חדשות ערוץ 10 הציגו טעימות מהטכנולוגיות האחרונות בתחום המסכים, כולל 4K ותלת מימד.
והיה שם גם נציגות של האתר שהסבירה על מסכי 4K ותלת מימד ללא משקפיים. http://youtu.be/5poBhTNSbPc
אבל לא ככה זה עובד.....
אולי אם שמים מסך הקרנה אחורית ב-4k ולפניו מסנך עם עדשות רנטיקולאריות, אבל אז זה יהיה רק בגודל אחד בודד ואני לא רוצה לחשוב על כיול של דבר כזה..דד.
dudutr כתב:איזה תכנים ראיתם שם ב4K ?
עם איזה נגן הרצתם את התכנים?
כמה שוקל או ישקול סרט ממוצע ב4K
איזה סוג קובץ זה?
יש עוד פרטים בנושא הזה?
...
ברור שהפורמט הוא AVC\H264, והאמת שזה לא ממש חשוב, כי ברגע שה 4K יהפך לתקן נפוץ, נוכל כולנו להינות מהורדת סרטי 4K באריזת MKV.. מניח שכל סרט ישקול בין 50 ל 100 גיגה.. נראה שהשלב הבא הוא מסכי FHD שמסוגלים לבצע DOWNSCALE ל 4K... ואז ברור שיהיו כאלו שיגידו כי FHD שמקורו ב DOWN SCALE ל 4K נראה הרבה יותר טוב מ FHD NATIVE...
מחכה לתלת מימד בלי משקפיים למרות שגם התלת מימד היום עם משקפיים למשל במסכי lg 3d cinma גם טוב
לא כואבות העייניים.
ויצטרכו עכשיו להמציא כוננים ל 6 -8 טרה בשביל סרטים באיכות 4k
השאלה שאני שואל את עצמי לאחר קריאת הכתבה לא אם יש צורך ב3D ללא משקפיים, אלה האם יש בכלל צורך ברזולוציה של 4K ? ואני שואל מה השלב הבא 8K ? מדוע יש צורך להבחין בכל החתתטים או השחורים גוף השחקן בסרט ועוד כהנה וכהנה דוגמאות
הטכנולוגיה יוצרת מצב אבסורדי, לפני עידן HDTV כולם דיברו איך לכשיגיע הרגע נוכל להנות מרזולוציה גבוהה כמו במציאות ,עכשיו כולם רוצים ליצור רזולוציה וטכנולוגיה מעבר "לעיין האנושית" האם זה יעיל? ימים יגידו...לדעתי מה שלא רואים במציאות בעיין בילתי מזויינת משמע מזוייף
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
shay1 כתב:השאלה שאני שואל את עצמי לאחר קריאת הכתבה לא אם יש צורך ב3D ללא משקפיים, אלה האם יש בכלל צורך ברזולוציה של 4K ? ואני שואל מה השלב הבא 8K ? מדוע יש צורך להבחין בכל החתתטים או השחורים גוף השחקן בסרט ועוד כהנה וכהנה דוגמאות
הטכנולוגיה יוצרת מצב אבסורדי, לפני עידן HDTV כולם דיברו איך לכשיגיע הרגע נוכל להנות מרזולוציה גבוהה כמו במציאות ,עכשיו כולם רוצים ליצור רזולוציה וטכנולוגיה מעבר "לעיין האנושית" האם זה יעיל? ימים יגידו...לדעתי מה שלא רואים במציאות בעיין בילתי מזויינת משמע מזוייף
...
כדי לקבל תמונה טבעית בגבולות העין האנושית, צריך רזולוציה של 8K וקצב של לפחות 96 תמונות בשנייה... לדעתי יום אחד זה יהפוך לסטנדרט.. לפחות בבתי הקולנוע (כבר היום עברו לצילום עם 48 תמונות לשנייה)
8K... אם אנחנו "תקועים" עם 1080p במסכים הביתיים כבר יותר מחמש שנים לדעתי ובטח במשך השנתיים הקרובות הרזולוציה הזאת תיהיה שמורה למסכי הדגל של החברות המובילות , רק בעוד יותר משנתיים תוכל כנראה לקנות מסך "ביניים" עם רזולוציה כזאת .. מה שאומר שאל תצפה ל8K ביצור לפחות לא עד 2020 - לדעתי כמובן .