמל. כל המכשירים יהיו מחוברים ל- HUB בארון שיעביר את האותות אל הטלוויזיה/רסיבר.
1. ריבוי ערוצים, כלומר חיבור מספר מכשירים עם יציאת HDMI (דונגל לכל אחד) אל בקר אחד המחובר לטלוויזיה/רסיבר
2. שליטה דרך שלט אחד - כרגע שליטה דרך סמארטפון נחמדה, אך לא מהווה פיתרון שלם למכשירים שאין להם חיבור רשת
3. כשהטלוויזיה/רסיבר לא תצטרך את המכשיר המוצמד אליה ויוטמע בה הבקר או שיוקטן משמעותית לגודל של דונגל ויוסתר מאחוריה + HUB של יציאות (במקום דונגל עבור כל מקור). כך יהיה אפשר לתלות את הטלוויזיה על הקיר ולא יהיו כבלים שרצים אליה מלבד כבל חשמל. כל המכשירים יהיו מחוברים ל- HUB בארון שיעביר את האותות אל הטלוויזיה/רסיבר.
יש לי במחשב הנייח יציאת dvi אבל אם מתאם אני יכול להפוך ליציאת hdmi אבל זה רק ווידיאוronen1234 כתב:אפשר לחבר למחשב נייח שיש לו יציאת HDMI...
ואני משתמש בלינוקס המוצר יעבוד אם דונגל של hdmi ?
ואיך אפשר לעביר סאונד אם ה hdmi לא מוציא סאונד
תשובות:
מרחק של 10 מטרים יעבוד מצוין.
אפשר לחבר מספר דונגלים שמתחברים לרסיבר אחד. המוצר מגיע עם שלט שאפשר לברור בין הדונגלים.
המוצר עובד עם מתאמים אבל כמובן שאז יש בעיה של סאונד. חיבור HDMI הוא הפתרון האידיאלי והמומלץ.
המכשיר עובר קירות.
מרחק של 10 מטרים יעבוד מצוין.
אפשר לחבר מספר דונגלים שמתחברים לרסיבר אחד. המוצר מגיע עם שלט שאפשר לברור בין הדונגלים.
המוצר עובד עם מתאמים אבל כמובן שאז יש בעיה של סאונד. חיבור HDMI הוא הפתרון האידיאלי והמומלץ.
המכשיר עובר קירות.