כן זוכרים אותך... דרך הכינוי שלך אפשר להבין למה אתה עוזב את הוט בכזאת שמחה.
קיבלת חבילה ממש טובה, לגבי עלות התקנה אצלם זה כמו ברזל!
אבל יש טריק... תבקש את חבילת ה- TOP שלהם שעולה 300 שקל בחודש, אולי שם יביאו לך התקנה חינם ואז אחרי ההתקנה תשנה את החבילה.
nerya40 כתב:כן זוכרים אותך... דרך הכינוי שלך אפשר להבין למה אתה עוזב את הוט בכזאת שמחה.
אבל יש טריק... תבקש את חבילת ה- TOP שלהם שעולה 300 שקל בחודש, אולי שם יביאו לך התקנה חינם ואז אחרי ההתקנה תשנה את החבילה.
...
ואתה חושב שהחברות מפגרות נכון?
בקיצור תחסוך לבחור טירטור ארוך ותן לו להתחבר במבצע המעולה שהוא קיבל
nerya40 כתב:כן זוכרים אותך... דרך הכינוי שלך אפשר להבין למה אתה עוזב את הוט בכזאת שמחה.
...
ואתה חושב שהחברות מפגרות נכון?
בקיצור תחסוך לבחור טירטור ארוך ותן לו להתחבר במבצע המעולה שהוא קיבל
oferlaor כתב:עד כמה שאני יודע הם לא יכולים לוותר על עלות של התקנות בגלל רגולציה.
...
שמעתי שיש אפשרות להוזיל את ההתקנה של yes אבל נראה לי שזה רק דרך סוכנים.
וגם שמעתי שבהוט יש אפשרות להוציא התקנה בחינם אם אתה עושה טריפל. אז היכן הרגולציה בכל הסיפור?
כל הכבוד לך שאתה חוסך לאנשים אחרים כסף!
יהיו פה אנשים שיגידו "רווח אישי" אבל אני חושב שצריך לראות את זה בצורה אחרת. מזה משנה אם אתה מרוויח מזה או לא ? העיקר שאתה חוסך לאנשים אחרים כסף ? זה מה שחשוב.
אז תמשיך כך!
אני לא צריך את כל הערוצים והיה לי טוב בעידן, אבל עד שעידן פלוס לא ישפרו את האיכות בבקעת אונו, אני עובר ליס.
ברגע שיס יפרסמו חבילה צרה אני עובר אליה וכאמור ברגע שעידן מוסיפים אנטנות משפרים את הקליטה אני חוזר לעידן.
אני לא צריך את כל הערוצים והיה לי טוב בעידן, אבל עד שעידן פלוס לא ישפרו את האיכות בבקעת אונו, אני עובר ליס.
ברגע שיס יפרסמו חבילה צרה אני עובר אליה וכאמור ברגע שעידן מוסיפים אנטנות משפרים את הקליטה אני חוזר לעידן.
...
למה שלא תתקין לווין פרטי ותתחבר לערוצי ה"חינם" הישראלים (האלה של עידן פלוס).
אגב בלווין האיכות כמו בyes.