Canon PowerShot SX230 v Canon PowerShot SX210

קומפקטיות, Prosumer, DSLR, עדשות ומה שבינהם.
BLUE01 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה

שלום לכולם,

ראשית אציין כי אני משתמש חובבן לחלוטין ואין לי כל יומרות מעבר לכך. אני מחפש מצלמה לשימוש משפחתי יומיומי
לחלוטין כלומר: צילום של אירועים משפחתיים ( מסיבות בגן של הילדה שלי למשל...), קצת טיולים וכ'.

בבואי לבחור מצלמה לשימושים הנ"ל, נוכחתי לגלות כי מגוון אפשריות הבחירה הוא עצום. לכן, ע"מ לצמצם מעט את האפשריות חשבתי ( לתומי?) שהמצלמה שאבחר צריכה ליהיות בעלת זום גדול וקומפקטית במידה שתיכנס לכיס בקלות.
מלמידה של הנושא, מהר מאוד הבנתי שעניין ה MP הוא שולי בשימושים רגילים מה גם שאין לי כל כוונה לפתח את התמונות לגדלים של פוסטרים.
פיצ'רים נוספים כמו: זום בצילום וידאו, צילוםFHD או GPS הם נחמדים אבל לא הכרחיים מבחינתי...

אפשרויות הבחירה שלי הצטמצמו ל: Canon PowerShot SX230 או Canon PowerShot SX210 כאשר גם המצלמה של פנסוניק מדגם TZ20 עדיין נלקחת בחשבון.

מקריאת הביקורות של אתר WISEBUY נוכחתי להבין כי דווקא הדגם המתקדם יותר SX230 קיבל את הציון הנמוך יותר מה SX210:
http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_revie ... 8&cid=5778
http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_revie ... 1&cid=6625

אני דיי אובד עצות ואשמח לקרוא את דעותיהם והמלצותיהם של חברי הפורום המנוסים במצלמות הנ"ל.

תודה וערב טוב!

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641

שליחה

BLUE01 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תודה Joha132. הלינקים נותנים מענה ללבטים. מעניין למה בWISEBUY הSX210 קיבלה ציון גבוה יותר....

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641

שליחה

אני רק יכול לנחש - אולי בגלל שהיא יותר זמן בשוק..
ובכלל, הsx230 ממש ממש מוצלחת.
אמליץ לך לחפש תמונות הדגמה לפלט התמונות שלה.
בהצלחה, ואפשר לומר תתחדש.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1917

שליחה

אני תמיד קורא תגובות גולשים באמאזון. יש שם ציונים של מאות אנשים, שהשתמשו במצלמה ביום-יום, ולא סקירות מקצועיות שבוחנות בעיקר את הדברים הלא חשובים לחובבן כמוני.
ממליץ גם לך לבדוק שם, לראות את הציון הכללי, אחוז הלא מרוצים וכו'.
ממליץ לקרוא גם באמאזון אמריקאי וגם בבריטי.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

BLUE01 כתב:תודה Joha132. הלינקים נותנים מענה ללבטים. מעניין למה בWISEBUY הSX210 קיבלה ציון גבוה יותר....
...
הביקורות של WISEBUY חובבניות ולא מתקרבות לביקורות של האתרים מחו"ל.
שים לב שכל ביקורת גם נכתבה ע"י סוקר/אדם אחר.
המדדים נקבעים שם עפ"י דעה אישית ולא עפ"י מבחנים עם ציוד מקצועי או בהשוואה ומדד זהה למוצר מקביל.

SX230 הרבה יותר טובה מ 210...החיישן והמעבד מתקדמים הרבה יותר.
דרך אגב, SX260 עם חיישן דומה אך מעבד קצת חזק יותר וזום גדול יותר.
אם אתה חושב על קנייה לכמה שנים טובות, לך עליה (או SX240 שהיא זהה אך ללא GPS).

BLUE01 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תודה רבה לכולכם. בעזרתכם הבחירה הפכה לקלה הרבה יותר...

אני אלך על ה SX230. במקרה, מכר של המשפחה מוכר מצלמה חדשה כזו כולל אחריות ב 750 ש"ח. אני חושב שזו ממש מציאה....

טלHD, ה SX260 מעבר לתקציב שלי אז אני אוותר עליה בשלב זה.

סופ"ש נעים לכולם!

m-o-r
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

אני בדיוק מתעניין גם ברכישת מצלמה כזאת. הוא מוכר בסיטונאות..? (או שבמקרה יש לו אחד שהוא לא צריך)

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716

שליחה

m-o-r כתב:אני בדיוק מתעניין גם ברכישת מצלמה כזאת. הוא מוכר בסיטונאות..? (או שבמקרה יש לו אחד שהוא לא צריך)
...
יש לי מצלמה כזאת שקיבלתי במתנה מארצות הברית...באה עם 3 סוללות וכמעט לא הופעלה.אין לי בה שימוש כלל.
לא פרסמתי אותה, אבל אם אתה בעניין שלח לי מסר לפרטי.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357

שליחה

המצלמה מצויינת ואגב, ה GPS ממש עוזר במיוחד אם מצלמים בחו"ל ושוכחים איפה כל תמונה צולמה.

בנוסף יש אפשרות ב GPS שלה לרשום לך את מסלול הטיול ( tracking log) מתחילתו ועד סופו על מפת גוגל.

BLUE01 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

m-o-r , צר לי אבל המכר שלי מוכר רק מצלמה אחת כזו. היא תקבלה במתנה והוא לא זקוק לה מכיוון שהוא מרוצה מהמצלמה הנוכחית שלו.

אגב, המצלמה הגיע לידי היום. לא הספקתי עדיין ל"שחק איתה" אבל מהמעט שכן התאפשר לי, היא מרגישה ונראית מעולה אם כי הבעייתיות הידועה של מיקום הפלאש מורגשת כבר באחיזה הראשונית. אני אחיה עם זה..... :P

שבוע טוב לכולם!!!

חזור אל “מצלמות ועדשות”