שירות הטלפון הייח של אורנג' - סמארט בוקס
הציעו לי במסגרת מסלול Clear double unlimited באורנג' את ההשירות של קו ביתי ללא הגבלה ב-35 ש"ח לחודש + 14 ש"ח למשך 36 חודשים על הנתב (או 504 בתשלום אחד).
המסלול נשמע לי די טוב בשל העובדה שהראוטר משמש כמרכזיה שניתן לבצע דרכה שיחות משלוחה לשלוחה בתוך הבית וכן 2 שיחות יוצאות בו זמנית ואחת ממתינה, וכל זה על אותו מספר טלפון.
הבעיה היא הראוטר.
אני צריך לשלם עליו 14 ש"ח בחודש ואני לא רוצה לעשות זאת בלי לנסות את השירות במשך תקופה של יותר מ-14 יום שיאפשרו לי להתחרט. כך שאם אני מתנתק, נתקעתי עם הראוטר והתשלום עליו.
ניסתי לברר אם יש אפשרות לשכירות, אך לדבריהם אין.
האם יש אלטרנטיבה דומה ומשתלמת יותר דרך חברה אחרת שלא תאלץ אותי להתחייב על ראוטר כלשהו?
ואני מתכוון לשירות שמציעים לי בו את אותם תנאים של שתי שיחות בו זמנית על אותו הקו.... (בהוט זה לא כך...)
תודה רבה!
המסלול נשמע לי די טוב בשל העובדה שהראוטר משמש כמרכזיה שניתן לבצע דרכה שיחות משלוחה לשלוחה בתוך הבית וכן 2 שיחות יוצאות בו זמנית ואחת ממתינה, וכל זה על אותו מספר טלפון.
הבעיה היא הראוטר.
אני צריך לשלם עליו 14 ש"ח בחודש ואני לא רוצה לעשות זאת בלי לנסות את השירות במשך תקופה של יותר מ-14 יום שיאפשרו לי להתחרט. כך שאם אני מתנתק, נתקעתי עם הראוטר והתשלום עליו.
ניסתי לברר אם יש אפשרות לשכירות, אך לדבריהם אין.
האם יש אלטרנטיבה דומה ומשתלמת יותר דרך חברה אחרת שלא תאלץ אותי להתחייב על ראוטר כלשהו?
ואני מתכוון לשירות שמציעים לי בו את אותם תנאים של שתי שיחות בו זמנית על אותו הקו.... (בהוט זה לא כך...)
תודה רבה!
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תשמע
היה לי את הראוטר שלהם והוא מעולה
הרבה יותר טוב מהראוטרים שמחלקים היום בבזק
היה לי את הראוטר שלהם והוא מעולה
הרבה יותר טוב מהראוטרים שמחלקים היום בבזק
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
יש להם שני דגמים באתר... אחד של סימנס ואחר של חברה בשם Vtech....
איזה מהם היה לך?
חוץ מזה, הראוטר הזה לא מעניין אותי כראוטר אלא כמרכזייה....
אני לא משתמש ברשת אלחוטים ועם נתונים כמו שלו עדיף לקנות סוויצ' בחמישית מחיר...
בכל מקרה, יש אפשרות לרכוש אותו בפרטי באופן מוזל יותר?
מאוד תמוה בעיני לשלם עליו בתשלומים ולקשור את עצמי לחברת אורנג' עוד לפני שניסיתי את השירות....
חוץ מזה, מדברים גם על רפורמה במחירי הנייחים ונראה לי שיש עוד למה לצפות, לכן אני לא שש להצטרף למסלול הזה, למרות שלכאורה הוא נראה משתלם...
אין כיום הצעה תחרותית מחברה אחרת?
איזה מהם היה לך?
חוץ מזה, הראוטר הזה לא מעניין אותי כראוטר אלא כמרכזייה....
אני לא משתמש ברשת אלחוטים ועם נתונים כמו שלו עדיף לקנות סוויצ' בחמישית מחיר...
בכל מקרה, יש אפשרות לרכוש אותו בפרטי באופן מוזל יותר?
מאוד תמוה בעיני לשלם עליו בתשלומים ולקשור את עצמי לחברת אורנג' עוד לפני שניסיתי את השירות....
חוץ מזה, מדברים גם על רפורמה במחירי הנייחים ונראה לי שיש עוד למה לצפות, לכן אני לא שש להצטרף למסלול הזה, למרות שלכאורה הוא נראה משתלם...
אין כיום הצעה תחרותית מחברה אחרת?
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
היה לי סימנס
לגבי השאר ....לשיקולך
לגבי השאר ....לשיקולך
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
סה"כ מדובר בראוטר טוב, יש לי קו כבר כ3 שנים ולא היו בעיות בנתב או בקו הטלפון.
לדעתי הוא מוגבל ל15-20mb(אני מחובר ב10 ואין לי בעיות בהורדות וכו')
היציאות שלו הן 100mb אם זה מפריע לך.
בעיה אחת שיש היא שבגלל שגם הטלפון עובר דרכו אורנג' לא מסכימים לתת לך סיסמת אדמין שלו, כלומר אתה יכול לנהל אותו אבל רק עד הרמה שהם החליטו.
לרוב זה לא הפריע לי(למשך ניתן לנהל את כל מה שקשור לרשת האלחוטית או פורט פורוורד) אבל למשל לאחרונה רציתי לשנות שרתי DNS וזה מוגבל ולא ניתן לשינוי.
הם גם משדרגים חומרה וכו' מרחוק וללא תאום.
כמו כן בגלל בעיות הניהול יכול להיות שאם תחליט להתנתק לא תוכל להשתמש בו יותר למרות ששילמת עליו.
לדעתי הוא מוגבל ל15-20mb(אני מחובר ב10 ואין לי בעיות בהורדות וכו')
היציאות שלו הן 100mb אם זה מפריע לך.
בעיה אחת שיש היא שבגלל שגם הטלפון עובר דרכו אורנג' לא מסכימים לתת לך סיסמת אדמין שלו, כלומר אתה יכול לנהל אותו אבל רק עד הרמה שהם החליטו.
לרוב זה לא הפריע לי(למשך ניתן לנהל את כל מה שקשור לרשת האלחוטית או פורט פורוורד) אבל למשל לאחרונה רציתי לשנות שרתי DNS וזה מוגבל ולא ניתן לשינוי.
הם גם משדרגים חומרה וכו' מרחוק וללא תאום.
כמו כן בגלל בעיות הניהול יכול להיות שאם תחליט להתנתק לא תוכל להשתמש בו יותר למרות ששילמת עליו.