אני מחפש רכב משפחתי (אנחנו 7 נפשות) ולאחר סקירה של כל כך הרבה דגמים, ראיתי את הרכב הזה: קיה קארנס 2012 7 מקומות. זה אמנם לא רכב מוכר כל כך, אבל המחיר די טוב ואני יודע שקיה זו חברה אמינה.
http://www.icar.co.il/%D7%A7%D7%99%D7%9 ... %93%D7%A9/
אשמח לדעת האם למישהו יש ניסיון בדגם הספציפי הזה של קיה, אפילו משנים קודמות.
תודה
קיה קארנס 2012 - המלצות מישהו?
יש לי קיה קארנס המודל החדש מנובמבר 2009. אפס תקלות. מרחב פנימי סביר לחלוטין, לא צריך יותר מזה... אני מניח שתתענין בעיקר בשורת המושבים השלישית... ובכן ביתי שהיום בת 11.5 וגובה 153 ס"מ יושבת שם ללא טענות וללא צפיפות. כמובן שאם משתמשים בכל 7 הכסאות אז הבגז' נהיה פיצפון. ככה שאם משפחה של 7 נפשות יוצאת לנופש כדאי לחשוב על גגון לאוטו (יש הכנה!). אנחנו משתמשים בשש כסאות אז יש גם מלא מקום למקרה של מזוודות וכו'.
בהצלחה
גוליאב
בהצלחה
גוליאב
חייב להודות שמעולם לא הייתה לי קארנס אבל אני מכיר את האיכויות של הרכבים מובילי הנוסעים הגדולים שלהם,
יש לי את הקרניבל דיזל שלהם (יש קארנס בדיזל? שווה לך לבדוק) כבר הרבה זמן, עשתה מעל 300 אלף קילומטר ומשחקת אותה גם בזקנותה..
הרכבים שלהם אמינים ובטוחים, ואם היא אחותה של הקרניבל אז היא אמורה להיות מכונית מומלצת מאוד. בהצלחה
יש לי את הקרניבל דיזל שלהם (יש קארנס בדיזל? שווה לך לבדוק) כבר הרבה זמן, עשתה מעל 300 אלף קילומטר ומשחקת אותה גם בזקנותה..
הרכבים שלהם אמינים ובטוחים, ואם היא אחותה של הקרניבל אז היא אמורה להיות מכונית מומלצת מאוד. בהצלחה