Breaking Bad - עונה 5
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
עונה 5 ואחרונה של הסדרה Breaking Bad תחל ב- 15.7.12
הטריילר הרישמי לעונה 5:
הטריילר הרישמי לעונה 5:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
הפרק הראשון היה מצויין. זו אחת הסדרות היחידות שמצליחה להמציא את עצמה מחדש כמעט בכל עונה וליצור עיניין מחודש חרי 5 שנים שהיא כבר רצה.
אז וולט הרג את הבוס ולאט לאט הופך בעצמו לבוס. כשהוא אומר למייק" זה עבד כי אני אומר שזה עבד" הבנתי סופית שהוא פשוט חיסל את גוסטבו לא בשביל לסל את האיום אלא בשביל לחסל את המתחרה. מסתבר שהבחור יותר "מאפיונר" מכל שאר הפושעים הוותיקים מסביבו
כשהוא אומר לאשתו "אני סולח לך" חשבתי לרגע (ואפילו ציפיתי) שהיא תשבר ותבכה...
שוב - פרק מצוין, אם העונה תמשיך כך צפוי לנו תענוג.
אז וולט הרג את הבוס ולאט לאט הופך בעצמו לבוס. כשהוא אומר למייק" זה עבד כי אני אומר שזה עבד" הבנתי סופית שהוא פשוט חיסל את גוסטבו לא בשביל לסל את האיום אלא בשביל לחסל את המתחרה. מסתבר שהבחור יותר "מאפיונר" מכל שאר הפושעים הוותיקים מסביבו
כשהוא אומר לאשתו "אני סולח לך" חשבתי לרגע (ואפילו ציפיתי) שהיא תשבר ותבכה...
שוב - פרק מצוין, אם העונה תמשיך כך צפוי לנו תענוג.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
יכלו לסיים אותה כבר אחרי 4 עונות, לסדרה יש מספר פיקים חזקים, בעיקר בעונות הראשונות ובסוף הרביעית...אבל יש גם ירידות חדות שהרגשנו בעיקר בעונה הרביעית שדיי הוציאו את העוקץ שהיה לה. עדיין סדרה נהדרת, אבל לא נכנסת אצלי לקטגוריה של המופת. כנראה עניין של טעם (בדרמות פשע אני רגיל שיש הגיון מסויים, וכאן איבדו את ההגיון עם העונות...אני יכול להיכנס לקטנות, אבל לא אצא מזה
)
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה הקטע עם שלושת הגרסאות השונות בסצנת הפתיחה?
לא סובל שמכניסים את הקטעים הללו שכנראה שלא יהיה להם המשך אח"כ בעלילה.
לא סובל שמכניסים את הקטעים הללו שכנראה שלא יהיה להם המשך אח"כ בעלילה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זיו - לא הבנתי על מה אתה מדבר. מה זאת אומרת שלוש גרסאות שונות בסצנת הפתיחה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

פעם אחת הוא ארז עציץ בתא מטען, פעם אחרת הוא קנה רובה ועוד גרסה שאני לא זוכר.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אלו לא גרסאות, אלו דברים שונים שהוא עושה.
אריזת העציץ היא מיד אחרי אירועי העונה הרביעית. קניית המקלע (זה היה מקלע, לא רובה) תתרחש מתישהו בהמשך העונה. זאת לא הפעם הראשונה שהם מתחילים את העונה עם אירועים מהמשך/סוף העונה, ופותרים את הכל בסוף.
אריזת העציץ היא מיד אחרי אירועי העונה הרביעית. קניית המקלע (זה היה מקלע, לא רובה) תתרחש מתישהו בהמשך העונה. זאת לא הפעם הראשונה שהם מתחילים את העונה עם אירועים מהמשך/סוף העונה, ופותרים את הכל בסוף.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הצורה בה הוצגו הקטעים עם המעבר החד בינהם, נראה כמו 3 גרסאות שונות לפתיח.
ראה לדוגמה את הקטע שהיה בזמנו עם העין שנמצאה מתחת למיטה באחת העונות הקודמות. בסוף לא עשו עם זה כלום. לסדרה יש הסטוריה של סצנות מיותרות שלא מקדמות את העלילה. זוכרים את הפרק השלם שהתעסקו עם זבוב? אותו דבר.
אלו לא גרסאות שונות כפי שהתלוננתי בתחילת ההודעה, אלא זוג דוגמאות נגדיות לטענה שלך שהם פותרים הכל בסוף.
ראה לדוגמה את הקטע שהיה בזמנו עם העין שנמצאה מתחת למיטה באחת העונות הקודמות. בסוף לא עשו עם זה כלום. לסדרה יש הסטוריה של סצנות מיותרות שלא מקדמות את העלילה. זוכרים את הפרק השלם שהתעסקו עם זבוב? אותו דבר.
אלו לא גרסאות שונות כפי שהתלוננתי בתחילת ההודעה, אלא זוג דוגמאות נגדיות לטענה שלך שהם פותרים הכל בסוף.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ואתה באמת מאמין שמשהו כמו מכונית עם מקלע בתא המטען פשוט ישאר ככה ולא יקרה איתו שום דבר?
העציץ לא היה פתיחה של שום דבר אלא סגירה של משהו מהעונה הקודמת, כך שאין מה לצפות שיקרה עם זה, למרות שיכול לקרות - אני הייתי רוצה שג'סי ימצא את העציץ הזה ויבין מה קרה.
העניין הזה של לפתוח פרק או עונה עם משהו שיקרה בהמשך הוא לא חדש לסדרה. זה התחיל בפרק שבו רואים את וולט אחרי שיצא מהמפקדה המפוצצת של טוקו, ואז הפרק הראה מה קרה שם, אבל מהר מאוד הגיע למשהו ברמת העונה השלמה, כשראו את הדובי השרוף מהתרסקות המטוס בתחילת העונה ורק בסופה התברר מה באמת קרה שם.
נכון, כמו כל סדרה, גם כאן לא פותרים הכל, אבל דווקא על נושא העין אין לי תלונות - היא אמורה להיות סימבולית, לא איזשהו חלק קריטי בעלילה.
העציץ לא היה פתיחה של שום דבר אלא סגירה של משהו מהעונה הקודמת, כך שאין מה לצפות שיקרה עם זה, למרות שיכול לקרות - אני הייתי רוצה שג'סי ימצא את העציץ הזה ויבין מה קרה.
העניין הזה של לפתוח פרק או עונה עם משהו שיקרה בהמשך הוא לא חדש לסדרה. זה התחיל בפרק שבו רואים את וולט אחרי שיצא מהמפקדה המפוצצת של טוקו, ואז הפרק הראה מה קרה שם, אבל מהר מאוד הגיע למשהו ברמת העונה השלמה, כשראו את הדובי השרוף מהתרסקות המטוס בתחילת העונה ורק בסופה התברר מה באמת קרה שם.
נכון, כמו כל סדרה, גם כאן לא פותרים הכל, אבל דווקא על נושא העין אין לי תלונות - היא אמורה להיות סימבולית, לא איזשהו חלק קריטי בעלילה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אחרי שראיתי שלא עשו כלום עם הזבוב או עם העין, אני לא אתפלא אם לא יעשו כלום עם הרובה. כפי שכתבתי, זה ערוך בצורה לא מובנת וזה נראה כמו 3 קטעים שונים לפתיח.