בזק: חיבור במהירות 200Mbps - בתוך שנה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
היחידים שיקבלו את המהירות הזאת הם אותם "בני המזל" שמקבלים כרגע 80Mbps ומעלה בחיבור שלהם לבזק ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
100 הם נותנים תקין לגמריי.
תבינו שטכנולוגיית הVDSL היא זאת שגורמת למקסימום של 90 מגה בשביל לקבל 100 אמיתי בזק יוכלו לעשות זאת רק בBONDING. הם נותנים בתכלס מקסימום 90 מגה, הם הולכים עם הראש בקיר בונגע לזה שאם יש לך יותר מ60 מגה אז הם לא ינסו למקסם את זה בכלל כמו במקרה שלי, שאני הייתי צריך לשקר ולעקם את המציאות של בזק בשביל לגרום לכך שאני אקבל את המקסימום האפשרי קרי 90 מגה.
לגביי האפלוד זה המדיניות שלהם, גם על זה חפרנו יותר ממליון פעם בפורום שמעסקים הם מרשים לעצמם לדרוש מחירים בשמיים.
המצב ישתנה בקרוב.
תבינו שטכנולוגיית הVDSL היא זאת שגורמת למקסימום של 90 מגה בשביל לקבל 100 אמיתי בזק יוכלו לעשות זאת רק בBONDING. הם נותנים בתכלס מקסימום 90 מגה, הם הולכים עם הראש בקיר בונגע לזה שאם יש לך יותר מ60 מגה אז הם לא ינסו למקסם את זה בכלל כמו במקרה שלי, שאני הייתי צריך לשקר ולעקם את המציאות של בזק בשביל לגרום לכך שאני אקבל את המקסימום האפשרי קרי 90 מגה.
לגביי האפלוד זה המדיניות שלהם, גם על זה חפרנו יותר ממליון פעם בפורום שמעסקים הם מרשים לעצמם לדרוש מחירים בשמיים.
המצב ישתנה בקרוב.