קניתי את ה FUJI X100 ובינתיים אני מאד מרוצה ממנה. מצורף לינק לתמונות מהופעה
כמי שהיה בכל הניקון d700 כולל עדשות מקצועיות החלטתי לרכוש מצלמה יותר "קומפקטית" שתיתן לי תוצאות טובות בלי הצורך להיגרר עם תיק גדול בכל פעם שאני רוצה לצלם
לאחר שקראתי המון ביקורות על הפוג'י החלטתי לרכוש אותה לא מזמן
את הסשן צילומים הראשון עשיתי דווקא בברלין בהופעה של מדונה לפני כמה ימים. התוצאות היו די מרשימות לדעתי
הנה חלק מהתמונות
http://www.flickr.com/photos/golan_hazi ... 0510513528
לאחר שקראתי המון ביקורות על הפוג'י החלטתי לרכוש אותה לא מזמן
את הסשן צילומים הראשון עשיתי דווקא בברלין בהופעה של מדונה לפני כמה ימים. התוצאות היו די מרשימות לדעתי
הנה חלק מהתמונות
http://www.flickr.com/photos/golan_hazi ... 0510513528
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
גולן תתחדש ותהנה. אני משתמש במצלמה הזו כבר יותר משנה ואני כל פעם מחדש מתפעל מהאיכות שהיא מפיקה. שים לב רק לעדכן את ה FW לגירסה האחרונה יש שיפור מאד רציני בביצועי המצלמה הזו לאחר עדכון ה FW.
ליאור
ליאור
היא בהחלט מצלמה מצויינת שנותנת לי מענה לצרכים שלי בלי כל המשקל של ציוד מקצועי על הגב שלפעמים די הורס את הכיףLiorDrZ כתב:גולן תתחדש ותהנה. אני משתמש במצלמה הזו כבר יותר משנה ואני כל פעם מחדש מתפעל מהאיכות שהיא מפיקה. שים לב רק לעדכן את ה FW לגירסה האחרונה יש שיפור מאד רציני בביצועי המצלמה הזו לאחר עדכון ה FW.
ליאור...
- LiorDrZ
- חבר ותיק

מבין אותך לגמרי. הפסקתי לקחת את הניקון D3s + Nikon 35mm f/1.4G בגלל המשקל של החבילה ובגלל שהאיכות של הפוג'י מצויינת רק באריזה קלה וקטנה. היא אמנם לא הכי מהירה שיש אבל יש למצלמה הזו צבעים מצויינים ויופי של עדשה וקסם... אני שוב ממליץ לך לבדוק את נושא ה FW כי השיפור משמעותי. הגירסה האחרונה היא 1.30 ובשביל לבדוק איזה גירסה יש לך במצלמה תכבה את המצלמה --> תלחץ על כפתור DISP/BACK ותדליק את המצלמה מבלי לשחרר את כפתור DISP/BACK וכך תדע איזה גירסה יש לך.
אם תרצה טיפים על המצלמה, מידע על אביזרים למצלמה אתה מוזמן לשאול. ה X100 וגם ה X-Pro1 הם המצלמות המועדפות עלי לאחרונה.
ליאור
אם תרצה טיפים על המצלמה, מידע על אביזרים למצלמה אתה מוזמן לשאול. ה X100 וגם ה X-Pro1 הם המצלמות המועדפות עלי לאחרונה.
ליאור
- LiorDrZ
- חבר ותיק

השיפור שבא מ FW 1.2 \ 1.21 ל 1.3 מתבטאת בעיקר בשיפור מהירות תגובה, מהירות נעילת AF (היה עקב אכילס של המצלמה הזו), יכולת לקנפג את כפתור ה RAW שלא היה שימושי בכלל... לפונקציה אחרת - אני בחרתי בפילטר ND, כרגע יש פחות פספוסי פוקוס עם ה OVF*, יכולת לפקס מקרוב טובה יותר ללא פספוסי פוקוס - כאן צריך לשים לב - שמשתמשים ב OVF לא ניתן לפקס על עצמים שנמצאים במרחק של פחות מ 80 ס"מ בגלל ה Parallax Error. אם רוצים להתפקס על עצמים במרחק של פחות מ 80 ס"מ צריך לעבור לעינית ה EVF כנ"ל לגבי מאקרו.
אחרי FW1.3 ה X100 זו מצלמה אחרת לחלוטין מבחינת ביצועים. עכשיו היא הרבה יותר טובה מאיך שהיא היתה בתחילת דרכה.
* OVF = Optical Viewfinder / Hybrid Viewfinder
ליאור
אחרי FW1.3 ה X100 זו מצלמה אחרת לחלוטין מבחינת ביצועים. עכשיו היא הרבה יותר טובה מאיך שהיא היתה בתחילת דרכה.
* OVF = Optical Viewfinder / Hybrid Viewfinder
ליאור